Community Status Updates
QueenofHearts → Anelis
Μωρε και αν δε θέλει ο Ιάπωνας Κακομοίρογλου, δίνω εγώ τον δήμιο! Τι τον έχω όλη μέρα να ακονίζει και να κόβει λαχανοσαλάτα με τι γκιλοτίνα;;;
Off with her HEAAAAAD!!!!
Aug 19 2008 22:53
Anelis → QueenofHearts
[I]Για να κάνουν αέρα και να ξεσκονίζουν!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
[/I]πω πω το καλυτερο τελος για αυτη τη σειρα θα ηταν να γυρισει ο πως-τον-λεν να της πεταξει ενα "αντε κ γ@..σου κυρα μου" και μετα να της κοψει το κεφαλι με εναν μπαλντα
:wooi2:αααχ *daydreaming* θα ηταν το αγαπημενο μου ανιμε αν τελειωνε ετσι:kawaii:
Aug 19 2008 22:34
QueenofHearts → Anelis
Σωστα.. τι τα έχουν τα φτερά? Για να κάνουν αέρα και να ξεσκονίζουν!!!
Φυσικά και είμαι μια βασίλισσα! Χιχιχι!
Καλά για 26 επεισόδια ούτε οι συντελεστές δεν θα την άντεχαν! Και αυτήν την απαίσια φωνή! Αηδία! Θα χαλάσω το complexion μου που τη σκέφτομαι! Θα βγάλω κανένα σπυράκι!!
Ναι! Για να τα λέμε και απο εκεί όταν περνάω! χιχι!!!
Aug 19 2008 22:31
Anelis → QueenofHearts
οχι ρε εμεις θα σωθουμε χαρη στην Alexiel sama και τους κολλητους της!:hahaha::hahaha::hahaha:
εισαι true red queen!! off off off with her head!!:nod:
πω μου την ειχε δωσει αντε ολοι την ωρα να τρεχουμε για να ειναι το ζωον χαρουμενο
αν ητανε 26 επεισοδια δεν νομιζω οτι θα ειχα αντεξει να το δω ολο:deadga6:
α με εκανες watch στο dA, arigatoooo!!!:wooi2:
Aug 19 2008 21:05
QueenofHearts → Anelis
Γιατί αν πέσει, θα πέσει σ'όλους μας! Μικρή θυσία προκειμένου να εξαφανιστεί η Χαρουχομανία!
Σαν ιδέα ήταν οκ, αλλά δεν άντεξα να το δώ όλο. Μου την είχαν δώσει οι υστερίες και οι ιστορίες της! Αλλά κι εγώ την απανταχού μανία δεν την καταλαβαίνω.
[COLOR=DarkRed] *ανέβασμα σε βάθρο*
[COLOR=Black][I][B]OFF WITH HER HEAD!:hahaha:[/B][/I][/COLOR]
[/COLOR]
Aug 19 2008 20:38
Anelis → QueenofHearts
εε..μα τι λες;! γιατι να πλακωσει εμας;!
αυτους τους αιρετικους (θειτσα mode on) που προσκυνανε αυτην την Haruhi σα θεο να πεσει να πλακωσει!!
παντως εμενα το ανιμε σαν ιδεα μου αρεσε (δλδ παιζει και να το δω το 2ο )
η Haruhi ομως (και η haruho-mania) μου τη σπαει οικτρααα, μακαρι να υπηρχε να την εδερναααα!!
(η μαλλον οχι γιατι μπορει να με εξαφανιζε η να με σκοτωνε τωρα που το σκευτομαι)
Aug 19 2008 20:33
QueenofHearts → Anelis
Μέχρι να βγει ,εχουμε καιρό να φτιάξουμε ωτοασπίδες και εκείνα τα περίεργα blinds που βλέπουμε στα artwork του Loveless και δεν θα το πάρουμε είδηση! Ή μπορούμε απλά να ελπίζουμε πως θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει, ως άλλοι Γαλάτες! Μα τον Τουτατή!:burningbe3:
Aug 19 2008 20:29
QueenofHearts → zoeleene
Lol! Ε, είσαι ψωνάρα! Λολ! Τη κοπέλα που ζωγραφίζει όλα αυτά τα fanarts εννοούσα!
Aug 19 2008 20:24
zoeleene → QueenofHearts
Χεχεχε... Εγώ κάνω για 5!!! Πλακίτσα... Θα ξαναβάλω φωτόζ κάποια στιγμή...! ;)
Aug 19 2008 17:40
QueenofHearts → zoeleene
I know... το βράδυ που πήγα τις κατέβασα σχεδόν όλες! Ελάχιστες ήταν που με άφησαν αδιάφορη! Θέλουμε κι άλλους τέτοιους φανς!
Aug 19 2008 17:36
zoeleene → QueenofHearts
Α, μην ανησυχείς, θα σ' αντέξω... Χεχεχε!
Τα σταφύλια δεν είναι τίποτα... Υπάρχουν πολλές ακόμα ζουμερότατες φωτόζ... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!!
Aug 19 2008 17:18
QueenofHearts → zoeleene
Μουαχαχαχα....Αυτή πάντως με τα σταφύλια είναι απ'τις αγαπημένες μου!
Aug 19 2008 16:42
Anelis → QueenofHearts
μετα μια ξεφρενη ωρα ακατασχετου λουλουδοπλεξιματος επανερχομαι
οιμι ταλαιφρον (που ελεγε και η αντιγονη), εχει ανακοινωθει;; ε τοτε...την κατσαμε τη βαρκα
εγω παλι ειχα ενθουσιαστει απο το ανιμε! το εψαχνα για κανα χρονο πριν το δω (παλια, πριν μαθω για το youtube κτλ το 2002-2003 νομιζω) και οταν το ειχα βρει το λατρεψααα!!!
ε μετα βρικα και το μανκα και εφριξα με το ανιμε
και απο τοτε kaori yuki fan to the bone!:wooi2:
:oo:σοβαρα;; ψαχνω κανα χρονο να βρω τη σειρα που ειχε βγει (ειχανε βγει ολοι οι χαρακτηρες και ο λαγος σε 2 εκδοσεις μαυρος και ασπρος) σε φιγουρες αλλα μονο απο ebay και ειναι και πανακριβη, σνιφ!
θα παρηγορηθω ομως με την εκδοχη του tim burton του χρονου :)
Aug 19 2008 15:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed