Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → geo00

wellcome my friend...!!
Mar 17 2009 16:50
Photo

dOOpLiSSaKoS → Night Wizard Seal

Κε-κε-κε-κε χαίρωμαι που αναγνωρίζεις την αγνή καταπληκτική καταπληκτικότητα μου που ακτινοβολεί και ελπίζω να μην τυφλώθηκες! Λοιπόν αν βλέπεις ακόμη κούνα το κεφάλι σου
Mar 17 2009 14:52
Photo

Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS

Φιλαρα μου εισαι απαικτος ...ετσι δν παιζεσαι...μα γτ αναφερεις τα αυτονοητα..πες ,οχι αναθεσε μου αποστολη ...πες μου τι θες να κανω..??:)
Mar 17 2009 14:39
Photo

Εγώ είμαι ομορφότερος, εξυπνότερος, δυνατότερος, γρηγορότερος, καλυτερότατος, υπέρτατος, ύψιστος, γλυκούλης και ΠΑΝΩ από όλα μετριόφρων!! :P Όπως σου περιέγραψα πιο πάνω είμαι και πολύ φοβερό άτομο, μοναδικό θα έλεγα φτου μην με ματιάξω και όπως καταλαβαίνεις με ζηλεύει γιατί δεν μπορεί να γίνει εγώ! Δυστιχώς όμως έκανε συφωνία με τους εξωγήινους και με ένα δικό τους μηχάνημα μου προσπαθεί να μου κλέψει την ταυτότητα!! Κινδυνεύει η αφεντία μου και φοβάμαι πως θα με χάσει ο κόσμος και δεν θέλω να τον φαντάζομαι χωρίς εμένα! Θα με βοηθησείς?? :hihi2:
Mar 17 2009 14:34
Photo

Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS

Φιλε μου εγω δν εχω προβλημανα μου πεις ...ξερω γω μπαινω στο προφιλ και σας βλεπω να βριζεστε και ειχα σκασει στα γελεια..ελεγα τι εγινεκαι βριζεστε??????λολ.....:)
Mar 17 2009 14:14
Photo

Χαχαχαχα!! Θες να μάθεις γιατί βριζόμαστε με τον Hellboy? :P
Mar 17 2009 14:08
Photo

Angelcross → Night Wizard Seal

εννοω εσυ τι κανεις ?
Mar 15 2009 19:54
Photo

Angelcross → Night Wizard Seal

γεια σου φιλε μου επειδη ειμαι καινουργιος στην παρεα δε γνωριζω πολλα για το αnime gr μονο καποια πραγματα ποθ μοθ εχουν πει φιλοι μου ,βασικα τι κανουμε πρωτα απο ολα??
Mar 15 2009 19:53
Photo

Night Wizard Seal → Angelcross

Γεια σου φιλε μου\φιλη μου καλωςηρθες!!!!!!:)
Mar 15 2009 19:32
Photo

Night Wizard Seal → HeLLBoiS

Ηello man ...τι κανεις ολα καλα???@(.......γτ βριζοσαστε??????)χωριςνα θελω να παρεμβω....:):hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 19:29
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

Τι νεα ποσ να περνας ???????
Mar 12 2009 17:34
Photo

Night Wizard Seal → matassos

Φιλε μου το ξερω αλλα που τετοια τυχη ..με την καμια δν μπορω να ερθω εχω και φροντηστηριο αστα.........
Mar 11 2009 23:17
Photo

matassos → Night Wizard Seal

ola kala u? twra na vgei kainourgio chap kai xanapostarw apopsi...mono me auto to thread asxoloume ( lol ) varieme na mpainw sta alla...aaaaaa to savvato exei anime meeting 8esniki paizei na er8eis? a8ina dn meineis?
Mar 11 2009 23:05
Photo

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Hello my friend ....τι κανεις ολα καλα??????
Mar 11 2009 22:12
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

Gia
Mar 11 2009 18:48