Community Status Updates
zoeleene → QueenofHearts
Λολ δε λες τίποτα! Χεχε... Εγώ πάντως έβαλα κι άλλες φωτόζ του Άλου-τσαν! Τρέχα δες τις!
Aug 19 2008 15:48
QueenofHearts → Anelis
Ναι, πλέξε καλή μου, πλέξε να μοιράσουμε στους haruhi haters να ζηλεύουν οι υπόλοιποι!:wooi2:
Πολύ φοβάμαι πως δεν μένουν μόνο στα λόγια αφού έχει ανακοινωθεί επίσημα!:erk::zetsubou:
Το AS, επειδή το είχα δει ως άνιμε πρώτα μου είχε δημιουργήσει μια πολύ κακή εντύπωση για την Kaori Yuki και γι αυτό άργησα πάρα πολύ να ξανασχοληθώ μαζί της. Ε, τόσο καιρό έβλεπα τον Κέιν και μου έκανε κλικ, το πήρα την Παρασκευή, έπαθα την πλάκα μου και από τότε είμαι έτσι :blingeye2:όποτε ακούω Kaori Yuki!
Ακόμα και η splatter Alice είναι τέλεια! Θυμάμαι είχαν πριν 4-5 χρόνια ένα άγαλμά της στο πλαίσιο στο κέντρο! :hehehe:
Aug 19 2008 15:33
QueenofHearts → zoeleene
Hmm.. Αν τι κάνεις τέλεια μπορεί να σε ζωγραφίσει και η τύπισσα! Λολ! Κι εγώ θα σου γράψω δημοτικό τραγούδι (κοντζαμ βασίλισσα και θα γίνω ένα με τον δήμο.. ελπίζω να το εκτιμάς!) και θα το λένε "'ένα μικρό Βλαντόπουλο"!:orly:
Aug 19 2008 15:20
zoeleene → QueenofHearts
ΈΙ! Φάνφικ είναι! Δεν φταίω εγώ! Και για να γίνω κορούλα του έπρεπε να με σκοτώσει ο αδερφός που έβαλα να έχει! Γενικά είναι τρομερή ιστορία...
Aug 19 2008 15:07
Anelis → QueenofHearts
:wooi2:και haruhi hater, και alice fan, ΚΑΙ AS fan?!!!
:joyful: θα πλεξω λουλουδινα στεφανια απο τη χαρα μου!!:joyful:
ελπιζω να μεινουνε μονο στο λογια
δεν αντεχω haruhi-love-revival αρκετα την τρωμε στη μαπα ως εχει
Cheshire is my fav!
(εκτος απο το American McGee's Alice οπου ειναι η Alice, το αξιζει με τοση splatteria που σπερνει!! )
Aug 19 2008 14:53
QueenofHearts → Anelis
Ναι, το έχω ακούσει ότι ετοιμάζετε και δεύτερο μέρος αυτής της αηδίας και έχω φρίξει... Έλεος! Βγάζουν κάτι τέτοιες αηδίες και το angel sanctuary το άφησαν στα 3 αηδιαστικά κακοφτιαγμένα επεισόδια! Αίσχος! Που πάει αυτός ο κόσμος!
Χιχι.. Εγώ ζω στη χώρα των θαυμάτων από μικρή και ειμαι η Cheshire Cat in disguise![IMG]http://i139.photobucket.com/albums/q288/Monteclefe/cheshire.gif[/IMG]
Aug 19 2008 14:40
QueenofHearts → zoeleene
:hahaha:Τρελό ψώνιο όμως!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Ακούς εκεί κορούλα του!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 14:32
zoeleene → QueenofHearts
Καλά, και σε ένα φάνφικ που έχω γράψει, είμαι κορούλα του! Φαντάσου εκεί ντελίριο! Χεχεχε...! Είμαι και ψώνιο..
Aug 19 2008 14:26
Anelis → QueenofHearts
[I] burammeni:hahaha::hahaha:
[/I]ασε αμα βγαλουνε και συεχεια της σειρας οπως λεγανε οτι θα κανουν καποτε
θα αναζωπυρωθε το παθος τους και μετα θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε......
btw το nick σου ειναι υπεροχο
*εχω ψυχωση με οτι εχει σχεση me alice in wonderland και lewis carol :) *
Aug 19 2008 09:20
red pyramid → QueenofHearts
Είμαι στα μέρη που λιώνεις απο βαρεμάρα.
Και μίλησες σοφά, σοφότατα θα έλεγα. Ειλικρινά, αυτό το μύνημα θα έπρεπε να το βάλουμε στο φόρουμ να φένεται κάθε φορά που μπαίνουμε :P
Aug 19 2008 02:03
QueenofHearts → red pyramid
"Που είσαι" θα πει!
Δεν κατάλαβες! Ο 35ρης κουστουμάτος είναι που δείχνει το δρόμο! Οι σαδιστές παππούδες [U]είναι[/U] ο δρόμος προς τις business!!
Aug 19 2008 01:55
red pyramid → QueenofHearts
Το γιαπωνέζικο τι σημαίνει? :P
Θα σας τι λέω για ρομαντισμό αιωνίος μέχρι να βάλετε καμία εικόνα με μαστίγια, δερμάτινα και 60άρηδες επιχηρηματίες που δείχνουν το δρόμο στις buissness :P
Aug 19 2008 01:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed