Community Status Updates
Nighteyes → Erisadesu
Aυστραλέζα είναι.:P
Έχω διαβάσει ποτάτες απο fantasy... Οπότε είμαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε. Βέβαια και το WOT το θάβουνε αβέρτα αλλά εμένα μου αρέσει πολύ (Το έχω ήδη διαβάσει 2 φορές τα πρώτα 11 βιβλία). Εξάλλου δεν νομίζω να δοκιμάσω να διαβάσω τίποτα άμεσα. Έχω πολλά να δω από anime, σειρές και ταινίες. Και όπως είπα, κολλάω πολύ...:D
Nov 08 2009 01:22
Erisadesu → Nighteyes
ε μη διαβάσεις τους μύθους των οτόρι είναι fail μόνο και μόνο επειδή ειάνι γραμμένα απο αμερικάνο... δηλαδή έλεος είναι σαν την ταινία αναμνήσεις μιας γκέησας μπαστάρδεμα κατά την άποψη μου... εγώ διάβασα το πρώτο βιβλίο αλλά δεν κατάφερα να το ξαναδιαβάσω...άδικος κόπος.
Nov 07 2009 17:01
Night Wizard Seal → Nighteyes
Καλά είναι φάντασι με ιαπωνία.Είναι στον καιρό της φεουδαρχίας.Θα σε πορώσειι.Σίγουρα.
Είναι 4 βίβλια θα τα ξεπετάξεις γρήγορα.
Nov 07 2009 13:40
Nighteyes → Night Wizard Seal
Οtori, otori...Κάτι μου θύμιζε. Κάπου το είχα δει στο net και λέω δεν ψάχνω να δω αν τα έχω: Και τα έχω ήδη κατεβασμένα εκτός απο το sequel και το prequel.:hahaha:
Τα αποφεύγω γενικά αυτού του είδους τα βιβλία πια, γιατί κολλάω αφάνταστα. Πέρυσι που διάβασα της Hobb και κάτι άλλα για να καταλάβεις, για ένα μήνα είχα κόψει και τα anime. Και να φάω ξεχνάω με τα fantasy. Και όχι τίποτα τώρα δουλεύω, δεν λέει να πηγαίνω άυπνη στην δουλειά.
Αν αποφασίσω να διαβάζω με μέτρο θα τα ξεκινήσω.:congrats:
Nov 07 2009 00:56
Nighteyes → Cassiel
Kαλέ, μεγάλη γυναίκα με μυωπία που να το δω το digitazed 999 από κάτω;:P
Nov 07 2009 00:10
Cassiel → Nighteyes
Την σειρά εννοείς;Ούτε εγώ δεν την έχω δει καθώς έχουν μεταφραστεί 33 από τα 113 πριν την σταματήσουν.Απλά και μόνο επειδή έχει στην εικόνα και τον αριθμό '999' γι'αυτό το είπα:)
Nov 06 2009 21:28
Μα καλά,είναι τα μυαλά που συναντιούνται.Τα έχω διαβάσει και τα τρία και τώρα τα ξαναπήρα.Αυτή η τριλογία είναι από τις αγαπημένες μου, τρομερή ιστορία.Τι να αρχίζω να λέω είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει...αυτού του είδους.
Εγώ διαβάζω αυτά τώρα [URL]http://www.greekbooks.gr/BooksList.aspx?ListType=6&id=75250[/URL].
Μπορεί και να τα έχεις διαβάσει,αν όχι πραγματικά εμπιστεύοσουμε θα σε τρελάνουν...Είναι μάλλον τα καλύτερα που έχω διαβάσει...
Nov 06 2009 20:46
Nighteyes → Cassiel
A. Sorry.:congrats:[SIZE=1]Δεν το έχω δει βέβαια οπότε ελπιζω να δικαιολογούμαι.[/SIZE]:P
Nov 06 2009 19:37
Cassiel → Nighteyes
Δεν ενοοώ το profile background αλλά την profile pic μου με το Galaxy Express 999 cosplay group :)
Nov 06 2009 19:26
Nighteyes → Night Wizard Seal
Mπράβο. Κι εγώ απο μικρή διάβαζα και όχι fantasy. Αυτά άρχισα να τα διαβάζω σε μεγάλη ηλικία. Ανάποδα.:P
WOT(Wheel of time) είναι αυτό που είχα αναφέρει πριν. Δεν έχουν βγει στα Ελληνικά πέρα απο τα πρώτα βιβλία απ' όσο ξέρω, αλλά χάνει πολύ στην μετάφραση(Είχα δει λιγο του πρώτου). Είναι πολύ διασκεδαστικό/ενδιαφέρον.
Της Robin Hobb, απ' όπου πήρα το nick έχουν μεταφραστεί αλλά δεν ξέρω τι δουλειά έγινε. Σίγουρα θα πρέπει να είναι καλύτερη η μετάφραση τους από του WOT.
Τα harry potter κι εγώ τα διάβασα φυσικά. Από το 5 και μετά στα Αγγλικά. Ένα που έχει επίσης την ιδέα του σχολείου μάγων είναι το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Earthsea"]earthsea[/URL]. Το οποίο μάλιστα είχε βγει πολύ νωρίτερα και πιθανόν να πήρε απο κει την ιδέα η Rowlings. Η Ursula le Guin είναι πολύ αξιολογη συγγραφέας.
Επίσης πολύ καλό [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/His_Dark_Materials"]αυτό [/URL]που το είχα διαβάσει πρώτα στα Ελληνικά. Είναι πολύ καλή τριλογία και έχει βγει το 1ο σε ταινία προσφατα, αν και μου την θαψανε. Ως συνήθως βιβλία και πάλι βιβλία. Δύσκολα να πετύχουν τις ταινίες.
Nov 06 2009 17:30
Καλά αυτά τα βιβλία είναι και εμένα τα αγαπημένα μου:wooi2:.Στα αγγλικά δεν έχω διαβάσει πολλά.:nosey:
Το σιλαμρίλιον το είχα τελείωσει σε 5 μέρες ένα καλοκαίρι και φυσικά ο τόλκειν είναι ένας από τους αγαπημένους μου.
Εγώ έχω διαβάσει και το χάρι πότερ το 7.Ήταν τέτοια η πόρωσή μου για το τέλος της σειράς το περίμενα τόσο καιρό ,μόλις το παίρνω στα χέρια μου το τελείωνω σε 4 ώρες χωρίς διαλλειμα.(και είναι 800 και σελίδες:hahaha:).
Ναι πάντως μου αρέσουν πολύ τα βιβλία γενικώς(εδώ έχω διαβάσει το "Αντίο,Παλλακίδα μου",στο Σιλμαρίλιον θα κολλώσω:hahaha:;)
Για αυτό το WoT μπορείς να μου πείς λίγα πραγματάκια;Αν υπάρχει στα ελληνικά κανα λίνκ κλπ κλπ; )
Ευχαριστώ πολύ nighteyes-sama:nod:
:bike:
Nov 06 2009 15:59
Nighteyes → Cassiel
OMG.:frozen: Χαρά στο κουράγιο σου.:hero:
Βασικά δεν κατάλαβα τι δείχνει η profile pic σου πέρα από ένα δέντρο κάτω από περίεργα κλιματολογικά φαινόμενα.:hahaha:
Nov 05 2009 23:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed