Community Status Updates
Night Wizard Seal → Petran79
Να σας πώ Μεσιέ, το oshin ξέρετε από πού μπορώ να το βρώ; Νομίζω είναι λίγο δυσεύρετο.
Nov 18 2010 22:22
Azathoth
→
Night Wizard Seal
gamiseta :P ante na teliosis na ta pume kanonika, bori na boresume na vrethume sintoma, poli pio sintoma apo oti nomizis :P ala den iposxome tipota :O
Nov 17 2010 22:45
Azathoth
→
Night Wizard Seal
telia! skepsu pos ego gia paraskevi exo na diavaso gia midterm se philosophy ethics, miso vivlio, meta na grapso 5 selides gia history of art na sigrino 2 kolones, na kano ena excel excercise ke na kano bibliography
Nov 17 2010 19:56
Night Wizard Seal
→
Azathoth
Είσαι με τα καλά σου ρε; :P
Εχω να δώ άνιμε πάνω από μισό χρόνο. Άσε τα να πάνε :P
Να τελειώσω το prof and ohh the freedom :P
Nov 17 2010 19:51
Azathoth
→
Night Wizard Seal
orea. den tha se ksanaenoxliso gia 11 meres. meta perimeno nea sou :P kali epitixia re ke xes'ta anime mexri tote
Nov 17 2010 19:42
Night Wizard Seal
→
Azathoth
τ_τ Άσ'τα να πάνε ρε Βίτο. Δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Έχω τρελό διάβασμα. Σε 10 μέρες δίνω προφίσενσι και γράφω διαγωνίσματα στο σχολείο. Πρέπει να διαβάσω.
Τρελή πίεση @α@ώ το κέρατο μου αλλά τι να κάνω; Πριν κάτι μέρες κοιμόμουν κάτι 5άωρα μόνο. Εντάξει τώρα νομίζω είναι καλύτερη η κατάσταση. :P
I am doing my best :P
Nov 17 2010 19:38
:hahaha: Oh the mental images! :hahaha:
Εμείς είμαστε του ιδίου γένους και μικρά ήμασταν αρκετά άτακτα. Βέβαια, στην συνέχεια, εγώ ηρέμησα κάπως πιο γρήγορα από τον αδερφό μου. Αλλά είμαστε καλά παιδάκια. Αν και κάποιοι έχουν την τάση να μην μπορούν να μας ξεχωρίσουν :P
Έχω και δύο αδελφές (καμιά δεκαετία μεγαλύτερες) αλλά κατα πόσο ήμαστα βάσανα σε αυτές, δεν μπορώ να τον γνωρίζω.
Ήμασταν πολύ αγαπησιάρικα μωρά :P
Nov 11 2010 01:04
Petran79 → Night Wizard Seal
εγω αντιθετα εχω αδελφια διδυμα που τα περναω δυο χρονια. Βεβαια ειναι αγορι-κοριτσι. Τωρα αν ηταν του ιδιου φυλου τα πραγματα θα ταν για μενα δυσκολοτερα γιατι θα συμμαχουσαν εναντιον μου και θα ηταν δυσκολοτερο να τους δελεασω. Βλεπω την κιμpοssιble τι τραβαει και δοξαζω τον Υψιστο.
Nov 10 2010 00:25
Και εσύ Δίδυμος εε; :P
Εγώ έχω την τύχη να είμαι και στην πραμγατικότητα και στο ζώδιο :P
Nov 09 2010 14:35
Night Wizard Seal → The Tragic Prince
Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από το ότι δεν έχω χρόνο, ο υπολογιστής μου δεν έχει καθόλου χώρο (σε λίγο θα αλλαχτεί και θα πάρω ένα αποκλειστικά δικό μου laptop), γενικώς η τωρινή κατάσταση του είναι για το ανδρικό μόριο.
Αν και η ερώτηση ήταν πληροφοριακή. Απορώ αν θα βρώ χρόνο να το διαβάσω.
Nov 08 2010 23:23
The Tragic Prince → Night Wizard Seal
Ναι, ειναι αρκετα πιστο στο novel. Εσυ ομως σαν καλο παιδακι π εισαι να διαβασεις τα novel ομως xd
Nov 08 2010 16:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed