Community Status Updates
Jorg → Night Wizard Seal
Ε αυτά είναι! Και η πλάκα είναι ότι ενώ είμαι fan των Malice Mizer δεν έτυχε να ψάξω ποτέ την solo καριέρα του Gackt. XD
Τυχαία έπεσα πάνω του ενώ έψαχνα κάτι για Final Fantasy. Σε αυτόν βασίστηκε η εμφάνιση του Genesis από το Crisis Core, του οποίου έκανε και το japanese voice acting. :hahaha:
Jun 03 2011 23:31
Night Wizard Seal → Jorg
Βλέπω σιγά-σιγά παίρνεις φόρα εε; Φτάσαμ-ε και στον Gackt;:hahaha:
Jun 03 2011 23:16
Night Wizard Seal → Petran79
Happy birthday, Petran-san :) Χρόνια πολλά και καλά. Ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε. :P
Jun 03 2011 23:08
Night Wizard Seal → Dante80
Έκανα ένα ορθογραφικό λάθος στην εικόνα. Ένα ς πρέπει να φύγει :P
Jun 02 2011 21:01
ATANASHIOSU → Night Wizard Seal
Μπορείς. Εγώ είμαι ακόμα Ιαπωνία. Το να βρεις καθηγητή δε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Jun 02 2011 05:56
Night Wizard Seal → ATANASHIOSU
Ναι, κατάλαβα. Απλά εννοώ αν μπορείς να κάνεις παραπάνω από ένα μεταπτυχιακό σε αντικείμενα που είναι στο ίδιο πεδίο, γλώσσα, ιστορία, θέατρο κ.λπ. Εσύ είσαι ακόμα Ιαπωνία;
Αντιμετώπισες δυσκολία στο να βρεις καθηγητή;
Jun 01 2011 18:38
ATANASHIOSU → Night Wizard Seal
Άργησα λίγο να απαντήσω... Βασικά ιαπωνική θρησκεία κάνω σε φιλοσοφική σχολή, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες οι θεολογικές σχολές στην Ιαπωνία. Δεν ξέρω πόσο συναφές πρέπει να είναι το θέμα των σπουδών με αυτό του μεταπτυχιακού, αλλά υποθέτω ότι υποτροφία δεν παίρνει ο θεολόγος που πάει να σπουδάσει π.χ. μαθηματικά ή ιατρική.
May 31 2011 23:54
Tristessa → Night Wizard Seal
This is at least five different kinds of awesome XDD *καμαρώνει*
May 30 2011 19:46
Night Wizard Seal → Tristessa
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=501948#post501948"]Ορίστε[/URL] Hahaue. Δες το post του παιδιού σου και γίνε proud :P
May 30 2011 15:32
Night Wizard Seal → meidei
Επιτάφιο και Πρωταγόρα μόνο;
Εμείς εχουμε φιλοσοφικά κείμενα μόνο (όπως Πρωταγόρας, Πολιτεία, Πολιτικά κ.λπ.), ο επιτάφιος βγήκε εδώ και καιρό από την ύλη της κατεύθυνσης και είναι γενικής.
Καλό κουράγιο τότε και καλά αποτελέσματα.
May 29 2011 14:51
meidei → Night Wizard Seal
Επιτάφιο (και Πρωταγόρα, του Πλάτωνα).
Το άγνωστο ήταν τραγωδία, τόσο που ξέχασα και το περιεχόμενο.
May 29 2011 14:48
Night Wizard Seal → meidei
Είναι στην ύλη του γνωστού σας ο Θουκυδίδης; Επιτάφιο κάνετε;
Και στο άγνωστο είναι λίγο ζόρικος τωόντι.
May 29 2011 14:45
meidei → Night Wizard Seal
Θουκυδίδη, γνωστό και άγνωστο :/ Είναι ο πιο ακαταλαβίστικος από τους αρχαίους...
May 29 2011 14:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed