Community Status Updates
Kai → zennith666
Εγώ βλέπω ότι για να τον βγάλει από τον καθρέφτη μάλλον κινδυνεύει, τώρα αν θα μας αφήσει άφωνους ή όχι θα το δούμε σύντομα.
Jan 29 2012 19:14
Kai → Hanzo
Μετά από (πάρα) πολλούς μήνες πήρα την απόφαση και άρχισα το Mobile Suit Gundam...
> Γελοίο αλλά εθιστικό ending
> Πρωταγωνιστής με τη φωνή του Foruya Toru
> Γελοίες ονομασίες όπως Madagascar και Salamis
[I]Still cool[/I]
> Αντίπαλος πετυχημένος μορφονιός κάνει περίπατο στη βάση του εχθρού
> Ντυμένος στα ροζ
> Έχει ροζέ mobile suit
[I] Still manly[/I]
> Χαμένα αδέρφια
> Ανήλικο με manual οδηγάει Gundam με την πρώτη
> "Δραματικές" ερμηνείες σε άσχετες φάσεις
[I]Still interesting[/I]
> Δύο χαστούκια μέσα σε πέντε επισόδια
:if: [I]Sold [/I]
Jan 29 2012 19:13
zennith666 → Kai
:D Eγώ περιμένω την συνέχεια τώρα.Αυτή είναι που θα τα σκατώσει η θα μας αφήσει άφονους.Το τί έγινε σήμερα ήταν αρκετά προβλέψιμο!!!
Jan 29 2012 19:09
Mike The Great → Kai
Ειναι κοντρα στον δικο μου πραγματικο χαρακτηρα,γι'αυτο μου αρεσει.Σε καποια σημεια μου θυμιζει πολυ τον Sanji απο το One Piece(ερωτευομαι με τη πρωτη ματια).
Οταν δω και παρακατω θα σου πω και αλλα.
Jan 29 2012 13:03
Kai → Mike The Great
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η αρχή (πραγματικά χαίρομαι)[I]!!! [/I]Αν σου άρεσε ήδη ο Gokudou σαν χαρακτήρας μάλλον θα τον λατρέψεις και στη συνέχεια γιατί δεν βελτιώνεται καθόλου. Ελπίζω να διασκεδάσεις και με τα υπόλοιπα επεισόδια!!!
Jan 29 2012 11:51
Mike The Great → Kai
Καλημερα!ειχα διαβασει το review σου για το Gokudou και αποφασισα να το δω.Εχω δει ηδη τα 2 επισοδια και μου αρεσει.Ο πρωταγωνιστης ειναι πραγματικα οτι να'ναι.Νομιζω επισης οτι στο review σου τον χαρακτηρισες πολυ ευστοχα.
Σ'ευχαριστω
Jan 29 2012 11:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;558643][url=http://www.mangareader.net/gamaran/126]Gamaran 126 - Read Gamaran 126 Online - Page 1[/url]
Here you are![/QUOTE]
:hahaha: Δεν ντρέπεσαι; Την ίδια κιόλας μέρας που βγήκαν οδηγίες για το πώς να διαβάζεις manga like a boss;
Jan 28 2012 22:19
Kenny → Kai
Από συζήτηση στο IRC για το KnKnH:[spoiler] if only i could teleport inside Kano's apartment and slap some good ideas in his head
here's how to make kagami no kuni a lot more interesting in a SINGLE plot twist
have another change happen to the mirror, now that Mao confessed to MC and all
(after all, a change happened to the mirror when MC confessed to Saki too, so why not have yet another change)
but get this, this latest change in the mirror allows him to pass RIGHT THROUGH mirrors
you know, like they're just big open windows, with no glass in the middle
then the girls reflect the master mirror on several big mirrors around the town
which of course gives MC some much-needed access to the real world
now that i think of it, that might need a time limit, otherwise it's too much freedom
but still, that'd be awesome... "now you're thinking with portals" and stuff
the use and abuse of mirror mechanics is all that makes this manga exciting... we need more of that[/spoiler]
Jan 27 2012 15:18
mono → Kai
Ναι ναι το κατάλαβα, μην ανησυχείς. Απλά είπα να το ξεκαθαρίσω έτσι ώστε αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο να μην νομίζει ότι είναι off limits. ^_^
Jan 27 2012 14:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed