Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard Seal → geo00

wellcome my friend...!!
Μάρ 17 2009 16:50
Φωτογραφία

dOOpLiSSaKoS → Night Wizard Seal

Κε-κε-κε-κε χαίρωμαι που αναγνωρίζεις την αγνή καταπληκτική καταπληκτικότητα μου που ακτινοβολεί και ελπίζω να μην τυφλώθηκες! Λοιπόν αν βλέπεις ακόμη κούνα το κεφάλι σου
Μάρ 17 2009 14:52
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS

Φιλαρα μου εισαι απαικτος ...ετσι δν παιζεσαι...μα γτ αναφερεις τα αυτονοητα..πες ,οχι αναθεσε μου αποστολη ...πες μου τι θες να κανω..??:)
Μάρ 17 2009 14:39
Φωτογραφία

Εγώ είμαι ομορφότερος, εξυπνότερος, δυνατότερος, γρηγορότερος, καλυτερότατος, υπέρτατος, ύψιστος, γλυκούλης και ΠΑΝΩ από όλα μετριόφρων!! :P Όπως σου περιέγραψα πιο πάνω είμαι και πολύ φοβερό άτομο, μοναδικό θα έλεγα φτου μην με ματιάξω και όπως καταλαβαίνεις με ζηλεύει γιατί δεν μπορεί να γίνει εγώ! Δυστιχώς όμως έκανε συφωνία με τους εξωγήινους και με ένα δικό τους μηχάνημα μου προσπαθεί να μου κλέψει την ταυτότητα!! Κινδυνεύει η αφεντία μου και φοβάμαι πως θα με χάσει ο κόσμος και δεν θέλω να τον φαντάζομαι χωρίς εμένα! Θα με βοηθησείς?? :hihi2:
Μάρ 17 2009 14:34
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS

Φιλε μου εγω δν εχω προβλημανα μου πεις ...ξερω γω μπαινω στο προφιλ και σας βλεπω να βριζεστε και ειχα σκασει στα γελεια..ελεγα τι εγινεκαι βριζεστε??????λολ.....:)
Μάρ 17 2009 14:14
Φωτογραφία

Χαχαχαχα!! Θες να μάθεις γιατί βριζόμαστε με τον Hellboy? :P
Μάρ 17 2009 14:08
Φωτογραφία

Angelcross → Night Wizard Seal

εννοω εσυ τι κανεις ?
Μάρ 15 2009 19:54
Φωτογραφία

Angelcross → Night Wizard Seal

γεια σου φιλε μου επειδη ειμαι καινουργιος στην παρεα δε γνωριζω πολλα για το αnime gr μονο καποια πραγματα ποθ μοθ εχουν πει φιλοι μου ,βασικα τι κανουμε πρωτα απο ολα??
Μάρ 15 2009 19:53
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Angelcross

Γεια σου φιλε μου\φιλη μου καλωςηρθες!!!!!!:)
Μάρ 15 2009 19:32
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → HeLLBoiS

Ηello man ...τι κανεις ολα καλα???@(.......γτ βριζοσαστε??????)χωριςνα θελω να παρεμβω....:):hahaha::hahaha::hahaha:
Μάρ 15 2009 19:29
Φωτογραφία

DevilMayCry → Night Wizard Seal

Τι νεα ποσ να περνας ???????
Μάρ 12 2009 17:34
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → matassos

Φιλε μου το ξερω αλλα που τετοια τυχη ..με την καμια δν μπορω να ερθω εχω και φροντηστηριο αστα.........
Μάρ 11 2009 23:17
Φωτογραφία

matassos → Night Wizard Seal

ola kala u? twra na vgei kainourgio chap kai xanapostarw apopsi...mono me auto to thread asxoloume ( lol ) varieme na mpainw sta alla...aaaaaa to savvato exei anime meeting 8esniki paizei na er8eis? a8ina dn meineis?
Μάρ 11 2009 23:05
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Hello my friend ....τι κανεις ολα καλα??????
Μάρ 11 2009 22:12
Φωτογραφία

DevilMayCry → Night Wizard Seal

Gia
Μάρ 11 2009 18:48