Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
Τσέκαρα κάτι εικονίτσες έτσι για πρώτη εντύπωση και να δώ το είδος και απλά με πόρωσαν.
Αριγκατόοο eyes-sama.Rest asure i will not fail you my master :)
Nov 04 2009 22:56
Επίσης ένα που βρήκα μόνος είναι το samurai deeper kyo.Πολύ καλό μου φαίνεται γιατί είναι με σαμούράι και αυτά εγώ όλιγον τι τα αποδεκατίζω.Δεν ξέρω το έχεις δεί????Καλό θα είναι πάντως αν θές να το δοκιμάσεις....
Nov 04 2009 22:51
Έτσι ρε nighteyes για αυτό σε λατρεύω:congrats:.Εσύ που με ξελασπώνεις.Σίγουρα θα τα δοκιμάσω αυτά εκτός από claymore.Επειδή είναι κομμένο.(Δεν ξέρω αλλά πολύ μου την δίνει αυτό τα μισά καημενούλια άνιμε έτσι που τα έχουν κάνει....).
Τα βαριά μην τα σκέφτεσαι εμένα δεν με επηρεάζουν(αυτά που έχω δεί εγώ,γενικώς ομιλούμενος :gotit:.........)
Τόνικακου,πάντως δεν σε έχω αφήσει παραπόνεμένη και gintama θα δώ(μου το είπε και άλλος ένας φίλος μου και μου λέει ότι θα ρίξω τρέλο γέλειο,αλλά σε και τον εμπστεύομαι οπότε...:bath:)
Τώρα κατεβάζω το monster.Έχω μείνει στο 35 έπ και δεν υπάρχει ένας σίντερ σαν την πάπια κατεβάινει(τι τραβάωω).Είμαι της νοτροποίας "κατέβαζε μόνο τα διαμάντια" το monster τι να πώ...Με έχει αφήσει άφωνο,κυμάινεται στα στάνταρ μου αν και 15χρόνος πιο καθαρά δεν θα μπορούσα να δω άνιμε,είναι φοβερό.(Καταλαβαίνω αρκετά πράγματα εγώ,να με φοβάσαι γιατί είμαι σιγανό ποταμάκι,αλλά με την καλή έννοια πάτνα:hahaha:)Συμφωνώ πολύ με τα μηνυματάκια που δείνει για τον ρατσισμό κλπ κλπ.Είναι τρομέρα αξιόλογο και............ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΙΙΙΙ:nanana::nanana:.Αλλά θα το ξεκοκαλίσω.Αυτό το τελείως ψυχολογικούρα με έχει αφήσει:deadga6: με την κάλλιστη έννοια δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ.Τι να πώ??Στο ναόκι 10.000 μπράβο:hahaha:.
Αλλά σίγουρα τα άνιμε που μου πρότινες + στην λίστα μου δεν παίζει.
Και δεν ξέρω αν σου είπα έχω μπουχχτίσει στα μάνγκα είχα αυτήν την ανάγκη για άνιμε.Ρώτα και την ιριστέλλα:hahaha:.Άσε δεν παλευόταν η κατάσταση.Από το τέλος του καλοκαιριού τέλειωσα 235 μάνγκα και έβγαινε κάτι καινούργιο και το διάβαζα.Αλλά τώρα κάνω ένα pause και πάω στα άνιμε.
:drink::drink::drink:.
Και να τα λέμε που και πού(σε λίγο θα αρχίσω και το διάβασμα και θα είμαι για αυτοκτονία)
Nov 04 2009 22:46
Nighteyes → Night Wizard Seal
Νabari no ou έχεις δει; Claymore, darker than black, samurai champloo; Θα σου έλεγα και κανένα kino no tabi (από τα καλύτερα anime που έχω δει) αλλά μπορεί να σου πέσει κάπως βαρύ. Βέβαια εσύ βλέπεις και πιο αργά anime :nosey:οπότε θα το αντέξεις.:congrats:
Α και οπωσδήποτε hikaru no go. Από τα αγαπημένα μου.
Nov 04 2009 19:58
Nighteyes → romgo13
:hi:
Kαταρχάς να σε καλωσορίσω στο forum μας. :D
Ήθελα να σου πω ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish. (Το αναφέρει στους όρους όταν κάνεις εγγραφή αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεξες.) Επίσης να ξέρεις ότι μετέτρεψα τα post που ήδη έκανες.
Καλή συνέχεια απο δω και πέρα.:D
Oct 31 2009 19:18
Nighteyes → Lighto
Kαταρχάς καλωσήρθες στο forum μας, μια που δεν έτυχε να ξαναμιλήσουμε.:congrats:
Ήθελα να σου πω ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish.
Το γράφει στους κανόνες που είδες όταν έκανες την εγγραφή αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεξες.:nosey: (Έκανα μετατροπή το ποστ σου στο death note thread.)
Have fun.:D
Oct 27 2009 21:15
Nighteyes → Vash Zoro
Nαι όμως κάποιοι μπορεί να μην το έχουν δει. To thread αυτό δεν είναι latest episode thread όπως αυτά που έχει στα one piece κτλ subforums. Δεν μιλάμε μόνο για το τελευταίο επεισόδιο εδώ. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα είχαμε βάλει στον τίτλο να διευκρινίζετε όταν μιλάτε για manga spoiler.
Είναι αυτονόητο ότι τα απλά spoiler tags θα χρησιμοποιούνται για την πλοκή του anime.:D
Oct 27 2009 18:05
Vash Zoro → Nighteyes
Το τελευταίο σπίλερ ταγκ που μου έβαλες στο FMA δε χρειαζόταν :P
To έλεγε μέσα στο επεισόδιο
Oct 27 2009 11:14
Nighteyes → Tea-chan
OK.Thanks.:congrats:See you in 2 years.:hahaha::P
Τι να κάνω ρε συ, δεν αντέχω αναμονή 6μήνου+ για 45 λεπτά.:canthelp: Όπως και το αντίστοιχο και με τα yaoi. Εκεί να δεις που βγαίνει chapter/6μηνο και έρχονται και το ανακοινώνουν οι άλλες με χαρά στο thread.:P
Όσο μπορώ θα αποφεύγω τα ongoing, ότι και να είναι αυτό. Δεν το αντέχει ο οργανισμός μου.:emptyonexg1:
(Εκτός του Gintama ή σε αντίστοιχο αυτοτελές στυλ.)
Oct 23 2009 16:56
Tea-chan → Nighteyes
Ε, καλά, τί αστέρι μου, τί καμάρι μου, το ίδιο είναι...:hahaha:
Καλά, τόσο με μάθατε πια... ούτε σε ποιά σειρά αναφέρεσαι μου λές...:terror2:
Λοιπόν, το [U][B][I]Hellsing[/I][/B][/U] έχει 10 τόμους και υποτίθεται ότι κάθε OVA πιάνει έναν τόμο. Βέβαια, στη πορεία αυτό έγινε σαλάτα, αλλά συνεχίζουμε πάνω-κάτω έτσι.
Οπότε, εάν δεν βάλουν και το The Dawn, το prequel του Hellsing, τότε μιλάμε για 10 OVA. Εάν το βάλουνε (μακάρι, αλλά ο Hirano δε λέει να το συνεχίσει/τελειώσει) μιλάμε για 11.
Καταλαβερδένγκος;
Oct 23 2009 16:43
Nighteyes → Tea-chan
[QUOTE]Μπράβο καμάρι μου, που λέει και η Nighteyes.[/QUOTE]:hahaha:Kαλέ πότε το είπα εγώ αυτό. Αστέρι μου είπα.:congrats:
Λοιπόν, ο λόγος που ήρθα εδώ είναι για να ρωτήσω τον ειδικό. Δεν βρήκα κάτι σίγουρο από το λίγο που έψαξα και βαριόμουν να το ψάξω παραπάνω.:congrats: Here it goes...
Πόσα ovas(u know which) θα βγουν τελικά; Έχεις ακούσει κάτι;
Oct 23 2009 16:34
Nighteyes → Melkor
:bleh:Eδώ δεν είδα το 3, σιγά μην το δω.
Κάτι τέτοια ακούω και με πιάνουν τα φασιστικά μου: Τέτοια anime (αντίστοιχα hentai με loli και βιασμούς included) δεν θα πρεπε να υπάρχουν. Μόνο καλό δεν μπορεί να κάνουν (όχι ότι ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος θα πάει να κάνει τίποτα in real life), αλλά πόσοι επιρρεπής υπάρχουν που δεν είχαν ανακαλύψει ότι θα τους άρεσε να κάνουν κάτι τέτοιο και το ανακαλύπτουν τότε. Άσε που και να μην κάνουν οι ίδιοι υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα πορνογραφίας που ψάχνει για πελάτες μέσω net. Πελάτες=Ζήτηση=Κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες για adult video.
Νομίζω ότι το παρακάνουν στην Ιαπωνία. Είπαμε adult, αλλά μην το χέσουμε κιόλας...
Oct 22 2009 18:30
Melkor → Nighteyes
ah btw,
July 2010, Boku no Pico #4 (Pico, a new plan)
be prepeared
Oct 22 2009 09:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed