Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

Σπασμένο;
Nov 29 2010 21:42
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

καμια σχεση. αυτο θες. [url]http://corecodec.com/products/coreavc[/url] αλλα επειδη ειναι επι πληρωμη πρεπει να το βρεις σπασμενο.
Nov 29 2010 21:39
Photo

[URL]http://www.free-codecs.com/XP_Codec_Pack_download.htm[/URL] Αυτό μας κάνει;
Nov 29 2010 21:35
Photo

α... λαπτοπ... ναι βαλτο... αμεσα...
Nov 29 2010 21:26
Photo

Πλακίτσα πλακίτσα. Do not worry. :P Δεν είναι και καλό laptop. Να το βάλω;
Nov 29 2010 21:26
Photo

δεν ειμαι βατραχος. αν τo pc σου ειναι μπακατελα και σερνεται, καψτο και παρε αλλο... XD αλλιως βαλε coreAVC codec (θα το βρεις απο καποιον καλο θειο) για να τρεχεις μεσω αυτου τα .mkv αφου τα αποεπιλεξεις απο τα settings του cccp.
Nov 29 2010 21:22
Photo

Να σε πω βάτραχε (:P) έχω CCCP and MPC-HC αλλά έχω κάτι επεισόδια του τύπου 1280x720 h264 ACC και μου πάνε αργά. Αργεί για λίγο η φωνή και μετά χάνονται και οι υπότιτλοι. Can you suggest a solution, you marvelous frog? xD
Nov 29 2010 21:19
Photo

Night Wizard SealKenny

There is a post in "Rate thy neighbor" that seeks salvation :P
Nov 29 2010 12:30
Photo

Night Wizard SealTea-chan

Ναί το σκέφτομαι σοβαρά. Άλλωστε έχω αποφασίσει, δεν είμαι σε άλλο πεδίο επιστήμης. Είναι κόλλημα που θα το φάς και δεν θα ξεκολλάς. Αυτή την άποψη την είχα ακούσει και από ένα άλλο άτομο που συζητάγαμε. Μου έλεγε πως αν είναι ποτέ να πάω Ιαπωνία θα καταφέρω εν μέρει να αποροφηθώ πιο γρήγορα επαγγελματικά με αυτόν τον τρόπο. Έχω πάντως καιρό να το σκεφτώ :P Οψόμεθα αγαπητή μου :)
Nov 27 2010 00:27
Photo

Tea-chanNight Wizard Seal

Αγγλική φιλολογία διάλεξε. Όχι επειδή είναι η σχολή που έβγαλα εγώ, αλλά επειδή έχει πολύ καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση. Θα έχεις επιλογές.
Nov 26 2010 15:36
Photo

Night Wizard Seal → red pyramid

Είναι εε; Αυτή η καταραμένη η κοινωνία. Αλλά δεν βαριέσαι. :P We all can handle it :) I like daydreaming in my own dreams. That is prolific. :) Hmm. Σχολή. Εγώ από μικρό παιδάκι(λόγω συγκεκριμένων ερεθισμάτων) είχα και έχω ένα κόλλημα με τον κινέζικο και ιαπωνικό πολίτισμο. Πρώτη επαφή είχα με τον κινέζικο. Και τα ιδεογάμματα που πάντα σε εκπλήσσουν. Τέλος πάντων να μην φλυαρώ, εγώ όποια σπουδή και να κάνω θα μαθαίνω παράλληλα και την ιαπωνική γλώσσα. Μπορεί να πάω και στο καινούργιο τμήμα που θα γίνει στην Κέρκυρα, αλλά ως "νεοαποκτηθέν" εχω αμφιβολίες για το συγκεκριμένο τμήμα. Κανείς δεν ξέρει. Μετά το βλέπω κάπως σε πιο φιλολογία style. Ελληνική σε μεγαλύτερο βαθμό. Μετά Αγγλική. Αν και δεν ξέρω ακόμα. Είμαι και αναποφάσιστος εκ φύσεως, οπότε και του χρόνου που θα δίνω Πανελλήνιες, μπορεί να σκέφτομαι τα ίδια :P
Nov 25 2010 00:20
Photo

Night Wizard Seal → Regina

My pleasure :)
Nov 25 2010 00:11
Photo

red pyramid → Night Wizard Seal

Μην σκέφτεσαι τα βάσανα σε αυτή την ηλικία, είναι αντιπαραγωγικό :P Έχεις στοχεύσει για συγκεκριμένη σχολή ή θα δείς;
Nov 23 2010 23:35
Photo

Regina → Night Wizard Seal

Thanks for the add :)
Nov 23 2010 20:04
Photo

Night Wizard Seal → red pyramid

Very good :) Εεε, εντάξει 1,5 χρόνος έμεινε και μετά θα τελειώσουν τα βάσανα. Θα αρχίσουν άλλα βέβαια :P
Nov 23 2010 15:35