Community Status Updates
dOOpLiSSaKoS → sefiroth
[COLOR=Black]Bro αν αυτό το signature το έκανες εσύ είσαι μεγάλο αλάνι :D[/COLOR]
Dec 26 2011 18:27
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Επίσης!!
Που πήγες και που έχεις σκοπό να πας τώρα για Πρωτοχρονιά?
Dec 29 2010 14:50
ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS
φοιτητική ζωή ε?ωραίος!
καλά,επιτέλους κλείσανε τα schls για x mas...btw merry x mas
Dec 28 2010 02:03
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Έλα αγορίνα!! Χρόνια και ζαμάνια καλά το είπες! Χαχαχα
Πήγα στρατό που λες, γι αυτό χάθηκα σε μία φάση (ήταν καλά πάντως εκεί μέσα, γνώρισα και αρκετούς καμμένους!! xD)...απολήθηκα και τώρα απολαμβάνω την φοιτητική ζωή!! :)
Εσύ τι κάνεις?
Dec 26 2010 21:42
dOOpLiSSaKoS → Akasukekuro
Sorry που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά δούλευα μέχρι τα ξημερόματα :(
Sep 20 2009 16:56
Akasukekuro → dOOpLiSSaKoS
Εχμ, το σάββατο μπορείς? Κανονίσαμε στις 6 στην καμάρα. Για να ξέρετε θα περιμένω απο κάτω για να με αναγνωρίσεις, έχω αρκετά μακρύ μαλλί και ειμαι αρκετά ψηλός... Τα λέμε εκεί!!!
Sep 18 2009 00:38
dOOpLiSSaKoS → Manthos63
Το e-mail μου είναι [email]doopliss16@hotmail.com[/email]! :)
Sep 15 2009 02:49
dOOpLiSSaKoS → Akasukekuro
Iam in! Πες μου τώρα το μέρος και την ώρα να δω αν βολεύει! :)
Sep 13 2009 11:37
Akasukekuro → dOOpLiSSaKoS
Λοιπον κανονιζουμε αυτην την στιγμη για μια συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων αν θες να ερθεις και εσυ πες μου στελνωντας ενα μυνημα η γραφωντας στο προφιλ μου για να ξερω. Το μονο που μενει ειναι να κανονισουμε το μερος και την ωρα....
Sep 13 2009 03:37
Six Winged Angel → dOOpLiSSaKoS
Συμφωνώ απόλυτα! Πρόκειται για το πιο παραμυθένιο final fantasy και αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα, προχθές το τελείωσα, καταπληκτικό τέλος! χμμμ ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Zidane, έχει φοβερό στυλάκι, και να σκεφτείς ότι πριν το παίξω δεν τον πήγαινα καθόλου XD o vivi σίγουρα πάντως είναι ο πιο μαστερικός :PPP
btw checkare και αυτό το site, [URL]http://www.s8.invisionfree.com/GR_FF_Forum[/URL] πρόκειται για ένα ελληνικό forum για final fantasy που παλιά είχε αρκετή κίνηση (τώρα είναι ψόφιο :P) αλλά παίζει και τον ρόλο ενός πολύ καλού database XD
Jul 18 2009 13:24
dOOpLiSSaKoS → red pyramid
Θα δειξει :P
Εγώ πάντως το βλέπω και που κάνει εντύπωση..
Jul 11 2009 20:01
red pyramid → dOOpLiSSaKoS
Nope. Τι να σου πώ, μπορεί να έχει το δικό μου pc το πρόβλημα :/
Jul 11 2009 19:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed