Community Status Updates
Nozomu → Night Wizard Seal
Χμμμ... Μοιπως εχεις δει το Kimi ga nozomu eien και σου 8υμιζει αυτο?
May 25 2010 11:54
Night Wizard Seal → Nozomu
Αν και αυτό δεν το έχω δεί,μου θυμήζει κάτι άλλο ρε γαμώτο. Από τραγούδι; Απο κάτι...
May 25 2010 11:50
Nozomu → Night Wizard Seal
Thnx! ^^ Απο το Sayonara Zetsubou-sensei ειναι... Ετσι ειανι το κανονικο ονομα του Zetsubou-sensei... ^^
May 25 2010 11:48
Night Wizard Seal → Nozomu
Να χαίρεσαι το καινούργιο σου όνομα :) Από που είναι; Γιατί κάτι μου θυμήζει τρελά. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί...
May 25 2010 10:04
Night Wizard Seal → amaya3
Ναί Τ_Τ. Κάτι πρέπεινα γίνει για αυτο. Πρέπει να υπάρχει αλλά και να βρούμε αυτήν την ελπίδα. Έτσι και γίνει τίποτα τέτοιο, καμια συναυλία θα κυρήξουμε Ελλαδικό συναγερμό και θα περιμένουμε όλοι με τα όπλα στα χέρια :P
May 25 2010 10:00
amaya3 → Night Wizard Seal
I know... TT_TT Watching their beyond breathtaking performances doesn't help either...it only makes you even more jealous D:
[SIZE=1]Ακόμα διατηρώ μια υπερμικροσκοπική ελπίδα though(που πεθαίνει τελευταία και τα γνωστά, ξέρεις)...
[SIZE=2]
Δεν είναι στο forum αλλά μπαίνει και lurkάρει με το account μου :3
[/SIZE][/SIZE]
May 24 2010 22:10
Καλά αυτό για να τους δούμε live είναι αγκαθάρα Τ_Τ.
Η αδερφή σου είναι στο φόρουμ;
May 24 2010 13:35
Εγώ κάνω προσπάθεις εδώ και ένα χρόνο++ αλλά όλες οι φίλες/οι μου ακούνε αμετανόητα ελληνικά, so yeah...To Kiss Me Goodbye είναι απλά godlike.<3
Μόνο η αδερφή μου άρχισε ν'ακούει αυτές τις μέρες(λόγω του thread σου-kudos btw-γιατί τις δικές μου προτάσεις ούτε τις δοκιμάζει D: ) και έχει ενθουσιαστεί!
Και τι δε θα 'κανα για να τους δω live...
T_T [SIZE=3]T_T[/SIZE] [SIZE=4]T_T[/SIZE]
AX.
May 24 2010 02:12
Τίποτα τίποτα :) Συμφωνώ απόλυτα. Μπορώ άνετα να εκτορχιαστώ με αυτό το συγκρότημα. Έχω κολλήσει κάτι φίλους μου με το τραγούδι Kiss me Good-bye και κάτι γίνεται και μου πετάνε τον τίτλο και μπαίνω σε έκσταση :P
Ευχαριστώ και για τα του περι σετακίου μου :P
May 24 2010 01:40
Ohh yes, and a HUGE and crazed one at that. Μεγαααάλο κόλλημα. Love them to death. Από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα ever. So much win. So much awesomeness.;w;w;w;
Okay, I'll stop now πριν εκτροχιαστώ. XDD
*sends infinite love to you for your set*
Thankies και για το request^^
May 24 2010 01:33
Tristessa → Night Wizard Seal
Ειδικά με το στυλ τους τελευταία, ούτε κι εγώ θα το περίμενα XD Αλλά ό,τι κι αν κάνουν, το κάνουν καλά και ο Mao είναι φοβερός τραγουδιστής, so you gotta love them :3
May 23 2010 15:28
Zouhan → Night Wizard Seal
Yo. Ο τυπάς είναι ο Oshino Meme, χαρακτήρας που εμφανίζεται στη σειρά Bakemonogatari. Τσεκαρέ την. Και μαμώ τις σειρές.
May 23 2010 13:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed