Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
I know βρε. Και εγώ αστειωδώς θέλω να σου πάω κόντρα :P Τόσα εμότικον έχω βάλει :hahaha:
Jun 05 2010 01:45
Nighteyes → Night Wizard Seal
lol Ακου που με έβγαλε κακιά.:P Αφού μ' αρέσει να σε πειράζω.:D
[U]Edit[/U]
Ε όχι και scifi το wolf's rain :oo: τίγκα στο fantasy είναι. Εντάξει βρίσκεται στο μέλλον (μας; ) αλλά καμία σχέση. Εξάλλου η ουσία είναι αλλού.
Jun 05 2010 01:43
Όχι να πείς :P
Αν μιλάς για άκακα πράγματα να το δεχθώ. Αλλά ακακία και μυαλό Nighteyes δεν συμπίπτουν :P
Οπότε μείνε στις φαντασιώσεις :hahaha:
Jun 05 2010 01:31
Τι εννοείται με το "σάντουιτς" καλή μου Nighteyes;:hiding_something:
Για να καταλάβω...:hahaha:
Jun 05 2010 01:18
Τί; Μιλάει ο Κάντις;!!!!!!!!!!!:oo: Καλά εε πολύ ευχάριστα νέα.
Και οι δύο μαμάνε και δέρνουν. Ο Φράνκε σκουπίζει τα απομεινάρια και ο Κάντις κάνεις τις ίμπα εμfανίσεις που τα κάνουν όλα άνω κάτω.
Ήξερα ότι δεν θα με απογοητεύσει για μετά αυτό το μάνχουα:) Κατεβατά κιόλας εε :Ο
Εξελίξεις :P
Αυτό το μάτι, το έχω πει και εγώ, είναι τέλειο. Κατακόκκινο ειδικά σε αυτήν την σελίδα, απ'όπου πήρα και το άβα μου.
[URL]http://www.mangafox.com/manga/noblesse/v01/c030/5.html[/URL]
Από τις πρώτες σκηνές δράσης στο μάνχουα. Απλά υπέρχοες...
[spoiler]Forget the YAOI thing. How dare you make proposals like this? Leave it as it is :P Thank you :P[/spoiler]
Jun 04 2010 23:51
Nighteyes → Night Wizard Seal
"Ταιριάζουμε, ταιριάζουμε, γιατί δεν συμπεθεριάζουμε!"
--Από παλιό λαικό άσμα. Τι λέγαμε για το yaoi του θέματος;:P--
:hahaha:
Σοβαρά τώρα, ο δικός σου μαμάει και δέρνει στην κυριολεξία. Μου αρέσει πολύ.:lovulovu: Είναι κι αυτός που "δρα" πιο συμβατικά οπότε το ευχαριστιέμαι πιο πολύ όταν ξεχέζει τους "κακούς" που την έχουν δει.
Βασικά κάτι και με τους δύο ήθελα να βάλω αλλά είχα χάσει την σελίδα και συμβιβάστηκα με τον δικό μου. Όχι ότι με χάλασε τελικά.:congrats: Στο σημείο που το έφτασα μου άρεσαν και οι δυο το ίδιο. Αν και δεν καταλαβαινα τι λέγανε ο Cadis δεν μου φαίνεται τόσο απόμακρος αργότερα. Άσε που έχει ολόκληρα bubbles με κατεβατό: :oo: Μιλάει!:P Μου αρέσει και το κόκκινο το μάτι πιο πολύ οπότε...
Jun 04 2010 21:54
Petran79 → Night Wizard Seal
(καθουμενος στο τζακι με την κουβερτα του και τα αρθριτικα του): Να σαι καλα καλο μου παιδι, ο Θεος και η Παναγια να σε εχουν καλα που με θυμηθηκες γερο ανθρωπο παραμελημενο στα γενεθλια του.
Περαν της πλακας,ευχαριστω ρε φιλε!
Jun 04 2010 20:27
Τώρα τα σετάκια μας κολλάνε γάντι; Ε δεν είναι ωραία; [spoiler]Kenny-san made them :P[/spoiler]
Jun 04 2010 20:21
Kenny → Night Wizard Seal
[IMG]http://i49.tinypic.com/ouqn84.png[/IMG]
[IMG]http://i46.tinypic.com/10eq9tc.png[/IMG]
Jun 04 2010 20:12
Παραείναι μικρές. Πες μου που τις βρήκες να τις κατεβάσω κι εγώ.
Jun 04 2010 10:37
Night Wizard Seal → Hanzo
Ok θα τα πούμε στο μσν. Βέβαια είναι λίγο αργά τώρα,οπότε τα λέμε άλλη μέρα :)
Jun 04 2010 02:08
Ανέβασέ την σε κανέναν imagehost, and I'll see what I can do.
Jun 04 2010 01:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed