Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Satou no Kumo → Gilmaru
:hihi2::hihi2:
[COLOR=navy]κοιτα με συγκρινα με τους admins ας πουμε[/COLOR]
[COLOR=navy]γιατι καποιες μερες μπαινω στο φορουμ και κοιταω threads επι ωρες και δεν μπορω να απαντησω σε τιποτα:knock-knock:λολ[/COLOR]
[COLOR=#000080]και ενταξει εβαλα στη λιστα και μερικες που παρατησα στα 5 επεισοδια..κλπ κλπ[/COLOR]
[COLOR=#000080]αλλα εχω και bleach,naruto,fma..[/COLOR]
[COLOR=#000080]δεν ειναι τιποτα θελει συνεχες καψιμο για ενα χρονο:hahaha:[/COLOR]
Απρ 12 2009 18:54
Gilmaru → Satou no Kumo
"60 σειρες,15 ταινιες,7 drama και 4 manga δυστυχως δεν ειναι τιποτα"
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :oo: :oo:
Τι να πω εγώ ο κακομοίρης δλδ που έχω δει μόνο 7 σειρές όλες κι όλες :terror2:
Απρ 12 2009 16:52
Nighteyes → Gilmaru
Ίσως να συνεχιστεί (ακόμα δεν άκουσα όμως τίποτα) όμως δεν νομίζω να καλύψει τα γεγονότα και των 9 βιβλίων που υπολείπονται.
Για το FMA προσωπικά θα προτιμούσα να δω στην θέση σου την καινούργια έκδοση που μάλλον θα ακολουθεί την ιστορία του manga. Αν και η πρώτη έκδοση καλούτσικη είναι, νιώθεις σε κάποια σημεία τα "γεμίσματα" του filler και δίνεται μια αίσθηση επανάληψης και έλλειψη πρωτοτυπίας. Δεν δίνονται δε ή δίνονται ανεπαρκείς εξηγήσεις στα ερωτήματα των πρώτων επεισοδίων.
Απλά να ξέρεις ότι τα 2/3 της σειράς έχουν τελείως διαφορετική υπόθεση από το manga. Όπως κατάλαβες έχω μεγάλες προσδοκίες από το remake.:congrats:
Μάρ 21 2009 17:12
Gilmaru → Nighteyes
Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, το έχω το Monster υπ' όψιν μου, αλλά προς το πάρων μάλλον θα δω το Elfen Lied και ύστερα μάλλον το FMA.
Πάντως κι εγώ το Seirei no Moribito μάλλον το απόλαυσα περισσότερο από τo 12 Kokuki, αλλά είναι δύσκολο να αποφασίσω πιο θεωρώ καλύτερο. Και επιπλέον το Moribito είναι μικρό, ελπίζω να βγουν κι άλλα επεισόδια σύντομα.. :nbleed:
Μάρ 21 2009 16:56
Nighteyes → Gilmaru
Είδα το ποστ σου για το 12 kingdoms. Και μένα κάτι μου έλειπε αν και είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Είδα ότι ξεκίνησες το Moribito και φαίνεται να σου άρεσε. Το θεωρώ πολύ ανώτερο του 12 kingdoms.
Από αυτά που διάβασα εκεί και την συζήτηση που είχαμε, πιστεύω ότι αν και σε άλλο genre θα σου αρέσει πολύ το monster. Μην κοιτάς τον τίτλο, πιο ρεαλιστικό δεν γίνεται.
Επίσης το Hikaru no go (Κι αυτό καμία σχέση), αν εκτιμάς παιχνίδια όπως το σκάκι. Είναι και πολύ εκπαιδευτικό θα έλεγα.
Μάρ 19 2009 03:21
dOOpLiSSaKoS → Gilmaru
Το OST του Twelve Kingdoms που έψαχνες είναι ακριβώς ίδιο με ένα που υπάρχει και στο Heroes of Might and Magic IV!! Thx χάρης σε εσένα το ανακάλυψα!! :D
Μάρ 09 2009 21:04
Gilmaru
To Juuni Kokuki βλέπω (The Twleve Kingdoms), δεν διαβάζω τπτ άλλο σε μανγκα. Ουσιαστικά δεν έχει περάσει και πολύς καιρός που έχω αρχίσει να σχολούμε με anime-manga.
Μάρ 08 2009 22:05
Night Wizard Seal → Gilmaru
Φιλε μου εκτος απο το ναρουτο τι αλλο παρακολουθεις την συγκεκριμενη στιγμη????ή διαβαζεις??
Μάρ 08 2009 21:58
Kenny → Gilmaru
Αν εννοείς την πρώτη season Naruto, τότε κατέβασε από εδώ: [url=http://getfansub.com/wiki/Naruto]Naruto - GetFansub.com Wiki[/url]
Αν εννοείς την δεύτερη season (Naruto Shippuuden), τότε κατέβασε από εδώ: [url=http://getfansub.com/wiki/Naruto:_Shippuuden]Naruto: Shippuuden - GetFansub.com Wiki[/url]
Μάρ 05 2009 20:25

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται