Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
O ho ho, ενδιαφέρον φαίνεται! Αμέ γιατί όχι? Η μικρή το ξέρει? :himitsu:
Jan 26 2012 10:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
:himitsu: Να δούμε κι [url=http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10908]αυτό[/url] κάποια στιγμή.
Jan 26 2012 10:18
Kai → Night Wizard Seal
Ωραίο το review για το The Sensualist! Τώρα θέλω να το δω, αλλά επειδή είναι 55' πρέπει να βρω και κανένα υποψήφιο θύμα να το δει μαζί μου (>.>)
Jan 26 2012 09:38
Kai → Petran79
Ελπίζω να μην πειράζει που θ' απαντήσω εδώ στο "πού το ξέθαψες αυτό".
Τον ξέθαψα μέσω του comedy tag (πρέπει να ήταν στο anidb αλλά δεν παίρνω κι όρκο) καθώς τότε ήθελα μια καλή κωμωδία για να δω μιας και τους έγω ιδιαίτερη αγάπη. Στην αρχή μάλιστα είχα διστάσει λόγω στου σχεδίου επειδή είχα συνηθίσει σε νεώτερες παραγωγές, αλλά το τόλμησα και δεν το μετάνιωσα. Να σημειώσω το studio είναι συνήθως το τελευταίο που προσέχω και σ' αυτήν την περίπτωση δεν του είχα δώσει καν σημασία.
Το θεωρώ κάτι σαν πρόγονο του Gintama (χωρίς να εννοώ ότι είναι στο ίδιο στυλ και επίπεδα) και πάντα πίστευα ότι άξιζε λίγη περισσότερη προσοχή. Οπότε με την ευκαιρία που μας δόθηκε, ήρθε και το review. Με παίδεψε μάλιστα λίγο, γιατί έπρεπε να ξαναδώ μερικά επεισόδια για να το θυμηθώ.
Jan 26 2012 09:32
Kai → Ramona
:riiight: Σ' ευχαριστώ για τις ευχές μες στο review (να μην απαντάω εκεί). Ελπίζω να σ' αρέσει όταν με το καλό το δεις.
Jan 26 2012 09:21
Lord Leon → Kai
χρονια καλά,σιδεροκέφαλη χαλκέντερη, και άλλες μεταλικές ευχές. ότι επιθυμεις!
Jan 26 2012 00:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Οκ, το πεθάναμε το θέμα, άλλη φορά τώρα. Μια χαρά πέρασε η ώρα XD
Jan 25 2012 22:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .αυτό δεν το σχολιάζω το πρώτο. Τελεία.
Πφφφ, δεν είναι το πιο έξυπνο αλλά είναι γλυκύτατο! Αλλά τι να με πεις κι εσύ...
Τι? ΤΙ!? Είπες ότι δε θα το έλεγες ποτέ αυτό, κάνε edit τώρα!!!!!!!!111one
Jan 25 2012 22:54
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σαν κι εσάς; Ποιος σου είπε ότι θέλω να με κατηγοριοποιούν στην ίδια κατηγορία μ' εσάς;
Φυσικά. Λες και δεν υπάρχουν ονόματα που δεν έχουν σχέση με "ένα χρώμα"+"ούλα". Εγώ είμαι η παράλογη.
Ναι, όπως κι εσύ όταν διαβάζεις το "50 απλά βήματα για να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας".
Jan 25 2012 22:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oι ημιμαθής είναι άξιοι οίκτου όχι κάτι άλλου. Ντροπή, χαλάς το όνομα ανθρώπων σαν κι εμάς.
Μπα, πρόβλημα? Ε δεν περίμενες να βγάλω την καφέ γάτα καφετούλα έτσι? Aπλώς το κασκόλ είναι ασορτί με το όνομα. Απαπαπαπα.
Πφφφφ καλά, ναι για να γελάς...
Jan 25 2012 22:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν βλέπω τον λόγο να μην κοροϊδεύω τους ημιμαθείς, ειδικά όταν οι ίδιοι το παίζουν κυριλέ πάντα και κάνουν λες και ξέρουν από τέχνη!
Ναι, τι πρόβλημα να έχω με μια που περπατάει δίπλα μου ντυμένη στα ροζ κρατώντας για γάτα αγύρας που φοράει ροζ κασκόλ. Έχει δίκιο, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.
Μια χαρά είναι τα κουτσιμπολίστικα! Προσφέρουν άφθονο γέλιο αλλά ναι είναι ντροπιαστικό να τα διαβάζεις μπροστά σε άλλους!
Jan 25 2012 22:42
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ποιο είναι το πρόβλημά σου που η [B]Ροζούλα[/B] έχει [B]ροζ[/B] κασκόλ με λες? Απλώς ζηλεύεις που δε σε κανα ένα πράσινο που ήθελες! Και τι κακό έχει να βγάζεις τη γάτα σου βόλτα? Και τουλάχιστον εγώ δεν κοροϊδεύω τον ημιμαθές κόσμο που μπορεί να έχω στο σπίτι μου!
Ναι ρητορική τη λέμε τώρα που όταν δεν κοιτάζει κανείς ανοίγεις τις στήλες με τα κοτσομπολίστικα! Κι αυτές οι κατακαημένες τουλάχιστον παίρνουν σωστές απαντήσεις αν θυμάσαι!
Jan 25 2012 22:38
Kai → Botsun
Μέχρι τώρα ο Leorio γιατί μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής από την αρχή αλλά μ' αρέσουν πολύ και οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Κάποιους θα ήθελα να τους δω ξανά και περισσότερο βέβαια.
Jan 25 2012 22:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Επειδή οι άλλοι είναι άσχετοι και τα τρώνε δεν σημαίνει ότι τα παζλς μου δεν έχουν αξία, κατάλαβες; Εδώ καμάρωνες εσύ που έκανες ένα κατακαημένο, ροζ κιόλας, κασκόλ και το φόρεζες στη γάτα σου για τη βγάλεις βόλτα. Θέλω να δω τι θα κάνεις όταν γεράσεις δηλαδή. Όχι πιστεύω ότι θα έχε βελτιωθεί η κατάστασή σου δηλαδή, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Να ξεχωρίζουμε τις ρητορικές ερωτήσεις από αυτές που σου κάνουν οι κατακημένες που θέλουν να μάθουν αν θα τους κάτσει ο Κώστας, ο Γιάννης ή ο Γιώργος.
Jan 25 2012 22:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed