Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hellraider → dOOpLiSSaKoS
Εγώ είχα στο μυαλό μου έναν χαρακτήρα με μπλε μαλλια που ειδα(νομιζω ητανε κοριτσι).Googlara λιγο και οντως πρεπει να εδειξε και αυτον που ειπες ^^
Φεβ 01 2009 23:48
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Ok!! Thx για το info! Αν έχω καμια άλλη απορία σχετικά με αυτό θα σε πω! Όταν το είδα στην αρχή νόμισα πως είχε σχέση με το game Hitman και μου κοίνησε την περιέργεια :D
Φεβ 01 2009 23:18
ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS
λες για το hitman reborn ......χμμ ειναι πολυ καλο ανιμε αλλα στην αρχη μας δειχνει τους χαρακτηρες και τα πρωτα 19 επεισοδια ειναι ΣΑΝ fillerς τα οποια ειναι και στο manga ....μετα γινετε ενα πολυ καλο ανιμε με πολυ ξυλο αλλα πρεπει να εχεις υπομονη με καποια επεισοδια που ειναι ΣΑΝ fillers(και μπορω να πω πως ειναι και πολυ βαρετα) αυτα.....για περετερω αποριες μπορεις να με ρωτησεις...:)
Φεβ 01 2009 21:42
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Αυτό το Hitman...είναι ωραίο anime? Το checkara για παραπάνω info και παρατηρήσα ένα ψιλό χάος με τα Fansaub Group...
Φεβ 01 2009 21:11
dOOpLiSSaKoS → Kakashinote
Wii For Ever ρε!! Βασικά...Nintendo For Ever!!! Και άσε τα noobs να κλαινε..!:D:D
Φεβ 01 2009 20:20
dOOpLiSSaKoS → Darklink
Blood of Bahamut...πάνε checkare στο Nindendo World και IGN
Φεβ 01 2009 17:06
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Έτσι πρέπει! Δεν νιώθεις αυτή τη στιγμή μία απέραντη ικανοποίηση? Όχι πες μου!! :P
Ιαν 31 2009 19:09
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Είμαι ο εκατοστός σου visitor!!!!!:thumbup:
Μεγάλη σου τιμή!!:P:P
Ιαν 31 2009 18:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται