Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Πες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι. Εγώ ούτως ή άλλως δε θίγομαι, Αθηναίος δεν είμαι, οπότε κανένα πρόβλημα :P. Το Σάββατο κατα τις 9 πέρασα από το Mall εγώ δυστυχώς. Επίσης, είναι η χειρότερη μέρα και ώρα, Σάββατο απόγευμα να πας στο Mall. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Πουθενά και για κανένα λόγο :P Σαν εκδρομή σ'άρεσε γενικά;
Apr 03 2011 22:51
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Μια χαρα ρε μαν. Πρέπει να ήταν αυτό στο Μαρούσι, δίπλα στο οάκα. Τώρα δεν ξέρω και την Αθήνα, αλλά ούτως ή άλλως εγώ μόνο αυτό ήξερα. Δεν ξέρω, πρέπει να μου φάνηκε υπερβολικά μεγάλη πόλη η Αθήνα. Και όχι μόνο σε μέγεθος. Όλοι οι άνθρωποί εκεί ήταν τρελοί, με το συμπάθειο κίολας. :P Και στο mall που πήγαμε, από το "Που θα πάμε να φάμε" καταντήσαμε να λέμε "που θα βρούμε να φάμε". Ούτε για καφέ δεν βρήσκαμε. Τώρα βασικά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Γίνε πιο συγκεκριμένος να ξέρω από που να αρχίσω. XD
Apr 03 2011 22:47
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Πώς τα πέρασες ρε μεγάλε στην Αθήνα; Για πε, για πε. Σε πιο Mall πήγατε τελικά;
Apr 03 2011 21:07
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Μια χαρά ρε μαν. Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος. Ιδιαίτερο κρύο δεν κάνει, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Εκτός αν είμαι τόσο γρουσούζης και πέσετε σε κακοκαιρία. Μια χαρά σε βλέπω. Να σε ρωτήσω όμως. Σε πιο Mall θα πάτε; Υπάρχουν 2 Mall, γι'αυτό. Εκεί είναι το θέμα(και το πρόβλημα)...
Mar 29 2011 15:14
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Έλα ρε NWS, τι γίνεται; Εξακολουθεί να έχει καλό καιρό εκεί; Πήραμε το πρόγραμμα για την εκδρομή. Το Σάββατο στις 12:30 θα πάμε στο πλανητάριο και μόλις τελειώσουμε, θα πάμε Mall μέχρι τις 6. Οπότε αν ενδιαφέρεσαι...
Mar 29 2011 13:59
Photo

Night Wizard Seal → Lord Leon

soka soka.
Mar 27 2011 20:17
Photo

Lord Leon → Night Wizard Seal

yeap. αλλά ζωρζης εχω βαφτιστει. Είναι το πρωτότυπο (χιώτικο) :)
Mar 27 2011 20:06
Photo

Ζωρζής από το Γιώργος; :P
Mar 27 2011 19:53
Photo

Lord Leon → Night Wizard Seal

Zωρζή. Βάλε τώρα με το νου σου, τι έχω ακούσει...
Mar 27 2011 19:36
Photo

Γιατί πώς σε λένε; :P
Mar 27 2011 19:03
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Ένα forum αγαπώ και δεν το προδίδω. Πέρα από την πλάκα, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά θα το κοιτάξω καλύτερα στο μέλλον. Όχι τώρα.
Mar 27 2011 18:58
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Όχι, δεν είναι στα required, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως να τα βρίσκεις ενδιαφέροντα.
Mar 27 2011 14:23
Photo

Nope. Should I?
Mar 27 2011 14:18
Photo

meidei → Night Wizard Seal

btw, μιας και είμασταν στα τα της γλώσσας, συμμετέχεις σε σχετικά φόρουμ;
Mar 27 2011 14:16
Photo

So do I.