Community Status Updates
Night Wizard Seal → Harukasailor
γεια σου χαρουκασειλορ προσπαθησα να σου στειλω ενα πμ (ιδιωτικο μηνυμα)αλλα δν δεχεσαι μνματα .......................δεξουμε ως φιλο και στειλε κανα μηνυμα θα χαρω πολυ να τα πουμε:):):):):):):):):):):):):):):):)
Feb 09 2009 15:35
manuel → Night Wizard Seal
eyyxaristw gia thn eidopoihsoi an kai se prolavan kai alloi..:P8a koitaksw na ginw oso pio tupikos kai swstos ginetai...
Jan 23 2009 17:17
dOOpLiSSaKoS → Night Wizard Seal
[COLOR=Black]Χαχαχα!!! Γεια σου και εσένα Night_Wizard_Seal!! Wassup? Ε φίλε...έτσι πρέπει ---> Life is Anime[/COLOR]
Jan 19 2009 00:07
Night Wizard Seal
σορυ ρε φιλε το εχω διαβασει και εγω αυτο το βιβλιο και τα elves ειναι τα αγαπημενα μ
Jan 18 2009 20:04
Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS
γεια dooplissakos !!!!ειμαι ο night_wizard _seal!!!!!!!!!!καλο ανιμ και μαγκα καψιμο!!!!!
Jan 18 2009 20:01
kelborn3 → Night Wizard Seal
Gia μελλοντικη αναφορα ειναι κελμπορν και οχι κελεμπορν(ασε τους ελφαδες του σιλμαριλιον ησυχους χΔ)
Jan 18 2009 19:57
iristella → Night Wizard Seal
Hey τι γίνεται?...... To avatar και η υπογραφή σου είναι τεράστια naruto manga spoilers. Καλό είναι να τα αλλάξεις καθότι ποστάρεις και στο Latest episode thread.....
Jan 16 2009 02:33
Night Wizard Seal
ρεπιου-πιου με παρεξηγησες λεω ....οτι ακομα και στην ζωη τους (γτ να την πεθανουμε την καιμενη την tsunade)(ακομα "παιζει" η ιδια την ζωη της!!!
Jan 10 2009 17:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed