Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Zoro

Καλά, πολύ γέλιο οι pic.:hahaha: Αν πρόσεξες δεν είπα κάτι αντίθετο από αυτά που λες. Απλά εμένα δεν με ενοχλεί το Naruto is our savior σκηνικό γιατί δεν το βλέπω στα σοβαρά. Δεν έχω δηλαδή τις απαιτήσεις που θα είχα από μια άλλη σειρά άσχετα με την σοβαρή χροιά που παίρνει η σειρά ώρες ώρες. Το βλέπω ως το διδακτικό μήνυμα που θέλει να δώσει η σειρά στα παιδιά. Κακό δεν κάνει, οπότε δεν με ενοχλεί. Το τελευταίο chapter με απογοήτευσε κι εμένα. Τα έχω ξαναπει. Τα power ups ήταν όσο γελοία είναι όλα τα power ups και γενικά δεν με πολυενδιαφέρουν όπως και οι μάχες. Εξυπηρετούν συγκεκριμένο σκοπό και αυτό δεν αλλάζει για μένα όπως και να μου το σερβίρουν. 3 χρόνια εκπαίδευσης με τον Jiraiya έξυνε μην πω τι και σε μερικές μέρες με τους βατράχους he went where no man went before. Κι εμένα μου άρεσαν πιο πολύ κάποιοι δευτερεύοντες αλλά όντως δεν αναπτύχθηκαν αρκετά. Το ότι είμαι με τον Naruto δεν σημαίνει ότι μου αρέσει. Σε σχέση με τον Sasuke προτιμώ αυτόν. Σε σχέση με όλους, όχι. Εμένα πάλι σε αυτό το στυλ πιο πολύ μου άρεσε το futurama. Μην περιμένεις τίποτα από το Gintama. Καλύτερα να περιμένεις τα χειρότερα για να μην απογοητευτείς. Να δεις πάντως σίγουρα τα πρώτα 60 πριν αποφασίσεις.
Oct 16 2009 00:12
Photo

Zoro → Nighteyes

Ας πούμε ότι ή "λύση του τελευταίου chapter" ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και τα προηγούμενα με ενοχλούσαν, αλλά με αυτό το παράκανε! Ναι, και το OP shonen είναι και θεωρείται παιδικό από πολλούς (που δεν το έχουν δει mostly), αλλά για μένα περνάει ηθικά διδάγματα χωρίς να ξεπέφτει σε τέτοιες "ντισνεϋκές" λύσεις... που και πάλι, τουλάχιστον οι ταινίες της Disney σου το λένε straight ότι είναι για κοινό μικρής ηλικίας, δεν καμουφλάρονται με πολιτική, διπλωματία για να αποφευχθούν άσκοποι θάνατοι/πόλεμοι, παιδικά τραύματα ενός ασταθούς συστήματος, ειρηνική συμβίωση κλπ κλπ... το Naruto της αρχής ήταν πολύ καλό σε αυτό τον τομέα, ειδικά εκ μέρους του Sandaime και του καλού τρόπου που διοικούσε, αλλά και του Yondaime που θυσιάστηκε για το χωριό του... από τον Naruto τι μαθαίνουμε ενώ; Ότι ο καλός πάντα νικάει, παίρνει γρήγορα power ups και γίνεται ο πρώτος σε no time, ενώ κανονικά είναι ένα χαζοχαρούμενο με λίγο μυαλό και έχει πάντα κάποιον να του καλύπτει την πλάτη (πχ Kyuubi)... -_- Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και 1 εικόνα = 1000 λέξεις, σου παραθέτω 5 fanarts που παρωδούν τέλεια το τι εννοώ (φαίνεται δεν πειράχτηκα μόνο εγώ από αυτά!). Read Carefully:[spoiler=Naruto manga][IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoTherapy.jpg[/IMG] [IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoManga-Conversion.jpg[/IMG] [IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoManga-MyPuppyDiedT_T.jpg[/IMG] [IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoManga-Sacrifice.jpg[/IMG] [IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoPsychotherapy.jpg[/IMG][/spoiler]Got what I mean? :P Ειδικά οι πρώτες 2 είναι bullseye η περίπτωσή μου! Βέβαια δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι έχεις άδικο τπτ (μόνο ότι εγώ έχω δίκιο XD), ο καθένας έχει την άποψή του που είναι σωστή γι' αυτόν, αλλά απλώς σου λέω πως το βλέπω εγώ για τα ηθικά διδάγματα της σειράς! :) Κοίτα για ταύτιση most of the times με καλούς πάω κι εγώ, αλλά στο Naruto μόνο οι δευτερεύοντες μου άρεσαν (Kakashi και λοιποί jounins, kages), αλλά κι αυτοί κάπως μονοδιάστατοι μου φάνηκαν (και φυσικά όλοι με τον believe in Naruto for he is the savior ιό), ενώ το απίστευτο: οι κακοί εδώ πέρα μου φάνηκαν πως είχαν πιο ωραίες ιστορίες και παρελθόντα, ήταν πιο ενδιαφέροντες σαν σύνολο... και οκ συμφωνώ πως εφ' όσων είναι shonen κακοί πρέπει να σταματηθούν, αλλά ο τρόπος του τελευταίου δεν υπήρχε απλά... :uhh: Για Light μην νομίζεις, κι εγώ δέθηκα πολύ μαζί του αρχικά, αλλά λόγω του δεύτερου κομματιού της σειράς, που κατέστρεψε τον μύθο του, προτίμησα τον L σαν σύνολο. Έχω ήδη εμπειρία από κωμωδίες με αυτοτελή επεισόδια από τους Simpsons, που είμαι ξετρελαμένος με τις πρώτες seasons... οπότε πιστεύω πως από το Gintama μπορώ να περιμένω τουλ το ίδιο! :P (με καίει και αυτό το filler επεισόδιο 50 που ακούω πάντα πόσο καλό είναι!)
Oct 12 2009 05:09
Photo

Nighteyes → Zoro

[quote]το Naruto όμως προσπάθησε να δώσει αρκετά βαριά νοήματα για shonen νομίζω και εκεί που όντως με είχε εγκλωβίσει αυτό το σοβαρό κλίμα της σειράς... τσουφ, πάει και βάζει μια βιαστική/πρόχειρη λύση που μόνο οι 4kids θα σκεφτόταν (αν γνωρίζεις το studio και τι έκανε θα ξέρεις τι εννοώ :P)![/quote]Eννοείς την λύση που δόθηκε στο τελευταίο chapter ή ότι σαν λύση γίνονται οι κακοί καλοί; Γιατί το δεύτερο γίνεται σκόπιμα. Είπαμε shounen είναι, θέλει να προωθήσει κάποια ηθικά διδάγματα. Οι κακοί είναι πιο cool από άποψη δύναμης και πολλές φορές σχεδιασμού, γεγονός, αλλά στην περίπτωση μου σχεδόν πάντα προτιμώ τους καλούς(γενικά, όχι μόνο στο Naruto). Με χαλάει το ότι δεν έχω σημείο ταύτισης με τους κακούς. Όσο και να καταλάβω τους λόγους που τους έκαναν έτσι, δεν δικαιολογώ την βία και τα σχέδια που κοστίζουν ζωές. Πες με θύμα του παραμυθιού των ιδανικών και της αφέλειας που πουλάνε οι καλοί.:congrats:Ο μόνος "κακός" που με δίχασε και μου άρεσε όσο ο καλός είναι ο Light. Σ' αυτήν την σειρά ήμουν και με τους 2 και με κανέναν.:hahaha:Πάλι δε ήταν ότι ήμουν δηλαδή μαζί του, αλλά στην περίπτωση αυτή ούτε με τον "καλό" ήμουν. Το Gintama δεν είναι σαν τα άλλα(γενικά όλα τα anime) απο πολλές πλευρές. Μία απ' αυτές είναι ότι είναι αυτοτελείς οι ιστορίες του. Πέρα από μερικά arc που διαρκούν 5-6 επεισόδια το πολύ, οι περισσοτερες ιστορίες διαρκούν 1 ή 2 επεισόδια. Οπότε μπορείς άνετα να τα δεις παράλληλα και με άλλα anime. Oι αναφορές στα 3 shounen περιορίζονται στα πρώτα επεισόδια, οπότε και να μην έχεις δει πολύ απ' αυτά δεν υπάρχει θέμα. Btw το 119 θα σου αρέσει πολύ γιατί είχες αναφέρει κάτι σχετικό. Θα μπορούσες να το δεις και τώρα μια που είναι αυτοτελές και θα καταλάβεις τι γίνεται, αλλά καλύτερα να τα πάρεις με την σειρά γιατί υπάρχει άλλο δέσιμο με τους χαρακτήρες τοτε.
Oct 11 2009 11:52
Photo

Zoro → Nighteyes

Όντως... τι να πω, ίσως δεδομένου ότι όλη η ιστορία του DN κατά βάση ήταν μια μεγάλη μάχη μεταξύ shonens (με την έννοια boys δλδ, όχι σειρών), όπως τόσες άλλες κι ας είχε τα διάφορα ώριμα νοήματά της, θεωρήθηκε έτσι! Κοίτα αν και το έχω να κάνω την τρίχα τριχιά σε τέτοια :P, δίνω και σημασία στο κλίμα που έχει η σειρά... πχ και στο OP έχω διάφορα παράπονα, αλλά OK for the sake ότι είναι shonen και, κι ας έχει κάποια δραματικότητα και νοήματα μέσα, έχει αρκετά χαλαρό κλίμα τα ξεχνάω, κάπως... το Naruto όμως προσπάθησε να δώσει αρκετά βαριά νοήματα για shonen νομίζω και εκεί που όντως με είχε εγκλωβίσει αυτό το σοβαρό κλίμα της σειράς... τσουφ, πάει και βάζει μια βιαστική/πρόχειρη λύση που μόνο οι 4kids θα σκεφτόταν (αν γνωρίζεις το studio και τι έκανε θα ξέρεις τι εννοώ :P)! Αυτό είναι που με πείραξε, δημιουργεί ένα ωραίο επίπεδο και μετά το καταστρέφει, δεν διατηρεί μια ισορροπία, όπως κάνουν διάφορα άλλα shonen. Πάω πολύ τους κακούς της σειράς όμως, πιο πολύ από καλούς, οι Akatsuki είναι faves ως τώρα!! (αν και ο Madara so so, όπως είπες και συ! :erk:) Gintama όπως σωστά μάντεψες δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, αν και το έχω κατεβασμένο όλο up to ep 119 (ήδη κατεβάζω τα επεισόδιο για όταν το δω, μου μείνε και το 120 btw :P). Μετά από τόσα διάφορα καλά σχόλια που έχω ακούσει για το ότι είναι το τέλειο αντικαταθλιπτικό και pwnarει τα άλλα 3 shonen κλπ κλπ έχω θέσει στόχο να το δω εδώ και καιρό... πρώτα όμως ήθελα/θέλω να δω τα 3 μεγάλα shonen γιατί άχτι το 'χω, όπως και επίσης να καταλαβαίνω τυχόν παρωδίες τους αν γίνει καμία μέσα στο Gintama. Οπότε, έχοντας τελειώσει το Naruto, θα πιάσω Bleach σύντομα και μετά είμαι μεταξύ D.Gray-man και Gintama... το 2ο πάντως, σαν το πιάσω, 120 μόνο επεισόδια που είναι μόνο το βλέπω να φεύγει σφαίρα! :drink:
Oct 11 2009 04:08
Photo

Nighteyes → Zoro

Που το ήξερες ότι θα το πω; "Shounen είναι, τι περίμενες;":congrats: Καλά το death note για seinen το πήγαινε...Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί είναι shounen. Πάντως πιο πολύ με ενοχλούν κάτι εξωγήινες τεχνικές και ιδέες (Eye on the moon;:frozen: wormholes;:frozen: ) παρά αυτό που λες, αν και συμφωνώ ότι παραγίνεται. Δεν την ψάχνω τόσο πολύ σε τέτοιες σειρές. Από Dragonball δεν έχω ιδέα πέρα από κάποιες αναφορές στο Gintama. Αλήθεια Gintama βλέπεις; Μάλλον όχι γιατί δεν σε έχω πετύχει καθόλου στο subforum. Εγκληματείς.:erk: Τρέχα και δες ΤΩΡΑ!:stubborn: Δεν ξέρεις τι χάνεις.:himitsu:
Oct 11 2009 03:18
Photo

Zoro → Nighteyes

Καλά εσύ είσαι καλύτερη από μένα τελικά, καλά τα έλεγα, 2 παραγραφούλες έγραψα και μου απάντησες 3 times as much, εύγε! :hahaha: (there's no innocent yaoi fangirl btw :P) Ας περάσω στην αντεπίθεση λοιπόν :kill4u:: Μπορώ να πω ότι το εξήγησες πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό το φαινόμενο με τους, τάχα, κακούς που στραβοπάτησαν απλά και θα συμφωνούσα σε όλα, [B]εάν[/B]... δεν είχε γίνει τόσο συχνά! Δηλαδή ok είναι ο πρωταγωνιστής και θέλει να τον προωθήσει ο mangaka αλλά γίνεται με λάθος τρόπο και προβλέψιμα/επαναλαμβανόμενα imo. Ήδη από πριν είχαμε Gaara, Neji και Zabuza, όπως και Inari και Tsunade από "προβληματισμένους" ανθρώπους, ας πούμε... μετά ήρθε και ο Sai και στο τέλος[spoiler]ο Nagato, που μου είχε αρέσει τόσο σαν ιστορία και τον κατέστρεψε, για μένα.[/spoiler]Αυτό είναι το θέμα, έγινε τόσο συχνά που χάνει ρεαλισμό, άλλωστε και στο One Piece είχαμε (πολύ) λίγους κακούς-antihero (Boa πχ) που άλλαξαν στάση μετά από συνάντηση με τον πρωταγωνιστή, αλλά δεν έγινε επειδή ο Luffy άρχισε να φωνάζει και να θέλει να τους περάσει τα ιδανικά του, απλά παρέμεινε ο εαυτός του και οι "εχθροί" αναγνώρισαν κάτι πάνω του. Πέραν του ότι χρησιμοποιήθηκε υπερβολικά πολύ η συγκεκριμένη φάση στο Naruto λοιπόν, να μην σχολιάσω και τον τρόπο που έγιναν οι "αλλαγές" στους χαρακτήρες τον κακών... μία-δύο μάχες/φωνές και αμέσως άρχισαν να τα βλέπουν όλα όπως ο Naruto, που καταλαβαίνει τους πόνους όλων (εκτός του Sasuke, ευτυχώς)... -_- Για να σου φέρω ένα σωστό παράδειγμα του πως έπρεπε να είχε γίνει η αλλαγή, θα πω το Dragon Ball (δεν ξέρω αν έβλεπες), όπου ο Vegeta είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δείγματα shonen κακών που μεταστράφηκαν σε καλούς ή έστω ουδέτερους. Από την στιγμή που ο Goku αποφάσισε να μην τον σκοτώσει [B]σταδιακά[/B] είδαμε την αλλαγή του προς το "καλύτερο", ενώ ακόμη αρκετές φορές προσπάθησε να τον ξεκάνει και πάλι, αλλά μετά από τόσο καιρό/εμπειρίες/επεισόδια δέθηκε με τους πρωταγωνιστές και έγινε καλύτερος, αλλά και πάλι ποτέ κάποιον που θα χαρακτήριζες εντελώς καλό. Έτσι γίνονται οι σωστές αλλαγές χαρακτήρα, όχι με γρήγορους διαλόγους και μάχες και ξαφνικά ο άλλος αλλάζει στάση, συμπεριφορά και πιστεύω (που ίσως είχε βασίσει ολόκληρη την ζωή του πάνω σε αυτά) και ακολουθεί αυτά του πρωταγωνιστή, άντε να γίνει 1-2 φορές αυτό. :borednn9: Τώρα θα μου πεις shonen είναι και τι με νοιάζει αλλά, πέραν του ότι και τα άλλα που ανέφερα shonen είναι (όπως και το DN) και κάναν πολύ καλύτερη δουλειά, το Naruto δεν είναι τόσο χαλαρό όπως το OP/DBZ που άντε να πεις δεν παίρνει κάποιες καταστάσεις εντελώς σοβαρά... το Naruto προσπάθησε να βάλει κάποια χοντρά μηνύματα μέσα (φιλία, πολιτική, διπλωματία, ειρήνη/πόλεμος), το οποίο έκανε πολύ καλά έως ένα βαθμό, και μετά πάει και το χαλάει με τέτοιες παιδικές λύσεις... :borednn9: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ τον Naruto και ότι τον αφορά (πέρα από όταν πρωτοέβγαλε κάποιες ουρές). Τον Sasuke πάλι δεν τον λες και τέλειο, αλλά τουλάχιστον ευχαριστιέμαι κάποιες καλές μάχες/φάσεις μαζί του... πρωταγωνιστής να σου τύχει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον κάνει τόσο σπαστικό στο κοινό ο mangaka και τον προωθεί με λάθος τρόπους, για να μην σχολιάσω και το τελευταίο του speedy αποκτημένο power up (ότι ο Jiraiya δεν κατάφερε τόσο καλά σε χρόνια εκπαίδευσης, αυτός το έκανε σε μια βδομάδα, χωρίς να είναι genius) που στο τέλος τον έκανε να νικήσει πάντες, ενώ κανείς άλλος από το χωριό δεν μπορούσε. Δεν μου θύμισε destined child, αλλά plot powered character (και ο Sasuke έχει τα cheats του βέβαια :P)... σε ότι αφορά τους πρωταγωνιστές το OP είναι έτη φωτός πιο μπροστά. Αυτά τα ολίγα, στο ανταπέδωσα, δεν μπορείς να πεις! :tensai: :P
Oct 10 2009 18:26
Photo

Nighteyes → Zoro

Εμένα πάντως το μυαλό μου δεν είχε πάει εκεί. Είμαι πολύ αθώα τελικά.:himitsu: :hahaha: Εγώ το δικαιολόγησα στο ότι ο Naruto είναι πολύ πεισματάρης. [B]Ένα [/B]που ήταν ο πρώτος συνομήλικος που μέσω τις ανταγωνιστικής σχέσης τους αναγνώρισε ο ένας τον άλλο, [B]ένα[/B] που το θεωρεί δικό του λάθος το ότι δεν κατάφερε να τον πείσει να γυρίσει τότε, [B]ένα [/B]που το υποσχέθηκε στην Sakura και δεν πατάει τον λόγο του...:canthelp: Δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό "αλλού" αν οι fans παρακολουθούν όντως Naruto και όχι ένα αποκύημα της φαντασίας τους.:tensai: Εμένα πάλι δεν με πειράζει η αλλαγή των "κακών". Δεν νομίζω ότι ένας 100% κακός, κάποιος που για καθαρά εγωιστικούς λόγους και που κοιτάζει μόνο το τομάρι του (όπως πχ ο Orochimaru ) υπάρχει περίπτωση να πειστεί από τον Naruto. Αυτοί που το "γύρισαν" είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν λάθος τρόπο για να πετύχουν αυτό που ήθελαν είτε γι αυτούς είτε για άλλους. Αυτοί βλέπουν στον Naruto την αθωότητα, το πείσμα (Και την βλακεία:P. Μην ξεχνιόμαστε:hahaha:.), το πως ήταν και οι ίδιοι κάποτε ή το πως μπορεί να γίνουν, και αποφασίζουν να σταματήσουν την πορεία που ξεκίνησαν. Δεν αλλάζουν, συνειδητοποιούν απλά κάποια πράγματα. Ο Naruto τους βοηθάει να "δουν" γιατί απ' όσο θυμάμαι σε όλες τις περιπτώσεις είχαν κάποια κοινά μαζί του. Εκτός του Zabuza, αλλά εκεί έπαιξε ρόλο όλο το team και το ότι προφανώς δεν ήταν ευτυχισμένος με την ως τότε ζωή του: Εδώ που τα λέμε δεν φταίει αυτός αν τους εκπαιδεύανε με εντελώς απάνθρωπο τρόπο παλιά. Με το ότι αποφάσισε να μεγαλώσει/σώσει τον μικρό (Άσχετα του για ποιον λόγο. Πιθανότητα να ήταν πρόφαση ότι ήταν απλά εργαλείο. Ίσως να ήθελε απλά κάποιον δίπλα του. Μπορεί στην πορεία να δέθηκε μαζί του, δεν έχει σημασία), δείχνει ότι τελικά είχε ανθρωπιά αν και δεν του φαινόταν αρχικά.
Oct 09 2009 10:57
Photo

Zoro → Nighteyes

Να απαντήσω μόνο στην τρίτη παράγραφο ότι, είναι αλήθεια ότι αν ήταν να υπάρξουν yaoi υπονοούμενα θα ήταν πιο έκδηλα στο Naruto, αλλά όπως είπα δικαιολογώ το fanbase... δεν είναι απλά η σκηνή στο 3, και μόνο ότι ακόμη μετά από τόσα χρόνια, επεισόδια και chaps σκέφτεται αυτόν και το πως θα ξαναγυρίσουν μαζί δίνει σίγουρα πολλές αφορμές για τέτοιες σκέψεις! Και ναι, η σχέση Zabuza-Haku ήταν απείχε μόλις μερικά βήματα από κει, αν δεν τα τίναζαν... tbh πάντως δεν μου άρεσε καθόλου η φάση, ήταν ο πρώτος κακός που, λόγω κηρύγματος από Naruto, το "γύρισε" σε καλό... κάτι που ακόμη συνεχίζει να γίνεται ως τώρα, δυστυχώς! :yellowcard:
Oct 09 2009 02:33
Photo

Nighteyes → Hatake Kakashi

Φρέσκια είμαι.[SIZE=1] Μόλις βγήκα απ' τον φούρνο[/SIZE].:congrats: Ευχαριστώ.:ureshii:
Oct 08 2009 16:25
Photo

Nighteyes → Zoro

Koίτα, εγώ δεν καίγομαι και ιδιαίτερα για τις μεθόδους μαχών shounen. Τις περισσότερες φορές βαριέμαι. Στα manga δηλαδή, στα anime καλές είναι. Όπως και να χει, δεν είναι κριτήριο αυτό για μένα για το αν θα μου αρέσει ένας χαρακτήρας ή όχι. Η σκηνή που λες στο death note, την είχα δει προ yaoi εποχής και έτσι δεν μου μπήκαν τίποτα ιδέες στο μυαλό. Δεν ξέρω πως θα το έβλεπα τώρα. Ήταν καλή αναφορά στον μυστικό δείπνο και την προδοσία που ακολουθεί. Υποθέτω ότι για τους Ιάπωνες θα ήταν κάπως εξωτικό ή κουλτουριάρικο αυτό το σημείο. Εγώ το είδα ως προετοιμασία του τι θα ακολουθήσει. Όντως οι fan την κάνουν την "ζημιά". Δεν ένιωσα να υπονοεί κάτι, ακόμα και στην filler σκηνή. Αλλά ούτε και για το Naruto ένιωσα κάτι τέτοιο. Το συμβάν που λες στο 3 θεωρώ ότι έχει σχέση με το ιδιότυπο(χοντρό) χιούμορ των Ιαπώνων. Δεν νομίζω ότι και πάλι υπήρχε βάση για yaoi θεωρίες. H μόνη σχέση που μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε yaoi (αν υπήρχε μέλλον) ήταν του Ζabuza με τον μικρό που δεν θυμάμαι πως τον λέγαν.
Oct 08 2009 16:20
Photo

Hatake Kakashi → Nighteyes

Και εγω επαθα πλακα οταν το ειδα πρωτη φορα,ο τυπος που το σχεδιασε οντως τα συνοψιζει ολα btw εχεις καιρο που εγινες Moderator? δεν μπαινω τελευταια πολυ συχνα grats κιολας :hero:
Oct 08 2009 14:25
Photo

Zoro → Nighteyes

Βασικά το όλο πάρε δώσε μεταξύ Naruto-Sasuke (και ανάμειξη Sakuraς) είναι και ο λόγος που η σειρά χάνει ένα ενδιαφέρον για μένα, [B]ειδικά[/B] τελευταία, γιατί κατά τα άλλα βρήκα μέσα πολλά καλά στοιχεία για shonen. Όπως τα λες είναι για τον Sasuke, καθίκι είναι, αλλά τουλάχιστον ξέρει να μάχεται ωραία (σχεδόν όλες οι μάχες του είναι faves μου :P) και, παρ' ότι ευνοημένος λόγω sharingan, ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά και έξυπνα... [SIZE=1](με εξαίρεση τα τελευταία γεγονότα!)[/SIZE]. Ο Naruto πάλι είναι συνεχώς "Kage Bunshin", "Rasengan", "Rasengan", "Kage Bunshin" και άντε στα δύσκολα βγάζει και ένα Kyuubi... πέρα από τις στιγμές που έβγαλε μία και τέσσερις ουρές, που βρήκα καθηλωτικές, δεν μου άρεσε σχεδόν καμία μάχη του ενώ... χαρακτήρες τώρα ναι, ας πούμε ότι ο Naruto είναι πιο σωστός σαν σύνολο, αλλά... δεν ξέρω, μάλλον δεδομένου ότι τον βλέπουμε πιο πολύ από τον Sasuke, όπως και ότι δεν είναι στο ελάχιστο cool, κάτι που έχω αδυναμία στους χαρακτήρες (σε αντίθεση με τον Sasuke, που έως ένα καλό σημείο της αρχής ήταν αρκετά! Σημειωτέων, δεν είναι ανάγκη να μιλάει βαριά κανείς/ρίχνει ξύλο για να τον θεωρώ cool, και ο Luffy, που κάνει αστείες γκάφες αλλά την σωστή στιγμή ξέρει τι να πει, είναι cool για μένα!), ούτε αστείος, με κάνει να τον βαριέμαι πολύ περισσότερο... ειδικά αφού μιλάμε για τον πρωταγωνιστή! Μάλλον κοιτάμε διαφορετικά πράγματα στους χαρακτήρες που (δεν) μας αρέσουν... :P Που τους βρήκε και τους 3 πάντως μεγάλο μυστήριο... :frozen: και αν όντως η σειρά τελειώσει όπως λες θα είναι [B]το[/B] cheesy τέλος, ελπίζω μόνο να το φέρει καλά/ελαφριά ο Kishi... Και εύγε για την μη ανάμειξη yaoi με άσχετες σειρές, ακόμη θυμάμαι την σκηνή με το πλύσιμο ποδιών από L σε Light :puke:... κι ας ήταν συμβολική η πράξη εμένα δεν μου άρεσε, τους έφερνε πολύ "προς τα κει"... όχι ότι με πειράζουν οι σειρές που ασχολούνται ειδικά με αυτά, αλλά στην περίπτωση (γενικά μιλώντας για Light-L, όχι την filler αυτή σκηνή) δεν ήταν κάτι που προώθησαν οι δημιουργοί νομίζω, μόνο το fanbase. Το Naruto πάλι είναι δικαιολογημένο, ήδη από το 3ο επεισόδιο ο Kishi είχε δώσει υπονοούμενα για τους 2 τους :erk:.
Oct 08 2009 06:02
Photo

monoNighteyes

Αυτά συμβαίνουν όταν ποστάρει a certain someone :hihi2: Καλό κουράγιο σου εύχομαι :drink:
Oct 08 2009 01:29
Photo

Nighteyesmono

Άστο μωρέ να βρίσκεται. Ανάμεσα στα άσχετα, ένα ακόμη τι να σου κάνει;:congrats: Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται το πράγμα εξάλλου εκεί μέσα.:hot:Το πολύ πολύ να πάει για σβήσιμο παρέα με άλλα. Θα δείξει...
Oct 08 2009 00:55
Photo

monoNighteyes

Όπα σόρυ :hot: Δεν φταίω :nanana: Πραγματικά αδυνατώ να πιάσω τη ροή της συζήτησης...Ο καθένας λέει ότι του κατεβαίνει:blurah5: Βασικά μπορείς να το σβήσεις κιόλας το post μιας και πρόκειται περί παρεξήγησης :P
Oct 08 2009 00:38