Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Nighteyes → Night Wizard Seal
Yeap. Eμ βγάζει μάτι (αφού γέμισα το μισό forum με αυτήν την φωτό):P
Ιούν 25 2010 17:20
Night Wizard Seal → Nighteyes
Είναι τέλειοι και πολύ καλό μάνχουα. Το έχουν πάρει υπερβολικά πολύ ζεστά με την μετάφραση και καλά κάνουν. Να έχουμε μια καλή διαφορά με τα Raws.
Και είδα και το τσάπτερ 59, από το οποίο πήρες την sig σου. Χεχε, όλα τα προσέχω :P
Ιούν 25 2010 17:07
Naι είναι άπαιχτοι. Γενικά πολύ καλό το noblesse. Καλά το πάνε με την μετάφραση, μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
Ιούν 25 2010 17:03
Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Για μελλοντικά ενδεχόμενα :P
Δεν σε αδικώ. Και εγώ την είδα την ταινία και μάλιστα ήμασταν μεγάλη παρέα(συμπεριλαμβανομένου και κορίτσια) και σε εκείνη την φάση που ο Πίτ με τον Αντόνιο είχαν φτάσει τόσο κοντά, η φίλη μου να έχει λιώσει. Εγώ ως κλασσικός Πολύδωρος κοίτούσα τους υπότιτλους. Από ότι θυμάμαι έλεγαν κάτι ενδιαφέρον. Και φώναζα "Κοιτάτε τους υπότιτλους και μην μου σπάτε τα νεύρα". Η άλλη από δίπλα μου συνέχιζε "Πο τι μανάρια" "Ιιιι δείτε τι κάνουν!" και τέτοια. Καζάνι το κεφάλι μου:P
Και να μου πείς είναι και μάνχουα, είναι μπισκότεν και τα δύο, τι άλλο να περιμένεις από την ποζεριά την σκέτη;
Αλλά μαμάνε και οι δυό. Άπαιχτοι :P
Ιούν 25 2010 16:56
karkas → Night Wizard Seal
Ε εντάξει είναι ένα μέτριο water-type (ασε που εγω νομιζα οτι ειναι Dragon και φαγωθηκα {ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ} να το αποκτησω - μαμημενο Feebas - οταν επαιζα), μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα πόκεμον (και πιο εύκολα XD) όπως το Walrein! Αχ τι Πάσχα πέρασα με τη Sapphire στο Εμουλέιτορ δε λέγεται...
Ιούν 25 2010 11:42
Black Kaiser → Night Wizard Seal
Right.
Υπήρχαν και χειρότερα. Να έγραφα μόνο το tsu ή το su. Well. :P
Ιούν 25 2010 04:55
Δεν ξέρω τι μου λες εσύ, αλλά όταν την είδα την ταινία τότε που βγήκε μου είχε αρέσει πολύ.
Τώρα, μετά yaoi εποχής κατάλαβα το γιατί.:P Εδώ μέχρι και ο Μπραντ Πιτ που δεν μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη μου είχε φανεί ελκυστικός. Και μην ξεχνάμε ο Lestat τον "έκανε" vampire. Και η γενικότερη ατμόσφαιρα + 4 γοητευτικοί leads το πήγαιναν λίγο στο yaoi. Ή θα θέλαμε να το πηγαίνανε:DXD
Ενταξει βρε συ μην νομίζεις πλάκα κάνω εννοείτε. Δεν πιστεύω ότι θα έπαιζε τέτοιο σενάριο στο noblesse. Αλλά έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάτι τέτοιο. Μην νομίζεις, τα περισσότερα yaoi το 90% του anime κάθονται και κοιτιούνται, ρίχνουν βλέμματα και ατάκες. Γενικότερα δεν συνηθίζω να βλέπω yaoi σενάρια σε κανονικά anime (πχ Light-L, Naruto-Sasuke) όπως κάνουν άλλες που τους αρέσουν τα yaoi. Μάλιστα αντιπαθώ τέτοιες ιδέες για χαρακτήρες που δεν έχουν σχέση με αυτό το είδος. Απλά το vampire theme βγάζει κάποιον ερωτισμό από μόνο του οπότε προδιαθέτει...
A σ' αυτό που είπε ο άλλος, νομίζω την έχω φάει και στο αυτί(δεν θυμάμαι αν ήταν ποδοσφαίρου βέβαια). Θυμάμαι έναν μεγάλο πόνο σε συνδυασμό με κάψιμο. Πω ρε συ, μαγνήτη έχω για τις μπάλες;
Ιούν 25 2010 04:12
Άσε. Τραυματική εμπειρία. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρό για μένα δεν υπήρχε :P
Δεν μπορείς να φανταστείς σούτ. Και από δυνατό πόδι. Εκείνος ήταν 17 και εγώ 9.
Εγώ αφού με πέτυχε έπεσα κάτω με την πλάτη από την δύναμη.
Ιούν 25 2010 03:49
Aντε ρε συ.:oo:
Κι εγώ στο δημοτικό το μόνο άθλημα που παίζανε στην αυλή του σχολείου ήταν το ποδόσφαιρο. Είχα προσπαθήσει μερικές φορές να παίξω αλλά όλο με κλωτσούσαν κάτι που είναι εκτός κανόνων και μου την έδινε. Οπότε σταμάτησα να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σ' αυτό(δεν ήμουν και ποτέ αθλητικός τύπος:P) και την έβγαζα χωρίς να παίζω. Ώσπου την έφαγα στην μύτη μια μέρα που καθόμουν στο "τέρμα" (αυτοσχέδιο, από το δέντρο Α έως το δέντρο Β. Καθόμουν ψηλά στο τοίχο. Κι άλλοι καθόντουσαν εκεί αλλά σ' εμένα έλαχε. Ρε συ μιλάμε από πάντα τις τραβάω τις μπάλες!:hot:) και μικρή με το παραμικρό έτρεχε αίμα η μύτη μου. Φαντάσου τι έγινε με την μπάλα. 1 ώρα κάτω από την βρύση την είχα βγάλει. Ε από τότε το ευγενές αυτό "άθλημα" είναι blacklisted. Το θεωρώ εξέλιξη των βάρβαρων εκδηλώσεων που είχαν στις μάχες οι άνθρωποι. Ειδικά με το πως συμπεριφέρονται κάποιοι "φίλαθλοι" επιβεβαιώνεται η υποψία μου ότι τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος διοχέτευσης κάποιων ενστίκτων που στο παρελθόν μόνο στις μάχες σώμα με σώμα μπορούσαν να εκτονωθούν.
Ιούν 25 2010 03:41
Μιλάμε ο Toboe είναι απίστευτος. Ο αγαπημένος μου εκεί μέσα. Μου αρέσει τρελά. Είναι καταπληκτικός και τόσο χαζούλης.
Είναι ο μόνος χαρακτήρας που ταιριάζει με εμένα. Η συμπεριφορά του στα πρώτα επισόδεια. Γενικά, δεν έβρισκα χαρακτήρες που να μοιάζουν σε μένα. Αυτός όμως...
Πεθαίνω για Toboe :P
Και η Blue με αρέσει πολύ. Και σκυλάκι με τα μπλέ ματάκια ήταν:lovulovu:.
Τέσπα πάω να συνεχίσω :P 14 επισόδειο είμαι:hero:
Ιούν 25 2010 02:42
Tιιιιί; Δεν φταίω εγώ... Τ_Τ
Είμαι αθώος...
Ναι λές καλά που βλέπω το Wolf's Rain.
Μιλάμε ο Hubb και ο Quent στο 13 επισόδειο ήταν απίστευτοι. Γενικότερα, πολύ ωραίο επισόδειο. Το καλύτερο anime duo που έχω συναντήσει. Πραγματικά :P
Ιούν 25 2010 02:37
:nanana: T_T :nanana:
Εγώ τι φταίω; Αυτά φταίνε :P
Πολύ post-apocalyptic and sci-fi η κατάσταση.
[SIZE=1]Αφού δεν τα μπορώ και το ξέρεις, γιατί με βάζεις και σε άλλα βασανηστήρια; Τ_Τ
[SIZE=2]Και επίσης δεν φταίω εγώ που είσαι σκληροπυρηνική σε αυτά τα θέματα. Άντεξες ολόκληρο Texnolyze, που και μόνο η ιδέα να το δώ με τρομάζει.
[/SIZE][/SIZE]
[SPOILER]Δεν φταίω εγώ που αυτά είναι τα είδη που δεν μου αρέσουν.:hahaha:[/SPOILER]
Δεν βγαίνω μάτια μου, δεν βγαίνω :P
Ιούν 25 2010 00:58
Είσαι ιερόσυλος.:P Αυτή η ταινία είναι ο λόγος που άρχισα να βλέπω anime. Εψαχνα να την βρω επειδή την είχα δει στα 16 μου και έπεσα πάνω στον όρο anime. Τελικά θα σε αποκληρώσω, το αποφάσισα....
Ιούν 25 2010 00:34
:nosey:. Να σου πώ την αλήθεια, η ταινία που μου πρότεινες δεν μου άρεσε και τόσο. Βασικά τελείως αδιάφορη και βαρετή. Δεν άντεξα να την δώ όλη...
Very Boooooooooooooring! Srlsy, i don't know why i was so bored with this movie. :P
Ιούν 24 2010 22:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται