Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glaurung → Night Wizard Seal
:hi: Ευχαριστώ για το request , όλα καλά ?
Τι τάξη είσαι εσυ? :bleh:
Μάρ 30 2009 18:22
Night Wizard Seal → jedimastermaniac
Καλα φιλε μου πολυ χενται βλεπεις,........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!Καλα φιλε μου εισαι απαικτος...να σε ρωτησω ...απο που εισαι????
Μάρ 26 2009 22:40
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Αμαν ρε αννα τι σου εχω πει να κανεις με το hotmail σου???τελειωνε....
Μάρ 26 2009 15:37
Night Wizard Seal → Erisadesu
Οχαιο(αν και βραδυ)... τι γινεται ολα καλα??? χρονια πολλα και για τα γενεθλια σου(βλεπω εχεις πολλους φαν:))Να τα εκατοστισεις...και απο εμενα...:cake::gotit:
Μάρ 24 2009 19:57
Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS
Ναι ειδες ...πατριωτες...χαχαχα!!!!μια χαρα σε βρισκω.....:)
Μάρ 20 2009 21:54
dOOpLiSSaKoS → Night Wizard Seal
Α πουλάκι μου από τη Βέροια είσαι!!!! :):) :hehe::w00t::thumbup:
Μάρ 20 2009 16:32
HeLLBoiS → Night Wizard Seal
Οχι Ναουσα,Λευκαδια μενω ειναι διπλα στη Ναουσα ενα χωριο..Και ο αλλος ο βλακας(doolpissakos) ερχετε τις γιορτες αλλα τωρα εχει πανελλαδικες και λιωνει στο διαβασμα(ετσι λεει δλδ :P).
Μάρ 18 2009 15:51
Night Wizard Seal → HeLLBoiS
Εσυ ναουσα μενεις τωρα???? ναι ρε φυσικα και παω πανω τωρα το πασχα ...θα κανω την επισκεψη μου....^^
Μάρ 18 2009 15:44
Οχι πιο μεγαλος ειμαι 2 χρονια.Και εγω απο ενα χωριο της Ναουσας ειμαι οπως και ο doopliss απλα αυτος μενει καβαλα.Ερχεσε καθολου απο εμας??
Μάρ 18 2009 15:14
Εγω ειμαι απο την βεροια(η μανα)και ο μπαμπας απο κεφαλλονια...και μενω αθηνα...εσυ εχεις ιδια ηλικια με τον ντουπλισακος???
Μάρ 18 2009 14:59
Που να μας δεις απο κοντα..Ολο ξυλο τρωει..Εσυ απο που εισαι φιλε μου???
Μάρ 17 2009 23:22
ρε σεις ηρεμια ..(τις βεντετες σας αλλου )εγω πλακα εκανα...αν ειστε φιλοι τοσα χρονια .....ξερετε τι θα πει αυτη η πλακα μεταξυ σας......και συ ντουπλ ηρεμησε λιγο ..(η πολυ μετριοφροσυνη κανει κακο:))
Μάρ 17 2009 17:13
Night_Wizard_Seal πως αντεχεις και μιλας με τον ποταπο των ποταπων(Dooplissakos)????Απο ολα τα χαρισματα εγω που τον ξερω χρονια εχω να τονισω την μετριοφροσυνη του που ειναι πανω απο ολα :P
Μάρ 17 2009 16:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται