Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → Night Wizard Seal

[QUOTE]Ώστε αυτό ήταν. Now you can crucify me.[/QUOTE] Γιαυτό σου λέω, μην κολλάς τόσο στους τύπους, όλοι κάνουμε λάθη. Το τελευταίο που θα ήθελα να προκαλέσω ήταν ένα holy grammar war.
Mar 24 2011 14:51
Photo

Περίεργα πράγματα. Στο Public της Λευκωσίας τις είδα πάντως. Βέβαια ήταν 50 ευρώ, δεν άγγιξα. Θα πάρω από amazon.
Mar 24 2011 14:43
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Δεν νομίζω να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.
Mar 24 2011 13:43
Photo

[QUOTE]Τελικά, ακριβή ημερομηνία για Ελλάδα γνωρίζουμε;[/QUOTE] Για τις Black & White ρωτάς; Δεν βγήκαν πανευρωπαϊκά αυτόν τον μήνα;
Mar 23 2011 23:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Αχα! Ώστε εσύ ήσουν ο ένας που με είχε πει η **** που "φορούσε" Noblesse... Ωραία τα ρούχα παρεπιμπτόνως! Καλά ε, τώρα σκέφτομαι να αλλάξω το avatar να βάλω μια άλλη Frankenstein σκηνή κι επιτέλους να βάλω υπογραφή! Δεν το ξέρω το συγκρότημα, τι μουσική παίζουν?
Mar 23 2011 20:59
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Πρέπει να μην με είχες προλάβει όταν "φορούσα" το Frankestein set. :P Let me show you my clothes:hahaha: [spoiler][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/ouqn84.png[/IMG] [IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/10eq9tc.png[/IMG][/spoiler] Do you like them? :P Τα σετάκια μου είναι 3. Αυτό που σου έδειξα, αυτό που φοράω και άλλο ένα των Buck-Tick. Του αγαπημένου μου συγκροτήματος. Είναι ιαπωνικό :P
Mar 23 2011 20:36
Photo

Lucy Heartfilia → Night Wizard Seal

χαχαχαχα μην ανησυχείς!!!! :D Άτιμη νύστα δεν λές τίτοτα!! :hihi2:
Mar 23 2011 00:19
Photo

Night Wizard Seal → Lucy Heartfilia

Τώρα είδα και τον δικό μου τίτλο. Τον δολοφόνησα. ”Hello ro Haven" αντί για " Hell or Heaven" :P Άτιμη νύστα.
Mar 23 2011 00:15
Photo

Night Wizard Seal → Lucy Heartfilia

:hahaha: Καλά μην το πάρεις κατάκαρδα. Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε :P
Mar 23 2011 00:13
Photo

Έτσι. Και πιο πριν με την Yellow. Good Times.
Mar 23 2011 00:10
Photo

Από παιδί έπαιζα. Από την Red & Blue. Το άνιμε το έβλεπα στο πρώτο airing του στην Κύπρο (κάθε πρωί στις 7~8 στο Sigma). Στην αρχή της εφηβείας είχα υποκύψει στο peer pressure που έλεγε ότι αυτά είναι για μωρά και I should grow up. Δεν ήταν μόνο τα pokemon, πολλά ωραία παιχνίδια έχασα μέχρι που ξεπέρασα την εξωτερική πίεση και αγκάλιασα την φύση μου.
Mar 23 2011 00:04
Photo

Μπα εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Ποτέ δεν είχα και ούτε πρόκειται. Για πες τι λογοκρίθηκε; Επίσης, πότε πρωτοάρχισες τα Πόκεμον; Εγώ ήμουν από μικρός στο ζουμί. Από όταν ξεκίνησαν στην Ελλάδα. Το 1997 νομίζω. Πάνω κάτω κάπου εκεί. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα άρχισε η "κατρακύλα" με τις κασέτες, and tada! Here i am :P Απο GBC/GBA format κασέτας έχω παίξει όλες τις πόκεμον κασέτες. Ό,τι είχε βγει. :blush2:
Mar 22 2011 23:50
Photo

Άντε, δες τα, να δεις και τι λογοκρίθηκε από την 4kids ;) Εμένα πάντως τα Pokémon μου προκαλούν λίγο συναισθήματα of lost childhood or something. Θα μπορούσα να εισχωρήσω στο fandom από πιο νωρίς ή κάτι. Σε λίγο θα νιώθουμε και κομπλεξ για την ηλικία μας χάρη στ' άνιμε!
Mar 22 2011 23:40
Photo

Θα το έχω υποψιν. Τώρα που το λες είναι θαυμάσια ιδέα. Θα τα πάρω από την αρχή. Και να μου πεις τι λεξιλόγιο θα έχει, 5 χρόνια την ακούω την ιαπωνική :P. Κάτι θα μάθω. Αυτή η νοσταλγία είναι άλλο πράμα. :P Αλλά τι κόλλημα έχουν με την ηλικία του Ash; Ξεκίνησε μεγαλύτερος μου το Kanto και κατέληξα 7 χρόνια μεγαλύτερός του. :P Άτιμοι Ιάπωνες.
Mar 22 2011 23:33
Photo

Night Wizard SealAnelis

Ακούω συνέχεια αυτό το τραγούδι, είδα ζομπάκια κι ένα βρυκολακάκι στο βίδεο και είπα να το μοιραστώ μαζί σου. Αν θες τσέκαρε στίχους. :P Resentment for humans by Yasu the Vampire :P
Mar 22 2011 23:26