Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

NighteyesNight Wizard Seal

Ρε συ είναι στο μελλον ΟΚ. Είναι fantasy όμως μέχρι αηδίας. Δεν είναι scifi. Πως να στο εξηγήσω δεν ξέρω. Scifi είναι όταν επικεντρώνεται σε τεχνολογία, σε μάχες που χρησιμοποιούν τεχνολογία. Το ότι είναι σε μελλοντικό χρόνο λογικό που έχει και κανα δυο τεχνολογικά ευρήματα. Προσωπικά ούτε που τα είχα προσέξει. Βασικά γιατί δεν τα αγνοείς απλά δεν καταλαβαίνω. Η ουσία είναι οι Λυκοι επι γης και ο μύθος τα άλλα δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Και το ότι η Τσέζα ήταν μέσα εκεί πιο πολύ σε fantasy μου είχε φέρει παρά σε κάτι scifi. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί κάτι τέτοιο με καμιά τεχνολογία, οπότε fantasy. Μα τόσο καιρό νόμιζα ότι το είχες τελειώσει κιόλας και εσύ δεν το έχεις αρχίσει καν. Αν όμως σε ενοχλούν τόσο πολύ ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Δηλαδή, μια που το ανέφερα, στο naushika το ανεμόπτερο και τα σκάφη μαζί με την αναγέννηση του δαίμονα, scifi τα έβλεπες; Θα με σκάσεις μιλάμε!:P
Ιούν 23 2010 23:11
Φωτογραφία

Night Wizard SealNighteyes

Συγγνώμη με δουλεύεις; Το όλο θέμα στο μέλλον. Όλες αυτές οι τεχνολογικές εφευρέσεις. Η Τσέζα μέσα σε εκείνο το πράγμα, η μάχη στο πρώτο έπ που εμφανίστηκε εκείνο το ρομποτάκι. Τι είναι όλα αυτά; Απτά στοιχεία σου φαίρνω. :P Δεν το λές ιστορικό πάντως και δεν μπορείς να πείς και ότι δεν είναι επιστημονική φαντασία. Επίσης μην υπερβάλεις, στο 3ο επισόδειο είμαι τώρα:hahaha: Εντάξει τώρα το βλέπω παράλληλα. Μέχρι το μεσάνυχτα αυτό θα βλέπω.
Ιούν 23 2010 22:46
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Ναί όντως, αυτό δεν το έκανα :P
Ιούν 23 2010 22:33
Φωτογραφία

KennyNight Wizard Seal

I stand corrected. Είναι στα σχόλια. Anyway, δύσκολα το προσέχει κανείς εκεί που είναι. Κάνε ένα edit στο review και βάλε κι εκεί τα links (στο τέλος).
Ιούν 23 2010 22:19
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Μα έχω βάλει... Για κατέβασμα και για streaming. [QUOTE=Night Wizard Seal;369503]Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς σαν έκδοση, η σειρά είναι μία με 26 επισόδεια και το 25 και 26 είναι συμπληρωματικά επισόδεια αλλά αξίζουν το χρόνο σου. Πιάνουν πολύ την φιλοσοφία :P For streaming [URL="http://www.animeseason.com/otogizoushi/"]here[/URL]. and for download [URL="http://www.bakabt.com/141699-otogizoushi-otogi-zoshi-ssp-corp.html"]here.[/URL][/QUOTE] Αν εννοείς αυτό. Μπορεί να μην κατάλαβα καλά. Τέτοια ερώτηση που έκανε...
Ιούν 23 2010 22:14
Φωτογραφία

KennyNight Wizard Seal

Βασικά, ΔΕΝ έχεις βάλει download link...
Ιούν 23 2010 16:00
Φωτογραφία

Night Wizard SealMad_Hatter

Yes sir. You must continue Noblesse :P Προχώρα το και θα δείς για που αλλού είναι οι βρυκόλακες. Εσένα πιστεύω θα σου αρέσει. Έχει μέσα στοιχεία... Continue and you will see :P
Ιούν 23 2010 00:52
Φωτογραφία

didimakia → Night Wizard Seal

Ναι το ξερω...αλλα ελειπα ολη την μερα χθες..παω τωρα :)
Ιούν 22 2010 11:34
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → didimakia

You are the next in Guess Who!. Σε πληροφορώ για να είσαι έτοιμος :P
Ιούν 22 2010 01:12
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Deedee

Χεχεχε ^^. Thank you. :)
Ιούν 22 2010 01:07
Φωτογραφία

Deedee → Night Wizard Seal

Thank you!^^ Νομίζω ότι είναι περιττό να πω για το δικό σου σετακι! Franke rulez!!!
Ιούν 22 2010 00:36
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Deedee

Το σετάκι σου είναι απίστευτό. Και άλλος ένας D.Gray man fan :P
Ιούν 21 2010 23:33
Φωτογραφία

Night Wizard Sealiristella

Την άλλαξα την έκφραση μου. "Το πιο βαρετό" Έστω. Μαζί με πολλά άλλα :P
Ιούν 20 2010 00:24
Φωτογραφία

Night Wizard Sealiristella

Ναι μου ευχήθηκες :P Είναι ότι πιο βαρετό έχω δεί. Το προχώρησα και λίγα παραπάνω επισόδεια αλλά δεν... Δεν είναι για μένα τα sci-fi σε λέω... (ούτε και τα μέχα :P) Κάτι ξέρω. Το μόνο που μου άρεσε είναι το σχέδιο εκείνου του χαρακτήρα που μιλούσε στο μυαλό του πρωταγωνιστή. Όλο το άλλο... Τ_Τ Και όπως έχω ξαναπεί, το γνωρίζω ότι υπάρχουν διαμάντια στο είδος απλά εγώ δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη, μόνο και μόνο για το setting and all this sci-fi stuff. I can't stand them.
Ιούν 20 2010 00:20
Φωτογραφία

Night Wizard SealPhantom Duck

[QUOTE=Phantom Duck;401733][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Night Wizard Seal, θα σου έλεγα πως το Toward The Terra ξεκινάει πολύ χλιαρά στην αρχή και στη συνέχεια θίγει πολλά ενδιαφέροντα προβλήματα, αλλά αν δεν σου άρεσε ούτε το Crest / Banner of the Stars απλά παράτα τα Sci-Fi, δεν είναι για εσένα.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] I know... and that's what i have done. Το τελευταίο που θα παρακολουθήσω τώρα είναι το Wolf's Rain που το έχω αρχίσει... Πραγματικά, νιώθω δυσφορία όταν τα βλέπω... [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
Ιούν 20 2010 00:13