Community Status Updates
dOOpLiSSaKoS → Zoro
Χαχαχαχαχα δεν μπορώ να σε λατρεύω σιωπιλά! Θέλω να το ακούω!! Zoro, Zoro, Zoro Wooooohoooooo!! :P:P:P
Mar 18 2009 17:36
iristella → dOOpLiSSaKoS
Aπό ότι ξέρω παρασκευή πρωί πρωί βγαίνει κανονικότατα. Εκτός και αν έχουμε καμία καθυστέρηση με τα raws οποτε θα αργήσει κάποιες ωρίτσες.
Mar 17 2009 15:35
dOOpLiSSaKoS → iristella
Διαφωτισμένος και από πριν ήμουν :P
Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς, δεν σε παρεξηγώ καθόλου και αναγνωρίζω το λάθος που έκανα! Σε ευχαριστώ που μου το επισήμανες και σου λέω ότι δεν θα ξαναγίνει :)
Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις πότε βγαίνει το manga του Bleach - 350?
Mar 17 2009 15:30
iristella → dOOpLiSSaKoS
Νομίζω με παρεξηγείς. Φυσικά και επιτρέπονται σποιλερς. Αλλά μόνο για τα chapters που έχουν βγεί scanlated. Όταν κάποιος ποστάρει περίληψη κεφαλαίου που δεν έχει βγεί ακόμη ή αναφέρεται σε μια τέτοια υποχρεούται να την βάλει σε σποιλερ ταγκ για να μην χαλάει την ατμόσφαιρα για όσους δεν θέλουν να ξέρουν από πριν τι γίνεται στο επόμενο κεφάλαιο. Ελπίζω να σε διαφώτισα. ^^
Mar 17 2009 15:09
dOOpLiSSaKoS → iristella
Sorry παρασύρθηκα από το [επιτρέπονται spoilers]! Δεν θα επαναληφθεί
Mar 17 2009 15:05
dOOpLiSSaKoS → Night Wizard Seal
Κε-κε-κε-κε χαίρωμαι που αναγνωρίζεις την αγνή καταπληκτική καταπληκτικότητα μου που ακτινοβολεί και ελπίζω να μην τυφλώθηκες! Λοιπόν αν βλέπεις ακόμη κούνα το κεφάλι σου
Mar 17 2009 14:52
Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS
Φιλαρα μου εισαι απαικτος ...ετσι δν παιζεσαι...μα γτ αναφερεις τα αυτονοητα..πες ,οχι αναθεσε μου αποστολη ...πες μου τι θες να κανω..??:)
Mar 17 2009 14:39
Εγώ είμαι ομορφότερος, εξυπνότερος, δυνατότερος, γρηγορότερος, καλυτερότατος, υπέρτατος, ύψιστος, γλυκούλης και ΠΑΝΩ από όλα μετριόφρων!! :P
Όπως σου περιέγραψα πιο πάνω είμαι και πολύ φοβερό άτομο, μοναδικό θα έλεγα φτου μην με ματιάξω και όπως καταλαβαίνεις με ζηλεύει γιατί δεν μπορεί να γίνει εγώ! Δυστιχώς όμως έκανε συφωνία με τους εξωγήινους και με ένα δικό τους μηχάνημα μου προσπαθεί να μου κλέψει την ταυτότητα!! Κινδυνεύει η αφεντία μου και φοβάμαι πως θα με χάσει ο κόσμος και δεν θέλω να τον φαντάζομαι χωρίς εμένα!
Θα με βοηθησείς?? :hihi2:
Mar 17 2009 14:34
Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS
Φιλε μου εγω δν εχω προβλημανα μου πεις ...ξερω γω μπαινω στο προφιλ και σας βλεπω να βριζεστε και ειχα σκασει στα γελεια..ελεγα τι εγινεκαι βριζεστε??????λολ.....:)
Mar 17 2009 14:14
Χαχαχαχα!! Θες να μάθεις γιατί βριζόμαστε με τον Hellboy? :P
Mar 17 2009 14:08
dOOpLiSSaKoS → Gilmaru
Το OST του Twelve Kingdoms που έψαχνες είναι ακριβώς ίδιο με ένα που υπάρχει και στο Heroes of Might and Magic IV!! Thx χάρης σε εσένα το ανακάλυψα!! :D
Mar 09 2009 21:04
Zoro → dOOpLiSSaKoS
Βασικά σταμάτησα το manga στο chapter 500 για να βλέπω την αγάπη μου το anime χωρίς να ξέρω τι γίνετε,οπότε,πέρα από μερικά μικροσπόιλερς που δεν κρατήθηκα,δεν το διαβάζω.
Το anime αργεί να τα δείξει,αλλά θεωρώ ότι πασάρει καλύτερα το αίσθημα της σειράς(με χρώμα,κίνηση και ήχο),οπότε στο ενδιάμεσο έχω τόσα άλλα anime να δω ούτος ή άλλος,άρα το manga έφαγε drop.;)
Πάντως ναι,όταν με το καλό δείξουν την σκηνή που λες,περιμένουμε μόνο epicness από τον Υ-oda μας.:D
ΥΓ:Καλός και ο Ace,αλλά πάντα μετά τον Marimo.:wis:
Feb 26 2009 14:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed