Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

QueenofHearts → zoeleene

:oo::oo::oo::oo::oo::oo:Καλέ έσωσες τόσες φώτος και δεν είδες που είχε το site???:oo::oo::oo::oo::oo::oo: ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! και έχε πρόχειρα χαρτομάντηλα για το :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [URL="http://www5e.biglobe.ne.jp/%7Esolid/"]http://www5e.biglobe.ne.jp/~solid/[/URL]
Αύγ 17 2008 22:20
Φωτογραφία

zoeleene → QueenofHearts

Ποιο site? Θέλω το site!!! Εγώ τα βο΄θτηξα από το deviant art... Αλλά τα solid & etc σχεδια είναι καταπληκτικά! Έχω βρει και κάτι άλλες εικόνες σε ένα γαλλικό site...
Αύγ 17 2008 13:36
Φωτογραφία

QueenofHearts → zoeleene

Καλέ τι σόρρυ; Για σόρρυ είμαστε εδώ που πήγα στο site της κοπέλας που έχει κάνει τα περισσότερα απ'αυτά που έβαλες και έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα;;; Η κοπέλα κάνει πιο όμορφα σχέδια απ΄τα original!:nbleed: Έκανε μέχρι και κακάσχημους χαρακτηρες (βλ.Alexander Anderson) HOT!:oo::erk::nbleed: Resupekuto:wooi2:
Αύγ 15 2008 23:27
Φωτογραφία

zoeleene → QueenofHearts

Σορρυ, απλά τον λατρεύω...
Αύγ 15 2008 20:08
Φωτογραφία

QueenofHearts → zoeleene

:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:[B][COLOR=DarkRed]Καλέεε, τι ήταν αυτό που μας έκανες βραδυάτικα με τον Άλουκαρντ![/COLOR][/B]:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Αύγ 14 2008 22:49
Φωτογραφία

QueenofHearts → himawarinosekai

Πολλοί δεν το προσέχουν! Έχει πλάκα ο τύπος! Noel Fielding τον λένε και άμα θεσ βρες και video του Mighty Boosh. Έιναι μια καμμένη κωμωδία στην ποία συμμετείχε!
Αύγ 12 2008 14:03
Φωτογραφία

himawarinosekai → QueenofHearts

χαχαχαχα! μα δεν ειναι πολύ καλός; και πριν γίνει αυτό κοίταζα το μάτι του και αναρωτιόμουν γιατι ήταν άσπρο λολ!
Αύγ 12 2008 13:38
Φωτογραφία

[url=http://www.youtube.com/watch?v=dIUj8y2NmUo&feature=related]YouTube - Richmond loses his milky lens[/url] Aaa!Aaaa! My milky lens has popped out!
Αύγ 12 2008 11:32
Φωτογραφία

[U][/U]Bernard Black makes me want to drink red wine all day whilst smoking! lol..
Αύγ 10 2008 22:40
Φωτογραφία

himawarinosekai → QueenofHearts

Είδα το πρώτο από Black Books! Θα το δώ κι αυτό και το ΙΤ! doumooo! Δε σχολιάζω την καινούρια profile picture hahahaha!!!
Αύγ 10 2008 22:25
Φωτογραφία

Kiki!! Lala!!! Kyuuu
Αύγ 10 2008 22:02
Φωτογραφία

LucyBR → QueenofHearts

you can say that again....:sleepy: some people really need to get themselves a life already if u ask me... mindless bashing and criticism is never a good thing.. and imho, a band's worth has nothing to do with how many fans it's got.. either 4 or 4 million it's the choices of the band itself that matter.. *gives Kusuri Uri plushie as thanx* ^^ και απο ποτε η προοδος και η βελτιωση ειναι ξεπουλημα ppl?? :deadga6:
Αύγ 10 2008 18:47
Φωτογραφία

QueenofHearts → LucyBR

Κάποιοι άνθρωποι απλά θέλουν να παραπονούνται για το τίποτα!Και δεν ξέρω τι παθαίνουν μερικοί φαν με το που γίνεται ένα αγαπημένο συγκρότημα πιο ευρέως γνωστό και ξαφνικά τους ξινίζει αντί να χαίρονται που αναγνωρίζεται η αξία του. Υποθέτω είναι θέμα εγωισμού και χαμηλής αυτοεκτίμησης το να θες να κρατάς ένα συγκρότημα "δικό σου και μόνο δικό σου και τόσο underground που να το αναγνωρίζεις μόνο εσύ και άλλοι 10 άνθρωποι εξίσου cool μ'έσένα και να τη λες και σ'όλο το κόσμο που δεν ξέρει αυτή τη τρελή συγκροτηματάρα". Κάπως έτσι βλέπεις να θεοποιούνται από μερικούς κάτι συγκροτήματα που πραγματικά και που δεν τα ξέρει η μάνα τους, καλά κάνει! Just point and laugh! They earned it! Συγκεκριμένα πάντως οι Gazette μόνο καλύτεροι γίνονται και ακόμα πιο ωραίοι και εντυπωσιακοί στυλιστικά! Και τη μεγαλύτερη διαφορά τη βλέπει κανείς στον Ruki που από εξώκοσμη συγκεχυμένη αηδία, γίνεται πραγματικά όλο και πιο όμορφος!
Αύγ 10 2008 18:22
Φωτογραφία

LucyBR → QueenofHearts

that's my approach too since i was like 5 or something... μη νομιζεις κι εγω δεκαρα δε δινω, αν με πειραζε πραγματικα θα τα ειχα παρατησει long time ago.. it's just all of this injustice bottling up sometimes... οταν εχεις παει σε πραγματικα [B]κακο [/B]live αγαπημενης σου μπαντας και εχεις ζησει τι πραγματικα παει να πει να βλεπεις κατι που υποστηριζες να ξεπουλιεται, νομιζω σου τη δινει λιγο η ολη κατασταση.. οχι τιποτα αλλο αλλα οι συγκεκριμενοι μεχρι στιγμης εχουν σταθει κυριοι και δεν εχουν κανει απολυτως τιποτα για να αξιζουν τετοια αντιμετωπιση.. srsly, i never cared about other people's opinions, i know what i like and why i like it, αλλα ωρες ωρες την αγανακτηση μου μεσα με μερικους μερικους... >>;;;;; a thousand apologies for the excessive bitching :nod:
Αύγ 10 2008 18:06
Φωτογραφία

QueenofHearts → LucyBR

Ω, μη σε στεναχωρεί αυτό.. Μες τα χρόνια το έχω δει να συμβαίνει τόσες φορές που πλέον δεν με νοιάζει καθόλου. I like what I like και αν δεν αρέσει και σε κανένα άλλο, τι έγινε; Αν σε κάποιους αρέσει να περνάν την ώρα τους παραπονούμενοι, αυτοί χάνουν! Η γκρίνια είναι ένα τόσο βαρετό σπορ! Σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερα άτομα να συνδιαλλαχτείς μαζί τους!
Αύγ 10 2008 17:53