Community Status Updates
Night Wizard Seal → Glaurung
Τι είχες φίλτατε και έκανες επεμβασούλα στο πόδι; [spoiler]Sorry που γίνομαι περίεργος αλλά ξέρεις τι κάνει ο πολύς Χάουζ :P[/spoiler]
Jun 07 2010 21:37
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Ooo thank you! :)
Αυτό το άνιμε το έχω ακούσει. Κάποτε θα το δώ. Όταν βρω χρόνο.:P
Jun 06 2010 14:16
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Για αυτο στο εδειξα, για να δεις οτι υπαρχουν mecha που εχουν και σεναριο.Επισης η συγκεκριμενη ova ειχε δημιουργηθει απο ενα μολις ατομο ακομα και στο voice acting, τον δημιουργο του επισης φοβερου 5cm/s αν το εχεις δει (αν δε το εχεις να το κανεις, δεν ειναι sci-fi xd).
Και μιας και μου εκανες τη χαρη και τουλαχιστον προσπαθισες, here is a small gift
[SPOILER]
[IMG]http://i45.tinypic.com/14wrsko.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Jun 06 2010 13:21
Μα αυτό σου λέω. Από όλο το άνιμε μόνο αυτά μου άρεσαν. Για μένα δεν υπήρχε fanservice :P
Jun 06 2010 00:57
Μα τα μυνηματα και η νοσταλγια ηταν το κυριως κομματι του hoshi no koe, γενικα ηταν απο τα mecha που εχουν να σου πουν κατι περα απο το fanservice, οπως για παραδειγμα του SDFMacross ηταν η επιδραση της κουλτουρας στον πολεμο και το romance.
Anyway δεν επιμενω αλλο γουστα ειναι αυτα :)
Jun 06 2010 00:48
Το είδα. Για να σου πώ την αλήθεια είναι πολύ μακάβριο. Το μόνο πράγμα που μου άρεσε ήταν αυτό με τα μυνήματα και η νοσταλγία. Όλα τα άλλα τα ρομπότ και αυτά ήταν μια χαζομάρα. Τελικά κατάλαβα ότι τα ρομπότ δεν τα μπορώ καθόλου. Με κάνουν να βαριέμαι.
Ένα sci-fi setting θα το άντεχα, αλλά με ήπια πράγματα...
Jun 06 2010 00:39
Γενικότερα δεν μου αρέσει η εικόνα των ρομπότ. Γούστα είναι αυτά.
Jun 05 2010 23:08
Εχεις κακη εμπειρια, ε?
Δεν γυριζουν παντως ολλες οι mecha σειρες γυρω απο ενα Giant robot που μαμει και δερνει.Παρε παραδειγμα το SDF Macross στο οποιο τα robot παιζουν μικρο ρολο, η αυτο που σου εδωσα.
Δε σε παρεξηγω βεβαια αν εχεις κακη αποψη για αυτα, εχει βγαλει πολλες μετριες-κακες σειρες το ειδος (ασχετα αν εμενα με πορωνουν) αλλα εχει και μερικα διαμαντια απο τα οποια κερδιζεις.Γενικα απο το 95 και πριν εβγαιναν τα καλα mecha (nge, τα πρωτα gundam και macross) μετα αρχιζαν τα studio να πετανε ολλο το budget σε αστραφτερες εικονες και beamspams (βλ code geass).
Jun 05 2010 22:41
Τα mecha ναί τα μισώ, τα sci-fi όχι όλα. Αυτά τα οποία είναι πολύ sci-fi πχ pale cocoon, terra e δεν μου άρεσαν καθόλου. Και μετά ότι έχει πολύ ρομπότ μέσα.
Edit. Το κατεβάζω και όταν το τελειώσω θα σε πω εντυπώσεις :P
Jun 05 2010 22:27
Night Wizard Seal → sunday
Κοίτα το Wolf's Rain δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Μου αρέσει σαν υπόθεση και τα στοιχεία sci-fi που έχει. Όπως ξανα είπα είμαι πιο ανοιχτός στα sci-fi. Στα mecha no :P
Jun 05 2010 22:22
Μιας και απο οτι διαβασα μισεις τα sci-fi/mecha σπαταλησε 25 λεπτα απο το χρονο σου και δες [URL="http://www.bakabt.com/148878-voices-of-a-distant-star-hoshi-no-koe-niizk.html"]αυτο[/URL].Αγαπημενη και πολυ συγκηνιτικη ova, ισως αλλαξεις γνωμη :)
Jun 05 2010 21:50
sunday → Night Wizard Seal
Μαν, εσύ είπες ότι τα το μοναδικό sci-fi που είναι καλό είναι το Wolf's Rain (το οποίο btw είναι περισσότερο fantasy παρά sci-fi κατά την ταπεινή μου άποψη).
And Terra E sucks balls. Αυτό δε σημαίνει τίποτα όμως.
Jun 05 2010 21:36
Night Wizard Seal → sunday
Και για να πω ένα παράδειγμα, το Terra E δεν μου άρεσε καθόλου... Να ένα sci-fi που με άφησε αδιάφορο.
Jun 05 2010 21:29
sunday → Night Wizard Seal
Άντε πάλι με τα mecha... καλά άστο. Δε μου πέφτει λόγος, ο,τι θες βλέπεις. Απλά είναι νωρίς να είσαι απόλυτος.
Jun 05 2010 21:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed