Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Anelis

Αμην και πότε! Τα 12 επεισόδια που χώρισαν τον άνιμε πληθυσμό σε αυτούς που χαζοχαίροντε με τη burammeni και σ'εμάς που κοιτάμε, ξεφυσάμε και απορούμε!:bahhh:
Aug 19 2008 01:43
Photo

QueenofHearts → Kon_Okami

Συνάδελφε στον Αντι-haruhis-ισμό!!:joyful: Κάποτε η λογική θα θριαμβεύσει!!
Aug 19 2008 01:40
Photo

Anelis → QueenofHearts

nakamaaaaa!!!:joyful: τι χαρα που βρησκω αλλη μια λογικη φωνη σε αυτο το φορουμ! ας παταξουμε τον haruhiσμο!!!!
Aug 19 2008 01:37
Photo

QueenofHearts → red pyramid

Ntoko desu-kaaaa???
Aug 19 2008 01:34
Photo

QueenofHearts → Anelis

Συναδέλφισσα στον Αντι-haruhis-ισμό!!:joyful: Κάποτε η λογική θα θριαμβεύσει!!
Aug 19 2008 01:33
Photo

LucyBR → QueenofHearts

don't we all?? XD best way to go or what?? :pp
Aug 18 2008 22:01
Photo

QueenofHearts → LucyBR

Πωπωω.. μόλις περιέργαψες τον ιδανικό τρόπο να περάσω την δύση της ζωής μου.. Έναν κήπο με bishonen και ζωάκια... Μπαίνει αυτόματα στη λίστα του "τι θα γίνω όταν μεγαλώσω"!
Aug 18 2008 21:56
Photo

LucyBR → QueenofHearts

hell to the motherfuckin' yes! =w=/ the more, the better!! *grabby hands* oh, lovely then! ^^/ don't worry, the place is not an issue! θα βρουμε ωραια και καλα μια πλουσια χηρα, θα της αναλυσουμε το επιχειρηματικο μας σχεδιο and the sponsoring is in the bag! XDD what kind of woman wouldn't want to spend her last days among sparkling creatures??? ;33 and let's not forget the big garden for the doggies (and the bishies) to have space and have fun! :pp
Aug 18 2008 20:48
Photo

QueenofHearts → zoeleene

Νομίζω έχει ήδη δεχτεί αρκετές προσφορές αυτές τις μέρες:hahaha:! Χιχιχι!
Aug 18 2008 19:42
Photo

QueenofHearts → LucyBR

Με τα Bishies το σύνθημα είναι "ζούμε για να τα αποκτούμε"! Δεν πειράζει, ξέρω εγώ. Πρέπει να βρούμε χώρο που να μπορεί να στεγάσει 40 bishonen at a time και μαζί και το προσωπικό τους (για μαλλιά και ρούχα). Α! Ναι.. και σπιτάκια για σκύλους...
Aug 18 2008 19:41
Photo

zoeleene → QueenofHearts

Χεχε... Συμφωνώ απολύτως... Αλλά, αν πέσει πολύ Alucard θα αποκτήσουμε βαμπιράκια στο φόρουμ με τέτοια nosebleed... Οπότε, αν τον πιάσει καμιά δίψα... XD
Aug 18 2008 19:31
Photo

LucyBR → QueenofHearts

[obsessed fangirl] και μονο που εχει ο Kame dachshund, that's more than enough for me to start breeding them! XDD (i know, i gotta lay off the bishie crack :x) who said i don't believe u??? :OO true fax are true!! show me the bastard who told u that and he's gonna regret the very moment he did it!:hiding_something: excellent idea!! +w+ well, never had an (animal :p) pet of my own, but when i was in junior high for about half a year i took care of a stray puppy that had been hit by a car, does that count??? και στην τελικη, with the right motivation u can do anything! ;33 ο ανθρωπος ειναι για να μαθαινει ετσι δε λενε??? :hahaha::hahaha: and *ahem* u can never have enough bishies, now, can you??? :bath:
Aug 18 2008 19:10
Photo

QueenofHearts → LucyBR

Προχθες είδα άλλο ένα ασιατικό bishonen με longhaired dachshund. Όταν σου λέω πως αυτά είναι τα σκυλιά έχουν την μαγική ιδιότητα να μαζεύουν bishonen δεν με πιστεύεις! Τι ξέρεις από εκτοφή σκυλιών; Σκεφτόμουν πως αν έχουμε εκτροφείο θα έχουμε και τη ευκαιρία να βλέπουμε περισσότερα bishonen όταν θα έρχοντε να τα προμηθευτούν και θα τα περνάμε και από screening. Το χαρέμι μου έχει ανάγκη κι άλλα bishies!
Aug 18 2008 18:35
Photo

QueenofHearts → zoeleene

Το να προσφέρεις χαρά με αυτές τις εικόνες δεν είναι σε καμιά περίπτωση κακό! Ίσα ίσα... Γι αυτό υπάρχει και η gallery εκείνη!
Aug 18 2008 16:47
Photo

zoeleene → QueenofHearts

Πήγα... Και OMFG τι σοκ ήταν αυτό! Πορώθηκα! Βασικά, ήδη πορωμένη ήμουνα... Και θέλω να βάλω κι άλλες, να πορωθούνε τα κορίτσια του φόρουμ... Είμαι κακιά εγώ...XD
Aug 18 2008 15:08