Community Status Updates
Kai → Botsun
Είναι πιο καμμένα από το school rumble. Ακριβώς επειδή είπε τον Happy πρέπει να του δίνεις πιο καμένες σειρές να δει την διαφορά.
Btw Botsun, γιατί δεν τις βάζεις στο MAL αφού τις έχεις δει; Καλά θυμόμουν ότι δεν τις είχα δει στα κοινά. Ντροπή σου! Δεν ενημερώνεις σωστά την οικογένεια. Ξέρεις τι είναι να έχεις άτομο που τα έχει δει αυτά δίπλα, να του μιλάς και να μην το ξέρεις;
Jan 29 2012 22:48
Botsun → Kai
Γιατί,δεν κατάλαβα τί έχουν ; :P
Εδώ,ο άλλος είπε ότι ο Happy,είναι ο καλύτερος κωμικός χαρακτήρας...
Jan 29 2012 22:44
Kai → Botsun
Το ξέρω ότι δε μιλάμε για εσένα, μιλάμε για τις προτάσεις σου :ρ
Μην δίνεις το school rumble όταν υπάρχουν πιο καμμένα.
Jan 29 2012 22:42
Kai → Hanzo
:hahaha: Άντε, έλα να αναλυσεις κι εσύ τον πόνο του τώρα, μπας και ψηθεί και η Zura να μπει να παινέψει τον "ore-sama".
Jan 29 2012 22:35
Kai → Botsun
[QUOTE]Δεν πειράζει....
Αν δεν βρεις,[B]δες το School Rumble[/B],μπας και σου'ρθει καμιά ιδέα!![/QUOTE]
[img]http://troll.me/images/yao-ming/bitch-please.jpg[/img]
[url=http://myanimelist.net/anime/582/Sexy_Commando_Gaiden:_Sugoiyo!!_Masaru-san]Sugoi yo! Masaru-san[/url]
[url=http://myanimelist.net/anime/253/Jungle_wa_Itsumo_Hare_nochi_Guu]Hare+Guu[/url]
[url=http://myanimelist.net/anime/3654/Macademi_WAsshoi!]Macademi Wasshoi[/url]
Jan 29 2012 22:26
Hanzo → Kai
Και εγω να σου πω οτι θα ταν τοσο καλο δεν το περιμενα.
Οσο για το manga που λες,κοιτα οκ εγω τη νεα season τη διασκεδαζω full.Γραψτε στο thread να αναλυσουμε τον πονο του Hiyoshi που δεν μπορει να σταβρωσει match και το Gekokujoda εχει γινει αστειο.Eγω τον συμπαθησα περισσοτερο παντως.Παιζω μαζι του και στο game και ειναι καλος παικτης,αδικημενος.
Jan 29 2012 22:24
Kai → Hanzo
:emptyonexg1: Ok, nice, τώρα ζηλεύω ακόμα περισσότερο. Ακούγεται γαμάτο απλά και δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα είχε απλά να επιλέξεις χαρακτήρες και να παίζεις αγώνες. Θα πω και στη Vagge να τα διαβάσει να ζηλέψει γιατί μόνη μου δεν λέει.
Jan 29 2012 22:13
Hanzo → Kai
Aκου να ζηλεψεις.
Στο season διαλεγεις εναν αρχηγο αρχικα ξερω γω.Πχ με τον Τezuka η τον Atobe που εχουν τεραστιο rep παιρνεις σχεδον οποιον θες και καταστρεφεις καθε ομαδα στον δρομο σου.Αλλα δεν εχει πλακα ετσι.Ας πουμε ειχα παρει Akutsu αρχηγο την πρωτη φορα και δεν ερχοταν κανεις εκτος απ τον...Dan που ειναι και παικταρας και ο Kawamura ηρθε με τη δευτερη γιατι με λυπηθηκε.Δεν πηγαιναμε πουθενα ετσι οποτε το αφησα
Μετα αφου φτιαξεις ομαδα εκπαιδευεστε και κανετε practice matches,βολτες στην πολη για μποουλινγκ και τετοια,μεχρι να ρθουν οι Nationals.
Αλλα ναι το διπλο ειναι το τερμα εθιστικο.Ο αδερφος παιρνει κατι τεχνικους ετσι με κολπα.Εγω προτιμω τους βαρετους με καλα service και smashes (Momoshiro,Ootori).Nα ακους εκει τον Shishido να φωναζει "Makasero Choutaro!" εν μεσω αγωνα.Γενικοτερα στις φωνες εχουν κανει αψογη δουλεια και εδω με διαλογους και ατακες ιδιους με τη σειρα.
Jan 29 2012 22:03
Kai → Hanzo
Καλά, ειδικά οι ήχοι στο μισό του επεισοδίου τα σπάνε. Είναι σαν comic relief.
[QUOTE]Κατσε να φτασεις στη δραματικη σκηνη με τα τοστ,τη φανελα και τα νεκρα ματια[/QUOTE]
:hahaha: Τι λες τώρα; Με βλέπω να το τελειώνω μέσα στην επόμενη βδομάδα!!!
Κατ' αρχήν... αυτή τη στιγμή ζηλεύω και μάλιστα πολύ. Αλλά, τους κάνεις πρόσκληση κι αν θέλουν έρχονται; Πώς πάει το θέμα;
[QUOTE]Αυτος προσπαθει να παιξει εκει με Shinji αλλα καθως δεν του βγαινει τοσο με καταστρεφει με Rikkai Dai τουμπανα.[/QUOTE]
Να πεις στον Great General πως έχει γούστο, ειδικά για την πρώτη επιλογή και να μην ανησυχεί, κάποια στιγμή θα του βγει.
Btw, ρίξαμε μια ματιά στο manga του PoT αυτές τις μέρες με τη Zura. Μιλάμε στη συνέχεια θα ζήσουμε επικές στιγμές. Αν δεν το έχεις τσεκάρει, δεν μπορείς να φανταστείς τι έρχεται! :hahaha:
Jan 29 2012 21:42
Hanzo → Kai
Εδω εχω αφιερωσει τη ζωη μου στο Prince of tennis game παντως τωρα.
Εχω αρχισει ενα season με...yamabuki χωρις ΚΑΝ τον Akutsu (δεν ηθελε να ερθει, 2 φορες προσπαθησα) και τα παω αθλια οσo και αν μαρεσουν αναπαντεχα το διδυμο jimmies.
Το τερματησα παντως με ενα dream team τρελο (Tezuka,Atobe,Sanada,Fuji,Echizen),εμφανησα το διπλο και το λιωνουμε με αδερφο.Αυτος προσπαθει να παιξει εκει με Shinji αλλα καθως δεν του βγαινει τοσο με καταστρεφει με Rikkai Dai τουμπανα.O Kirihara ειναι απο αλλη διασταση τσατσος.
Jan 29 2012 20:30
Hanzo → Kai
Tι εχεις να πεις για κατι μπιμπλικοειδης τουρουρου ηχους που ακουγονται στο op και κατα καιρους μεσα στα επεισοδια?
Παρε και αυτο
[YOUTUBE]jIbUMCu8lIo[/YOUTUBE]
Κατσε να φτασεις στη δραματικη σκηνη με τα τοστ,τη φανελα και τα νεκρα ματια
Jan 29 2012 20:21
zennith666 → Kai
Κόιτα όντως για να τον βγάλει από τον Καθρέφτη ή ετοιμάζεται rush ending ή ετοιμάζει arc προσπαθώντας να τις ξανακερδίσει(και την Mao και την Saki).Μακάρι να είναι το δεύτερο και ας μην είναι και τόσο τέλειο...
Jan 29 2012 19:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed