Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → Night Wizard Seal

κι εγώ κάνω εδώ και ένα δίμηνο ^^ είναι αρκετά δύσκολα =/
May 12 2009 16:29
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

κοιτα ρε ενα γυφτο που βγαζει και γλωσσα. μωρε ο byakuλης σου δεν πιανει μια μπροστα στον toshi-san οπως και εσυ δεν πιανεις μια μπροστα σε μενα (απο μετριοφροσυνη παντως σκιζω!). αντε να μην θυμηθω το στοιχημα με τις καραμελες ή τις αμετρητες φορες που σε εχω κανει ταραμα στο ξυλο και πολλα αλλα που ειμαι πολυ τεμπελα να γραψω. αντε τωρα... α, και ξαναπες κουβεντα για τον toshiro και θα βρεθεις θαμενος με εμενα να χορευω πανω απο τον ταφο σου!!! ακους εκει που θα βγαλει γλωσσα και ο πολυδωρος... ποιος; ο πολυδωρος!!! παει χαλασε ο κοσμος. :D:P
May 12 2009 15:51
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

ΑΑΑΑ καλα εε ετσι εισαι αννα???Και τι να κλασει ο τοσιρο μπροστα στον απλα ΘΕΟ μπιακουγια??Οχι πολυ αερα πηρες ...και να μην ξεχνιομαστε μικρη εισαι εσυ xp
May 12 2009 15:12
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

μικρε, εχεις φαει χοντρο κολλημα με τον byakuλη εε? παρομοιο με του neji! δε βαριεσαι καλος ειναι και ο byakuya. οχι οτι συγρινεται με τον toushirou αλλα... ελπιζω μονο να μην θες να σε φωναζουμε byakuya στο σχολειο! :)
May 11 2009 21:56
Photo

Night Wizard Sealsleepless

Oxaio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 10 2009 13:25
Photo

Night Wizard Seal → SouLSLayeR

ΑΑΑ εμενα δν μου το δειχνει ακομα αλλα καταλαβαινω:)
May 09 2009 16:38
Photo

SouLSLayeR → Night Wizard Seal

hey σε έκανα add! για αυτόν τον καιρό το pm τα λέει όλα.. άντε να τελειώσουν οι καταραμένες οι πανελλήνιες να ησυχάσω και να τα πούμε :D
May 08 2009 22:03
Photo

Ankaa → Night Wizard Seal

aloha :) του χρόνου θα πάω στο 28ο για την 3η λυκείου. And you :o ?
May 08 2009 21:54
Photo

Σου εκανα αντ στο μσν ειμαι ο μαμορου:)και παλι ty !!!
May 08 2009 21:41
Photo

SouLSLayeR → Night Wizard Seal

hehe... welcome to the club man! ;)
May 08 2009 21:01
Photo

Night Wizard Seal → Ankaa

Οχαιο!!! Να σε ρωτησω στο παγκρατι σε ποιο σχολειο πας????
May 08 2009 20:59
Photo

Night Wizard Sealmono

Οχαιο!!!!!!Φενεσαι ενδιαφερον ατομο (σε ειδα στην συνομιλια σου στο anime pictures trivia και ειχα σκασει στα γελεια....:)Χαρηκα πολυδωρος(ναι ναι my name):)
May 08 2009 20:46
Photo

Γεια σου φιλε μου:)Εβλεπα τωρα το μπλιτσς με το σημειο που γιοροιτσι κανει αυτο στο αβαταρ σου ...Παντως χαρηκα πολυ !!!γτ και εμενα μου αρεσει τρελα:)
May 08 2009 20:38
Photo

Night Wizard Seal → Mangalover

γεια σου φιλε μου!!!Καλωςηρθες στο φορουμ και ελπιζω να περνας καλα^^ Να κανω μια τελειως αδιακριτη ερωτηση..?Αφου σου αρεσει περισσοτερο το ανιμεισον γιατι γραφεις και μανγκα λοβερ απλα απο περιεργια .ααα και παρεπιπτοντως το αβαταρ σου ειναι δικια σου δημιουργια ή ασχετο???
May 05 2009 22:32
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Μέσα στο spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/bleach/4895-bleach-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-28.html#post306913"]αυτού [/URL]του ποστ, έχει όλα τα fillers του bleach. Μου έχουν ξεφύγει μερικά.
May 01 2009 14:36