Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
redqueen → DoB
καλα αν βγει το βλημα Sadist badass character θα γελαω τρεις μηνες ....βρε αν ειναι να πεθανουν ολοι μα πεθανουν με ωραιο τροπο *fangirl* (if u know what i mean) ο καλυτερος τροπος νια να πεθανεις by far!!!
Μάρ 05 2012 22:37
DoB → redqueen
[QUOTE](εκει με το κλαμα ελεγε σκυψε ρε αντε ρε Sanada ποναει το κουκλι...)[/QUOTE]Σκύψε ευλογημένε!:hihi2: Άντε μπας και δούμε άσπρη μέρα!
Εννοείται θα το δω μέχρι το τέλος... Φάγαμε το γάιδαρο! Πλάκα θα 'χει να δούμε καμιά Isanami Dark Lady Who Sends Everybody In Hell with an evil laugh (όλα τα περιμένω πια αλλά αυτό θα το γουστάρω). Πρέπει να είναι Ο Yuri, άσχετα τώρα τι θέλει να πιστεύει ο Saizou... Μπα μην ανησυχείς, στο anime τουλάχιστον δεν πρόκειται να τον καταφέρει η Isanami τον Saizou, αν και γουστάρω τις τρελές της προσπάθειες!
EDIT: To poll το βρήκα σε μια εικόνα στο youtube που έπαιζε το ending νομίζω από πίσω. Πρέπει να είναι true γιατί το σχέδιό τους ήταν ίδιο με του manga και φαινόταν original.
Μάρ 05 2012 22:24
redqueen → DoB
ετσι ρε το RokuroxYukimura και εγω το περιμενω πς και πς.:kill4u::kill4u: Ειχα κατι ελπιδες με το σημερινο επ.αλλα ακομα τπτ ....(εκει με το κλαμα ελεγε σκυψε ρε αντε ρε Sanada ποναει το κουκλι...) δν θα εγκαταλειψω μεχρι το τελος (ελπιζω ουτε κι εσυ) ..για το Saizo-Yuri αλλη πικραμενη ιστορια...με την αλλη θα καταληξει και θα μας την αφησει και genderless την Yuri
καλα κι αυτο με το reputation poll ηταν ολα τα λεφτα ....
Μάρ 05 2012 21:57
DoB → redqueen
Κι εγώ το δικό σου! Όλοι οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες τους αλλά εμείς σταθερά! Άντε να βγει κανένα doujinishi Saizou x Yuri, Yukimura x Rokuro (master and faithful servant fetish FTW!) γιατί μας έχουν πεθάνει στο υποννοούμενο... Θέλω να δω action!!!:nbleed:
Μάρ 05 2012 21:47
redqueen → DoB
θα στην πω την αληθεια καθε δευτερα το περιμενω πς και πς το ποστ σου στο Brave 10 ..μιας και τα δυο μας μιλαμε εκει μεσα xD
Μάρ 05 2012 21:04
Kai → DoB
Επειδή κάτι έχει πρωταγωνιστικό τρίο που βοηθάει άλλους, έχει τα σοβαρά και τα κωμικά του, που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα να έχεις κοινούς fans με το Gintama αλλά από την δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα συγκρίνουμε τελείως, έχει και άλλα πράγματα που τα κάνει να διαφέρουν αρκετά, κυρίως το στυλ του χιούμορ του. Δεν ξέρω αν φταίει ότι τα λατρεύω και τα δυο αλλά δεν θα ήθελα ποτέ το ένα να προσπαθήσει να γίνει το άλλο, το SKET μ' αρέσει όπως είναι.
Το Gintama είναι καταπληκτική κωμική σειρά (και δραματική και δράσεις όταν θέλει) αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι νόημα έχει να συγκρίνουμε τα πάντα με αυτό.
Φεβ 26 2012 08:57
DoB → Kai
... έλα μου ντε. Δίκιο έχεις. Απλά επειδή είμαι πολύ μεγάλη fan Gintama (είναι το αγαπημένο μου anime) δεν αντέχω να μου το συγκρίνουν με το SKET Dance που είναι τόσο πιο μέτριο. Δηλαδή ιδέα μου είναι, επειδή εγώ έχω θεοποιήσει το Gintama, ή υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο που δεν παίζει καν σύγκριση ούτως ή αλλως;
Φεβ 26 2012 00:03
Kai → DoB
[QUOTE]πώς μπορεί να συγκριθεί ένα fantasy/historical/parody anime με ένα school/slice of life/comedy.[/QUOTE]
Καλά εδώ συγκρίνουν σειρές που δεν μοιάζουν στη θεματολογία επειδή έχουν κοινό ένα genre ας πούμε, θα κολλήσουν σε αυτό που δίνει και περισσότερες αφορμές; Ψάχνεις να βρεις λογική κι εσύ;
Φεβ 25 2012 15:38
DoB → Putin
Δεν πειράζει βρε, no hard feelings! ;) Μην το σκέφτεσαι καν. Άμα κολλάγαμε σε τέτοια... Be cool!:riiight:
Φεβ 15 2012 00:19
Putin → DoB
Δεν ειρωνεύτηκα, απλά προσπάθησα να κάνω εισαγωγή που κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη, έκθεση Γ' λυκείου φάση!
Δεν ξέρω αν το πέτυχα : <
Φεβ 14 2012 17:19
GhostPrince → DoB
[QUOTE=DiamondsofBlood;563311]Την είδα εγώ και θα έλεγα πως είναι αρκετά καλή. Έχει ωραίο action, ανατροπές και family and war drama, ο,τι περιμένεις δηλαδή μεσ' τις άκρες απ' το FMA. Μάλλον την έκαναν επίσης και για να μην μείνει κι ο Al παραπονεμένος!:orly:[/QUOTE]
nice nice! thanks :D
θα χουμε κατι καλο να δουμε σημερα :orly:
Φεβ 12 2012 14:59
Trivia Spitting Monster → DoB
Δεν πειράζει, βρε, μην κλαις! Θα τη βρω την άκρη κάπως! Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πάντως!
Ιαν 20 2012 18:09
DoB → Trivia Spitting Monster
[URL]http://home.versatel.nl/m.th.joustra...ndestrips.html[/URL]
Όλα τα υπόλοιπα τεύχη είναι εδώ! ;) Μπα, να σου πω την αλήθεια, δεν έχασες και τίποτα σημαντικό, μόνο ένα arc που επιστρέφει ο Phobos. Χαλάει πάρα πολύ σε κάποια φάση, αλλά εσύ για ρίξε μια ματιά άμα είναι!
edit: Whaaat, why isn't the link working anymore???:frozen: Damn SOPA, this is your doing isn't it!:madtodeath:
Gomen ne, Trivia!:nanana:
Ιαν 20 2012 18:05
Trivia Spitting Monster → DoB
Sure, fellow W.I.T.C.H. fan!
Υ.Γ. Το εγκατέλειψα αφότου οι κλώνοι εξαφανίστηκαν. Έχασα τίποτα;
Ιαν 20 2012 17:53
DoB → Trivia Spitting Monster
Τίποτα βρε! Μόνο προειδοποιώ ξανά, είναι αρκετά hardcore μερικά απ' αυτά. Μόλις τελειώσεις κανένα, αν θες έλα να το συζητήσουμε, εδώ ή στα αντίστοιχα forums! ;)
Ιαν 20 2012 17:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται