Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → karkas

Τι εννοείς από ικανότητες; Μια χαρά είναι. Και καλά στατιστικά έχει και μαθαίνεις τις καλές και κλασσικές κινήσεις για water type :P
Jun 24 2010 22:17
Photo

karkas → Night Wizard Seal

Yea, από ικανότητες μπάζει αλλά από εμφάνιση σκίζει και πάει! Hooray!
Jun 24 2010 20:24
Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Τhanks man να σε καλα!
Jun 24 2010 17:05
Photo

Night Wizard Seal → karkas

Hooray! For Milotic :P
Jun 24 2010 16:38
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

νασαι καλα ^^
Jun 24 2010 15:25
Photo

Night Wizard Seal → Hanzo

Είχες γενέθλια ρε σύ στις 21; Να ζήσεις ρε, πολύχρονος και ότι επιθυμείς :):):)
Jun 24 2010 15:24
Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

IIIIIIIIIIIII Χρόνια Πολλά mate :P I do feel shit now:hahaha: Πολύχρονος να είσαι, ότι επιθυμείς και να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε :ureshii: :drinks: :hbd: :drinks: [SIZE=1]Και εσύ διδυμάκι εεε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικα :P[/SIZE]
Jun 24 2010 15:22
Photo

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

Ήθελα να go with your flow :P For the lulz :P
Jun 24 2010 01:42
Photo

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

Ρε συ περαστικά σου... Να είσαι πάντα καλά.
Jun 24 2010 00:46
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Πάντως αυτή η σειρά, το 10 και το άριστα στην μουσική που έχει, το παίρνει με τόνο. Καταπληκτική μουσική.
Jun 24 2010 00:20
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ανεμόπτερο το λένε.γκρρρ.
Jun 23 2010 23:43
Photo

Και σου κάνω την χάρη γιατί είναι μόνο OVA. Αν ήταν σειρά, ξού αμέσως. ΚΑΙ, αν δείς στο bakabt το λέει sci-fi. Την κοιλάδα του Αέρα. Όχι γιατί μετά, εγώ γίνομαι υπερβολικός.:hahaha: Και ξανα επίσης, right now i watch Wolf's Rain, αυτό θα το δώ αύριο. Αυτό το πράγμα που καβαλάει η Ναυσικά είναι πολύ απειλητικό :hahaha:. Θα το προσέχω :P
Jun 23 2010 23:31
Photo

Ρε συ αυτά τα μηχανήματα μου την δίνουν αφάνταστα. Και επίσης έχω να κάνω ένσταση, γιατί στο 4ο επ που βλέπω τώρα, είναι ένα χαζό μηχάνημα και κυνηγάει τον Τσούμε και τον Τόμποε. Πολύ σπαστικό. Σε άλλη φασή θα το είχα ντροπάρει το άνιμε αλλά έχει χάρη που μου αρέσουν οι λύκοι. Έχε χάρη :P
Jun 23 2010 23:28
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Θα σε μαλώσω πάλι.:P Miyazaki είναι. [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Nausica%C3%A4_of_the_Valley_of_the_Wind_%28film%29[/URL] (Κοίτα ποια μιλάει. Κι εγώ δεν τα χω δει όλα τα έργα του. ) Πας και το βλέπεις TΩΡΑ. Ε και διαδραματίζεται σε άλλο κόσμο, ΟΚ; Μην μου το απορρίψεις πάλι για scifi.:P
Jun 23 2010 23:22
Photo

Ναί όντως, δεν τους δίνω πολύ σημασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα βλέπω.:hahaha: Έχεις δίκαιο, περισσότερο post-apocalyptic είναι πολύ. Κοίτα εκεί επικεντρώνομαι. Και δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Μια χαρά είναι μέχρι τώρα (αν εξαιρέσεις το ρομπότ:P στο πρώτο επισόδειο) Εντάξει τα πόστ-αποκαλίπτικ τα αντέχω σίγουρα περισσότερο. Τώρα τι να κάνω για τα sci-fi, έτσι βγήκαν τα γούστα. Ότι το μελλοντικό και πιο συγκεκριμένα ρομποτικό, το απεχθάνομαι. Και όχι μόνο σε άνιμε. Επίσης αυτό το Τάνι πως το λένε, δεν μου το έχεις προτίνει. Βασικά, δεν το έχω δεί κάν :hahaha:
Jun 23 2010 23:17