Community Status Updates
Maya-chan → Night Wizard Seal
Τεχνολογική, μάλλον για Μηχανολογία πάμε. Μπορεί να βρεθώ σε σχολή αρρένων βέβαια αλλά τι να γίνει. :P Κι εσύ? Έχεις βρει που θες να πας?
Feb 21 2011 23:39
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Α α α α α. . . [SPOILER]Ναι σωστά, αού αυτή ήταν το mononoke...[/SPOILER]
Feb 21 2011 17:45
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
[spoiler]Εκείνη ήταν ερωτευμένη, αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιούσε, όπως έκανε και με τις άλλες αναμνήσεις της. Η συγκεκριμένη ιστορία μ'άρεσε πολύ. Στο τέλος ήταν που τον ευχαριστούσε που θα την απελευθερώσει και το βρήκε σαν μια εξιλέωση από αυτόν τον άεναο κύκλο από αναμνήσεις και τύψεις. Και τη σκοτώνει. Δεν το δείχνει αλλά υπονοείται. Είναι φανερό νομίζω. [/spoiler]
Feb 21 2011 17:29
Λες εκείνο με τις μάσκες; Και εκείνη που βρισκόταν συνέχεια στο ίδιο πρωί στην ίδια κουζίνα;
Feb 21 2011 17:18
Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου! Απλώς ένα δεν κατάλαβα στην ιστορία με την κοπελιά που σκότωσε τους πάντες αλλά τελικά σκότωσε μόνο τον εαυτό της αλλά τελικά έφυγε...Ήταν ο kusuriuri ρωτευμένος μαζί της? Τι λέω επειδή απ'την αρχή του έφερνε στην "mononoke killer" μορφή του και στο τέλος είχε και την πίπα που κάπνιζε το mononoke που υποτίθεται την ερωτεύτηκε...
Feb 21 2011 17:08
Εμ στο είπα δε θα απογοητευτείς. Η σειρά είναι πολύπλευρη, πανέξυπνη, έχει πολύ τροφή για σκέψη και τα μυστήρια είναι θεϊκά, καθώς ξεδιπλώνονται με υπέροχο τρόπο. Και πολλά άλλα...
Σπάνια διαμάντια. :P
Feb 21 2011 17:03
Πολύ ωραίο ήταν! Ναι, το τελείωσα εννοείται, εχθές το άρχισα εχθές το ξεπάστρεψα!Μ'άρεσε αρκετά και ήταν πολύ ωραίο που μετ΄σ πήγε "στο μέλλον" -αν και για εμάς ήταν ακόμα παρελθόν- και που είχε τα ίδια άτομα με το πρώτο bake neko. Καθώς και το γεγονός ότι ο kusuriuri δε μεγαλώνει! :)
Feb 21 2011 16:51
Night Wizard Seal → Maya-chan
Ναι, ναι. Ξεκινούν σε λίγο το βασάνα :P
Τι κατεύθυνση είσαι και τι σκέφτεσαι να κάνεις;
Feb 21 2011 16:49
Maya-chan → Night Wizard Seal
Σωστός. Τόσο καιρό βλέπουμε ο ένας τα post του άλλου και δε μιλάμε. :P
Εγώ καλά είμαι, τρεις μήνες μόνο έχω ν'αντέξω ακόμα. Εσύ του χρόνου δίνεις, ε?
Feb 21 2011 14:07
Ω, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Ξες τη γλώσσα καλά? Κοίτα, αν δεν το αφήσεις και το παλέψεις με τους βαθμούς το χεις πιστεύω.
Παρεπιμπτόντως...μάντεψε τι βλέπω τώρα! ;)
Feb 21 2011 00:05
Σκέφτομαι για μεταπτυχιακό στην Ιαπωνία. :P
Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με υποτροφία, αλλά θα το παλέψουμε :P
Feb 20 2011 23:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed