Community Status Updates
Night Wizard Seal → Putin
*me sees a fun* :blingeye2:
Ok. My humble opinion is to begin with Aku no Hana (悪の華) and Kurutta Taiyou. ΟΙ Δισκάρες. Είναι χρήσιμος μπούσουλας. Μετά, αν θες, άκου και κάτι από τα πρώτα τους άλμπουμ για να πάρεις μια πρώτη ιδέα(της τότε "εποχής" τους).
Το ίδιο ισχύει και με τα επόμενα άλμπουμ τους. Επίσης, αν θες μπορώ να σου προτείνω τραγούδια ξεχωριστά.
Feel free to ask.
May 12 2011 15:08
Putin → Night Wizard Seal
Φέλω να μου πεις δίσκους της πολυαγαπημένης σου μπάντας, παρόμοιους με το 13Kai wa Gekkou γιατί είνωραίο. :P
inb4 άκου τα άπαντα τους, ίσως να γίνει και αυτό με το γκαιρό.
May 12 2011 06:16
Night Wizard Seal → Jorg
Everything's fine with the Pokemon thing. Thank you Jorg :)
[URL="http://www.anime.gr/forums/search.php?searchid=1804938&photoplog_searchinfo=1"]Here[/URL] is your answer :)
May 12 2011 00:20
Jorg → Night Wizard Seal
Εντωμεταξύ, πάντα ήθελα να σε ρωτήσω. Από που βγαίνει το username σου; XD
[size=1]Δεν έχω δει και ποστ σου στο ομώνυμο thread[/size] :P
May 11 2011 23:51
Jorg → Night Wizard Seal
Άμε συναντήσεις καμιά δυσκολία, πες να μπω windows. Δεν είναι και μεγάλος κόπος.
May 11 2011 21:10
Jorg → Night Wizard Seal
Γιατί παίζεις με τον πόνο μου; Είσαι κακός. :P
Λοιπόν επειδή είμαι σε mac και βαριέμαι να πάω σε PC θα σου πω απλώς τι θα κάνεις.
Ψάξε στο google pokemon black rom download (όποια version θέλεις) και θα σου εμφανιστούν αρκετά site. Κατέβασε το από ένα από αυτά.
Για emulator, υπάρχουν δύο (τα πιο γνωστά, that is):
no$gba και desmume. Το no$gba έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται να κάνεις ένα κολπάκι για να κάνεις την pokemon να παίξει, το οποίο δεν έχω βρει.
Το desmume, το οποίο χρησιμοποίησα, με ένα ψάξιμο στο google μπορείς να το κατεβάσεις (ψάξε για το 0.97).
Επειδή θα το βλέπεις να αργεί υπερβολικά, πήγαινε config - frame skip και βάλε το κάπου στο 4. Αν βλέπεις και έχει ακόμα προβλήματα πήγαινε [url=http://www.youtube.com/watch?v=zlEy3J_mhqA]αυτό το link[/url] για τα settings.
Not much of a help, αλλά ελπίζω να κατάλαβες. ^^
May 11 2011 16:50
Night Wizard Seal → Jorg
Να σε πω νονέ του παιδιού μου(:P)πώς και απο πού κατέβασες την Pokemon Black για το PC?
Μπορείς να με φωτίσεις με τα φώτα σου επ'αυτού; ^_^
May 11 2011 13:58
Night Wizard Seal → Tristessa
Ohh thank you, mama:blush2:
[SPOILER]:hihi2:[/SPOILER]
May 10 2011 19:30
Night Wizard Seal → ice_hime
Ααα εντάξει. Για τη ταινία λες. Εντάξει σε διακιολογώ. Είναι περισσότερο στην αμτόσφαιρα το πνεύμα της ταινίας και χριειάζεται κάποιο background για να τη δει κάποιος ως σύνολο.
Η σειρά είναι εξαιρετική. Αν και όποτε. Θα δεις περισσότερα πράγματα. :P
May 10 2011 19:29
Tristessa → Night Wizard Seal
Eξαιρετικά είναι, παιδί μου ♥ Το αγαπώ το late 80s-early 90s look των BUCK-TICK~
May 10 2011 18:42
ice_hime → Night Wizard Seal
k omws den kanw plaka den m arese , htan bareto.toulaxiston h tainia p eida den h3era oti exei k seira
May 10 2011 18:35
Jorg → Night Wizard Seal
Και εμείς 13 πρώτο και 10 τελευταίο. Τουλάχιστον θα έχουμε περισσότερο καιρό διακοπές.
May 08 2011 21:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed