Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

laraska → Night Wizard Seal

εχει καλη πλοκη μετα , αλλα αργει να μπει στο νοημα .
Μάι 31 2010 23:08
Φωτογραφία

didimakia → Night Wizard Seal

Το ενα και μοναδικο Doubt το οποιο απ οτι θυμαμαι εχεις διαβασει...or not? XD
Μάι 31 2010 22:58
Φωτογραφία

papp0us → Night Wizard Seal

Για μένα το λέω ρε συ που το μονο που ξέρω είναι οτι κάνουν τα λουκάνικα σα χταπόδια:P
Μάι 31 2010 22:47
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → laraska

Το σχέδιο του Noblesse είναι πολύ καλύτερο από αυτό του Trace. Ασέ που λίγο που διάβασα δεν με ενθουσίασε και τόσο.
Μάι 31 2010 22:28
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → papp0us

Σε παρακαλώ δεν είμαι anime-tard. Την Ιαπωνία την έμαθα πολύ πιο πρίν από τα μάνγκα και τα άνιμε. Έχουν απίστευτα φαγήτα. Ξέρεις πόσα νόστιμα πιάτα υπάρχουν; Μην ακούς τος φήμες:hahaha:
Μάι 31 2010 22:20
Φωτογραφία

Τρελός είσαι;; Αυτοι τρώνε βατράχια και σούπες με μακαρόνια και αυγά πεταμένα μέσα, μαζί με κάτι λαχανικα! Μόνο οι ομελέτες και τα λουκάνικα-χταπόδια θα τρώγονται!(πως φαίνεται ο anime-tard!)
Μάι 31 2010 18:39
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → didimakia

Ευθύμη-σαν, το σετάκι σου από που είναι;
Μάι 31 2010 17:44
Φωτογραφία

:hahaha: Θα προτιμήσω τα δικά τους φαγητά που είναι υγιεινά. Έτσι για να τρώς και μετά να μένεις λετπούλης:hahaha:.
Μάι 31 2010 14:39
Φωτογραφία

Αμα ξέρεις και τη γλώσσα, και πολύ έκατσες! Θα πεθάνεις στα Onigiri ομως εκει πάνω. Να ανοίξεις ένα σουβλατζίδικο να τρως σαν ανθρωπος!
Μάι 31 2010 08:02
Φωτογραφία

Καλά αυτό εννοείται. Τι γλώσσα από του χρόνου θα την αρχίσω σίγουρα, ήδη ξέρω αρκετά πράγματα. Και με βγάλουν και οι σπουδές μου εκεί τότε ποιός με πιάνει...
Μάι 30 2010 22:50
Φωτογραφία

που Ελλάντα;;; εδώ έκανε αμάν να έρθει η μαντόνα... Μάζευε λεφτά να πας ιαπωνία! Και εγώ θέλω πολύ να πάω, αλλα θέλει πολύ γιέν η δουλειά:P
Μάι 30 2010 22:46
Φωτογραφία

Εεε όχι και παππούδες ρε. Έχουν πειραματιστεί σε χιλιάδες στίλ και ο τραγουδιστής είναι 44. Μια χαρά είναι, να έχουν την υγειά τους και ας ελπίσουμε ότι θα τους δούμε και κάποτε :P
Μάι 30 2010 22:37
Φωτογραφία

Αμ μπράβο Visual Key,(μην ψάχνεις απο ορολογία είμαι off:P) Δεν το λέω για να τους προσβάλω, γενικά είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση, χωρις να σημαίνει οτι το κακοβλέπω. Ακουσα 1 cdακι που βρήκα απο buck-tip, καθόλου ασχημοι!! και παίζουν 30 χρόνια ρε φίλε; πολύ προγκρέσιβ τους ακούω για παππούδες :D
Μάι 30 2010 16:50
Φωτογραφία

NighteyesNight Wizard Seal

Nαι το είδα μετά. Μα του πάει το yaoi αφού.:P
Μάι 30 2010 01:08
Φωτογραφία

Night Wizard SealNighteyes

Σου απάντησα κιόλας :P Πραγματικά πολύ ωραίο σετάκι. Cadis FTW!
Μάι 30 2010 00:24