Community Status Updates
Putin → Night Wizard Seal
Μέχρι τώρα μόνο το Aku no Hana άκουσα, τα πάντα τα πάω με ρέγουλα πλέον.
Να σου πω, στην αρχή μου φάνηκε πολύ ξερός, και η μουσική ήταν σα να μην έδενε με τα φωνητικά, δύσκολο να εξηγήσω το φίλλινγκ. Όσο προχωράει ο δίσκος πάντως στρώνει αρκετά.
Για ολοκληρωμένη άποψη περίμενε μερικές ακόμη ακροάσεις. If it grows on me, θα περάσει καιρός μέχρι να ακούσω άλλο δίσκο τους. Διατριβή. :P
May 23 2011 17:42
D.Dragon → Night Wizard Seal
Εμένα πάλι δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη κανένας θάνατος στο Naruto, μόνο οι προσωρινοί της Hinata + του Kakashi, όπου ο Kishi δεν είχε αποφασίσει αν τελικά θα τους άφηνε νεκρούς η ζωντανούς. Συγκίνηση ναι πολλές φορές. Έκπληξη όχι.
Αλλά τέσπα απόψεις είναι αυτές:)
May 22 2011 16:01
Night Wizard Seal → D.Dragon
Σε διαβεβαιώνω ότι δε φοβάται. Πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. Δε θα αποδεκατίσει τη σειρά για να ικανοποιήσει τις "ορέξεις" μας :P
Αλλά και πάλι, εμένα δε μου φάνηκε καθόλου ξαφνικό. Λες και το είχε προετοιμάσει. "Άντε να φύγει να τελειώνουμε", κάπως έτσι. Ενώ στο Naruto είχα μείνει κάγκελο ακόμα και στο θάνατο της Chiyo(και μετά, με τις προσευχές).
Δεν ξέρω, είδα το σχόλιο και δε μπόρεσα να αντισταθώ. :P
May 22 2011 11:30
D.Dragon → Night Wizard Seal
Απλά η παρατηρησή μου ήταν στο ότι ήταν πιο ξαφνικός ο θάνατος και στόχευε στο απροσδόκητο, και ναι με τις βλακείες που έλεγε στην πλατφόρμα έδινε συχνά την εντύπωση οτι θα αναλάβει το ρόλο του συμπρωταγωνιστή νέου Sasuke ..:hihi2:... ήταν και ο 5ος πιο δημοφιλής χαρακτήρας της σειράς στην Ιαπωνία.
Όσο για τον Κίσι θα σε διορθώσω, δεν [B]φοβόταν[/B] να σκοτώσει χαρατήρες, τώρα από ότι δείχνει όμως φοβάται...
Και πως και αποφάσισες να συζητήσεις για αυτό το θέμα νυχτιάτικα :P?:kakaka:
May 22 2011 03:43
Night Wizard Seal → D.Dragon
[QUOTE]Τέσπα, my point is ότι ο θάνατος του Ace ήταν πιο απροσδόκητος και ήθελε περισσότερο ρίσκο και κότσια από οποιονδήποτε στo naruto...και το ότι η μαγεία στον θάνατο του Itachi, δεν ήταν ο θάνατος αυτός καθαυτός αλλάτο επακόλουθο - Η ιστορία που διηγήθηκε ο Madara δηλαδή.
Αυτάααα.[/QUOTE]
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θέλω να σχολιάσω κάτι.
Ο Όντα [B]δεν[/B] είναι μαθημένος για τέτοια. Φαίνεται ότι δεν τα κάνει συχνά. Είναι πασιφανές. Δεν τον κατηγορώ. Είναι περισσότερο του comedy. Απλά να σου πω ότι, εμένα που με συγκινούν κάτι τέτοια, δεν με άγγιξε καθόλου αυτό που έκανε ο Όντα. [B]Ήταν[/B] δευτερεύων χαρακτήρας και από τα σίγουρα πιόνια "θανάτου"(Δε θα τον ωφελούσε να τον είχε συνέχεια brother help-kicking asses, believe me). Οπότε για μένα ήταν κάτι ανιαρό, αν θες.
Δεν το συγκρίνω καν με το Naruto που δεν έχει "φοβηθεί" να σκοτώσει χαρακτήρες κύριους και για [B]διάφορους[/B] λόγους. Εν ολίγοις, επειδή και τα γούστα είναι υποκειμενικά, σε αυτόν τον τομέα πραγματικά δεν μπορεί να πει κάποιος Naruto
May 22 2011 03:22
May 22 2011 03:22
Night Wizard Seal → Tristessa
Σου προτείνω για ξεκίνημα το δίσκο τους "[URL="http://www.mediafire.com/?mtuhdd32v0z"]Glassfia[/URL]" and "[URL="http://www.mediafire.com/?6t9q4cnqaa383k2"]Zero[/URL]". Νομίζω είναι αρκετά αντιπροσωπευτικοί. Μετά ακούς ότι επιθυμεί η καρδιά σου. :P
May 21 2011 11:45
Tristessa → Night Wizard Seal
To anima και το the WORLD Ruler ήταν πολύ ωραία, από κει και πέρα μου το χάλασαν δυστυχώς. [SIZE=1]Ήταν το πρώτο VK band που μου άρεσε και όσο να 'ναι έχουν και μια συναισθηματική αξία XD[/SIZE]
Χμ... δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με DuelJewel. Τι προτείνεις;
Εύγε, εύγε, παιδί μου! :hihi2:
May 20 2011 17:37
Κοίτα ούτε εγώ τους πολυ ακούω... Απλά πρόσεξα κάποια κομματάκια. Nothing More.
Τώρα την (ξανα)έπαθα και με Duel Jewel. Θυμάσαι που σου είπα ότι είχε διαγραφθεί η δισκογραφία τους από τον υπολογιστή μου. Αξιώθηκα και την κατέβασα. Ξέθαψα κάτι ωραία τραγουδάκια.
Πολύ μου αρέσει αυτό το συγκρότημα. ![I]~oborozuki~[/I] etc...
Καλά τα πάω, αξιότιμη μητέρα :P
Στα της κατεύθυνσης πήγα πολύ καλά και συνεχίζω ακάθεκτος για τα άλλα. ^_^
May 20 2011 17:28
Tristessa → Night Wizard Seal
Το "επαναλαμβάνεστε" πάει στους Nightmare, παιδί μου, don't worry :3
Γενικά θεωρώ ότι οι Nightmare το 'χουν παρακάνει με το να βγάζουν το ίδιο single με άλλο όνομα τα τελευταία χρόνια. Το Naked Love ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρον από τα υπόλοιπα, αλλά και πάλι κάτι δε μου άρεσε. Εκτός από τον Sakito ♥
More importantly, πώς τα πας με τις εξετάσεις σου; :uhh:
May 20 2011 17:24
[QUOTE=Tristessa;499344]^ [spoiler]Hawt Sucky is HAWT :nbleed:
I mean, nice one, Naito, αν και πλέον επαναλαμβάνεστε λιγάκι.[/spoiler]
[/QUOTE]
Hahaue, τι εννοείς; Δεν σε πολύ έπιασα... Και το τραγούδι πρώτη φορά το βάζω :P
May 20 2011 14:05
Wild Monkey → Night Wizard Seal
[SPOILER][IMG]http://healthylifecarenews.com/wp-content/uploads/2011/02/monkey.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 18 2011 21:47
Night Wizard Seal → Wild Monkey
Because you are a good saru (even though you are wild) :P
May 18 2011 19:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed