Community Status Updates
dOOpLiSSaKoS → Skiarxon
Thx ρε φίλε!! Το τραγουδάκι το ήξερες ή χρησιμοποίησες μηχανή αναζήτησης για να το βρεις? Αν ισχύει το δεύτερο plz γίνετε να μου πεις πια??
May 02 2009 18:23
HeLLBoiS → dOOpLiSSaKoS
vlamene pos paei to diabasma??Sto eipa to neo??Arxisa warhammer...Liwse sto diavasma!!!
Apr 30 2009 02:09
dOOpLiSSaKoS → Robin-Chwan
Thx για το add καιιιιι καλοσόρισες στο anime.gr!! Aν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι pm me :)
Apr 08 2009 20:22
Zauk-Lain-
→
dOOpLiSSaKoS
GreenSkin Orc Choppa?heheehe...εγω εχω zealot Μιλαμε για πολυ σαπιλα...Εχει πραγματικα υπεροχο pvp system...αλλα δυστηχος δεν εχω ορεξη αυτη την εποχη για να ασχοληθω
Mar 23 2009 19:33
dOOpLiSSaKoS
→
Zauk-Lain-
Σωστός ο παίχτης! Ένιωθες το game και για τους ίδιους λόγους σταμάτησα και εγώ, αλλά γιατί alliance ρε συ :P (και εγώ στην αρχή alliance είχα paladin και rogue :) )
Να υποθέσω το WHO είναι το Warhammer έτσι? Από [U][B]W[/B][/U]ar[U][B]H[/B][/U]ammer [U][B]O[/B][/U]nline ε? Δοκίμασα με το 10 Days Trial χθες να κάνω Choppa και γούσταρα άγρια!!
Mar 21 2009 13:50
Zauk-Lain-
→
dOOpLiSSaKoS
Eπαιζα dwarf priest στον Genjuros.Eχω σταματησει αρκετο καιρο διοτι πλεον για μενα δεν ειχε νοημα..Οταν εχεις ζησει καποια πραγματα απλα τα υπολοιπα σου φενοντε πολυ λιγα και δεν συμβηβαζεσε...Τωρα θα μου κανουν το NAXX που το εκανα με 40 ατομα να βγαινει με 20 και με 10?Ε οχι...WHO ξεκινησα αλλα το παρατησα λογο bugs(δεν ηθελα να ξαναπερασω τα ιδια με τα αρχικα bugs του wow και ειπα οτι θα το ξαναεπιανα απο τον φεβρουαριου πραγμα που δεν εχω κανει...Απλα αυτη την εποχη δεν εχω διαθεση)αμα ξεκινησεις WHO κανε char στον karak eight peaks.πολυ καλος σερβερ με παλικαρια που το νιοθουν το game οχι αστεια...
Mar 21 2009 00:05
Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS
Ναι ειδες ...πατριωτες...χαχαχα!!!!μια χαρα σε βρισκω.....:)
Mar 20 2009 21:54
MisaYoshiko → dOOpLiSSaKoS
3 παιδια απ αυτα τ ηξερα απο πιο παλια αλλα δεν πολυμιλουσαμε, με το ανιμε.γρ ηρθαμε πιο κοντα. και η δεσποινιδα υπο αριθμον 13 ειναι η κολλητη μου χρονια τωρα
λογικ θ παμε και στο παρτυ..πιο μετα...θα βγαλουμε κ φωτος για να δουν οσοι δε θα ρθουν:Ρ
Mar 20 2009 17:12
dOOpLiSSaKoS → MisaYoshiko
Οοοο πολλοί είστε!! Όλα αυτά τα παιδιά τα γνώρισες εδώ μέσα ή ήταν φίλοι σου εξαρχής? Έχει και τα καλά τις τελικά η Αθήνα και στο J-Party να πάτε :)
Σου εύχομαι καλά να περάσεις, το φαγητό να τρώγεται :P και πάλυ πολύχρονη!
Mar 20 2009 16:45
ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS
i dont know,μεχρι στιγμης μονο απο shinsen.αλλα εαν κατεβασω απο αλου θα σε ενειμερωσω
Mar 20 2009 16:35
dOOpLiSSaKoS → Night Wizard Seal
Α πουλάκι μου από τη Βέροια είσαι!!!! :):) :hehe::w00t::thumbup:
Mar 20 2009 16:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed