Jump to content

Community Status Updates

Photo

LucyBR → Night Wizard Seal

*pats* in cases like BT κιολας ειναι ακομα χειροτερο γιατι φαινεται οτι live ειναι ακομα καλυτεροι απο οτι στα cd ;^; ;^; *deep bitter sigh*
May 18 2010 22:30
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Δυστυχώς δεν λές τίποτα:sadist:Εγώ σε συναυλία, θα πήγαινα μόνο για αυτόν τον λόγο. Ακόμα και για τα άλλα τα Ευρωπαϊκα συγκροτήματα δεν θα έκανα έτσι για να πάω να τους δώ.
May 18 2010 20:10
Photo

εμενα μου λες... Τ____Τ καθε φορα που βλεπω τα live τους πρασινιζουν απο ζηλεια μεχρι κι οι βλεφαριδες μου:unlucky::unlucky: It's the price to pay οταν κανεις το λαθος να εισαι overseas jmusic fan :beaten: Και παλι καλα να λεμε που εχουν γινει κανα-2 θαυματα κι εχουμε δει κι απο δω τιποτα γιατι κατα τ'αλλα, it's endless suffering.:sadist:
May 18 2010 20:01
Photo

Συμφωνώ με όλα όσα είπε για τους Μπάκ Τίκ. Μα με όλα όμως. Ρε μόνο και μόνο από αυτά τα 27 χρόνια δουλειάς (που γίνονται 30 σε λίγο)είναι απλά τέλεια. Πόσο θα ήθελα να πάω σε μια συναυλία τους. Κανένας δεν έρχεται στην ξεχασμένη Ελλαδούλα :sadist:
May 18 2010 19:45
Photo

Night Wizard Seal → Lebw

:hahaha::hahaha::hahaha: Θα το θυμάμαι :P Απλά το συγκρότημα έχει και την ανδρική φωνή. Δεν είναι μόνο η γυναικία. Υπάρχει μια ισοροποία :8):
May 18 2010 18:30
Photo

Lebw → Night Wizard Seal

Δεν ξερω παντως αυτο που με χαλαει γενικοτερα απο το ολο συνολο στους Onmyouza ειναι [κατα την γνωμη μου] πως η μουσικη τους δεν ταιριαζει με την φωνη της, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. LOL. Ναι το εχω δει αλλα δεν με ενθουσιασε και ιδιαιτερα, η αληθεια ειναι πως το ειχα δει μονο και μονο επειδη ειχε να κανει σχεση με vampires. :P Ωστε το εχεις κι εσυ ε? :kill4u: Watch your back little one... :hiding_something: Αμα ακουσω πουθενα οταν κυκλοφορω στην πολη τον Atsushi θα ξερω οτι εισαι εσυ... So beware... :P ΠΩΠΩ! Ναι! οντως ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. \Μ/
May 18 2010 17:10
Photo

Night Wizard Seal → galexia

Οο και εσύ BUCK-TICK fan. Yay!!! Μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι :)
May 18 2010 16:54
Photo

Night Wizard Seal → Lebw

Βασικά δεν είναι ακριβώς visual kei. Παραδοσιακό ντύσιμο και χέβι μέτλα μουσική. Λατρεία μεγάλη. Αυτοί και οι Buck-Tick. To anime Nightwalker το έχεις δεί; Αυτό που έχει όπενινγκ το Gessekai. Τρομερό και από τα αγαπημένα μου(και το κομμάτι και το άνιμε:P) Αα το λέει και η Galexia από κάτω lol :P Edit. Τώρα το είδα το έχεις δεί και εσύ. Καλά και εγώ το Kagerou έχω στο κινητό, όταν χτυπάει.:hihi2: Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ το τραγούδι. Είναι καταπληκτικό!
May 18 2010 16:51
Photo

Lebw → Night Wizard Seal

Α, καταλαβα. Οτι να 'ναι δηλαδη αρκει να ειναι j-music. :P Onmyouza ε? Πολυ καλη φωνη η κοπελια για visual kei!
May 18 2010 15:30
Photo

Night Wizard Seal → Yu_Kanda

Που έχεις χαθεί ρε μεγάλε; Ελπίζω να είσαι όκ και Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου! Να ζήσεις και ότι επιθυμείς :)
May 18 2010 15:09
Photo

Night Wizard Seal → Tomodachi2

Ήσουν κομπάρσος σε ένα επισόδειο στην σειρά "Η ζωή της Άλλης"; Έκανες μια δημοσιογράφο;
May 18 2010 12:47
Photo

Σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να είμαι ικανός εκπρόσωπος τους :P
May 18 2010 12:43
Photo

Οφειλω να σε συγχαρω from the bottom of my fangirl heart για το καινουριο σου set XD με γεια! :3
May 18 2010 00:33
Photo

Night Wizard Seal → Lebw

Μα πάντα καλά λόγια θα λέμε για αυτό. Αν πάει να σκοντάψει, θα σταματήσει πριν χτυπήσει στο έδαφος :P Άλλα j-bands που μου αρέσουν είναι οι Onmyouza και μετά οι SID, οι Versailles και λίγα από εδώ, λίγα από εκεί...
May 17 2010 22:38
Photo

Lebw → Night Wizard Seal

I know, i know... Αλλα νομιζω το παρα αναλυσαμε το θεμα. Θα σκονταψει πουθενα ο ανθρωπος απο τοσα που εχουμε πει! Και δεν το θελουμε σε καμια περιπτωση αυτο! :P Για πες περα απο BUCK-TICK τι αλλα j-bands ακους?
May 17 2010 21:49