Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
red pyramid → Gilmaru
Γεια σου. Διάβασα το κακό της ημέρας και επειδή θυμήθηκα κάτι, σου προτείνω να διαβάσεις αυτό το θέμα.
[URL]http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=12152[/URL]
Απο τα λίγα που ξέρω όσα λέγονται είναι αλήθεια, οπότε προλαβαίνεις να τους κόψεις τα @@ (με το συμπάθειο, αλλά αν σε ειρωνεύτηκαν, τους αξίζει με το παραπάνω). Απο περιέργεια και αν θές απαντάς, απο που ο υπολογιστής? Γιατί και εμείς όλο ζόρια έχουμε με το δικό μας και έχω περιέργεια να δώ αν συμβαίνει και με άλλο κόσμο το ίδιο.
Αύγ 19 2009 00:42
Gilmaru → iristella
Ήταν λίγο σπαμ το παραδέχομαι..
αλλα γμτ τώρα μόλις έμαθα ότι δεν έχει chapter αυτήν τη βδομάδα..
πως θ' αντέξωωωωωωωωωωωωωωω :cry5: ΟΟΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :Crying2: :zetsubou:
Αύγ 12 2009 14:11
mono → Gilmaru
:hahaha::hahaha::hahaha:
Είναι μία ρύθμιση με την οποία μπορείς να είσαι invisible...Με κυνηγάνε οι paparazzi και μπαίνω undercover :P
Από το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4575"]Tengen Toppa Gurren Lagann[/URL]
Θεά η Yoko ε? Η sig είναι clickable btw...enjoy^^ :P
Ιούλ 29 2009 12:28
Gilmaru → mono
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, από που είναι το siganature και το avatar σου?:hmmm:
btw πως κάνεις ποστ ενώ είσαι offline :oo: φάντασμα είσαι? :OMG3:
Ιούλ 29 2009 12:17
Gilmaru → mono
Κατανοώ το σκεπτικό σου.
Οι προβληματισμοί σου ωστόσο, είναι ηθικοί, κοινωνικοί και ίσως και πολιτικοί. Τα συναισθήματα δεν υπακούν σε τέτοιους κανόνες. Δεν στεναχωριόμαστε επειδή "πρέπει να στεναχωρηθούμε" ή απλώς ως "φόρο τιμής" στο νεκρό επειδή το αξίζει περισσότερο απ' τους άλλους, είναι απλώς ένα συναίσθημα και προκύπτει μέσα από την ενσυναίσθηση. Δεν νομίζω ότι κλαίει κανείς όλη μέρα για όλους τους ανθρώπους που πεθαίνουν στον κόσμο, ούτε και θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Χωρίς αυτό να πάει να πει πως δεν υπάρχουν και περιπτώσεις που άτομα δηλώνουν τη "στεναχώρια" τους τυπικά.
Βρίσκω πολύ λογικό αυτό που λες για το "τι κάνουμε γι' αυτό". Είναι μεγάλο θέμα όμως, και δεν είναι τόσο εύκολο να απαντήσει κανείς. Πάντως η άποψή μου είναι ότι αρχίζεις από τους ανθρώπους γύρω σου. Η στάση μας στην καθημερινή μας ζωή είναι από μόνη της μια πράξη κοινωνική, ηθική και πολιτική.
Είμαστε μια κοινότητα έστω διαδυκτυακή και μερικοί από εδώ μπορεί και να γνώριζαν το άτομο. Λοιπόν αν δεν ενδιαφερόμαστε για το διπλανό μας, δεν είναι λογικό να μιλάμε για το τι θα κάνουμε για τα παιδιά στην αφρική. Όχι επειδή ο διπλανός μας αξίζει περισσότερο, αλλά απλώς διότι είναι ένα άτομο στο οποίο οι πράξεις μας έχουν περισσότερο αντίκτυπο συνήθως.
Ιούλ 28 2009 00:17
mono → Gilmaru
Δεν είναι ότι βαριέμαι ή ότι απαξιώνω τη συζήτηση απλά είναι κάπως άβολο να κάνω μια τέτοια συζήτηση ενώ έχει πεθάνει ένα νέο παιδί...Απλά για μένα το thread δεν έχει νόημα ύπαρξης από τη στιγμή που τα συλληπητήρια δεν έχουν παραλήπτη. Από κει και πέρα στεναχωριόμαστε γιατί? Επειδη το παιδί έβλεπε anime? Επειδή ήταν στο forum? Δηλαδή για νέα παιδιά που χάνουν τη ζωή τους καθημερινά και δεν βλέπουν anime και δεν είναι στο forum δεν στεναχωριόμαστε? Οι ειδήσεις είναι γεμάτες με ιστορίες. Ιστορίες για παιδάκια που πεθαίνουν στον πόλεμο (παράπλευρες απώλειες) για παιδάκια που πεθαίνουν από την πείνα κοκ. Κάνουμε τίποτα ή γυρνάμε το κεφάλι μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας? Μάλλον το δεύτερο γιατί αν κάναμε το πρώτο θα χε γίνει κάτι...:/ Εμπάσει περιπτώσει η συζήτηση μεγάλη αλλά τουλάχιστον ελπίζω να καταλαβαίνεις κάπως το πνεύμα του post μου...
Ιούλ 27 2009 23:37
Gilmaru → mono
Μα γιατί; plz πες μου τη διαφωνία σου! :congrats: Με ανδιαφέρει να την ακούσω! Εκτός αν βαριέσαι και δεν θέλεις φυσικά.
Ιούλ 27 2009 23:08
mono → Gilmaru
Βασικά διαφωνώ αλλά δεν έχει νόημα να κάτσω να σου αναλύσω τους λόγους...Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι:byejg9:
Ιούλ 27 2009 22:58
Gilmaru → mono
Γειά! :hi:
Γράφω εδώ γιατί είχα γράψει κάτι σχετικά με όσα λες στο thread για τον Zerro, αλλά σβήστηκε για να μην συνεχιστεί η off topic κουβέντα.
Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως μην ξεχνάς ότι το να δείχνεις ενδιαφέρον δεν είναι μόνο γι' αυτόν που φεύγει, αλλά και για όσους πραγματικά βαραίνει η απώλεια του.
Επίσης δεν σημαίνει ότι επειδή δεν τον ξέρεις είναι υποκρισία. Όταν ακούς λίγα λόγια για κάποιον τον γνωρίζεις λιγάκι έστω έμεσα και είναι φυσικό να συμπάσχεις, λίγο ή πολύ ανάλογα το άτομο. Είμαι σίγουρος ότι αν γνωρίζαμε ξεχωριστά την ιστορία κάθε παιδιού στην αφρική που πεθαίνει, το ίδιο θα συνέβαινε.
Αυτά. :byejg9:
Ιούλ 27 2009 21:23
odin → Gilmaru
[QUOTE]sorry, μολις τώρα είδα το από πάνω ποστ[/QUOTE]No harm done,απλα σβηστηκε οπως ειχα πει για να μην συνεχισουμε αυτην την ακολουθια off-topic posts.Σε περιπτωση που θες να συνεχισεις την συζητηση με την mono μπορεις να το κανεις μεσω pms:drink:
Ιούλ 26 2009 22:58
Nighteyes → Gilmaru
Χαίρομαι που δόθηκε και σε σένα η ίδια εντύπωση.:ureshii: Παρακάτω θα δεις/δούμε(γιατί κι εγώ δεν ξέρω)διάφορα για το παρελθόν του. Δεν πειράζει που το πας αργά, καλύτερα για να μην σου τελειώσει. Εγώ είχα δει μαζεμένα τα πρώτα 30 και μάλλον μου πέσανε πολλά. Μετά που το ξανάρχισα όμως δεν σταματούσα. Θέλει λίγο καιρό για να μπεις στο νόημα και σε κουράζει αρχικά που κάθε επεισόδιο σε παίρνει μονότερμα με τις ατάκες και τα λογοπαίγνια. Μετά παθαίνεις εθισμό όμως και δεν πτοείσαι με τίποτα.:congrats:
Ιούλ 26 2009 02:54
Gilmaru → Nighteyes
Ναι το είχα στο μυαλό μου! Έχω δει κάποια επεισόδια και όντως θυμίζει λίγο Kenshin. Ωραίο μου φαίνεται, απλώς επειδή είναι τελείως χαλαρό στα πρώτα επεισόδια που έχω δει, το βλέπω με αργούς ρυθμούς. Δεν έχω φτάσει ούτε στα 20 ακόμη να φανταστείς. Βλέπω ένα δύο επεισόδια που και που εδώ και λίγο καιρό.
Tnx πάντως!
Ιούλ 25 2009 22:17
Nighteyes → Gilmaru
Είχα δει πριν μέρες που έψαχνες κάτι σχετικό με Κenshin, αλλά σου πρότειναν όσα είχα στο νου γι αυτό δεν είπα τίποτα. Τώρα είδα όμως και μια συζήτηση που είχατε με τον Radagast και μ' αυτά που είπες έχω να σου προτείνω κάτι ακόμα αν και μπορεί να σου φανεί άσχετο αρχικά:Gintama.
Ο Gintoki μου έχει θυμίσει επανειλημμένως Kenshin. Πιθανότατα να εμπνεύστηκε ο δημιουργός του από τον Κenshin, δεν ξέρω. Πάντως αν πάρεις απόφαση να το ξεκινήσεις μην βγάλεις πόρισμα πριν το 60. Υπάρχει λόγος, και ειδικά στην δική σου περίπτωση.
Ιούλ 25 2009 19:35
Gilmaru → Radagast
Βασικά έψαχνα κάτι που να μου γενά παρόμοια ευχάριστα συναισθήματα με το Kenshin συγκεκριμένα. Μιλάω για τη σειρά και όχι για το OVA τόσο. Φυσικά πάντα μ' αρέσει αυτό το στυλ, σαν το Moribito ή το ΟVA για το παρελθόν του Kenshin, αλλά ο χαρκτήρας, η ιδιοσυγκρασία και το όλο στυλ του Kenshin στη σειρά είναι κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ και ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Όχι μόνο οι όλη φιλειρηνική του στάση και οι τεχνικές του, αλλά και το ανέμελο και αθώο κατά τα άλλα στυλάκι του. Το αστείο στοιχείο μου αρέσει, δίνει μια ανεμελιά που δεν υπάρχει στα seinen.
Θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που μου πρότεινες, φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα! Σε ευχαριστώ! :)
Ιούλ 22 2009 21:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται