Jump to content

Community Status Updates

Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Kαλά πότε πρόλαβες;:terror2: Το silmarillion είναι και ζόρικο. Μπράβο που διαβάζεις και βιβλία.:congrats: Της Robin Hobb τα βρήκα πολύ ποιοτικά και ως προς το γράψιμο, για fantasy. Δεν είναι τυχαίο ότι διαλεξα nick απο κει. Διαφορετικά θα διάλεγα απο το LOTR ή κάποιο άλλο βιβλίο του Tolkien. Δυστυχώς αν και γίνεται χαμός από συγγραφείς του είδους λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν. Τα WOT από την άλλη είναι πολύ πόρωση. Είναι 11 βιβλία όπου γίνεται αναφορά σε καμιά 500αριά χαρακτήρες απο τους οποίους οι 100 είναι ενεργοί. Δυστυχώς ο συγγραφέας πέθανε ξαφνικά πριν εκδώσει το 12ατο βιβλίο που θα ολοκλήρωνε την σειρά αλλά άφησε σημειώσεις και υπάρχουν και οι συνεργάτες του οπότε θα ολοκληρωθεί η σειρά από άλλον συγγραφέα σε έναν χρόνο.
Nov 05 2009 23:35
Photo

Cassiel → Nighteyes

Όχι.Βασικά είχα πάει με τον Adventurer και άλλα δύο παιδιά Αθήνα μετά την δουλειά στις 23.10 για 2 μέρες cosplay cafe και μετά μόλις ξυπνάμε σερί Σαλλονίκη για το shooting & party.Οι άλλοι κοιμούνται ενώ εγώ πάω Κατερίνη και δουλεύω 8ωρό και γυρνώ σερί Σαλλονίκη για το meeting και αντέχω ως της 5 τα χαράματα την επόμενη μέρα μετά από 44 ώρες αυπνίας,οπότε και κοιμάμε επιτέλους XD. Σχετικά με το post count προτιμώ το 999 γιατί ταιριάζει με την profile pic μου:P
Nov 05 2009 23:22
Photo

Nighteyes → Cassiel

Δεν κατάλαβα, αυτό είναι το θέμα.:hahaha: Κάλα, τώρα το είδα: Το ξημέρωσες δηλαδή εδώ το βράδυ του πάρτυ; Πως γύρισες Κατερίνη;:terror2: Nice post count:congrats:
Nov 05 2009 23:14
Photo

Cassiel → Nighteyes

Γιατί τι κατάλαβες να γράφω^-^;
Nov 05 2009 23:08
Photo

Nighteyes → Cassiel

OK. Tώρα τον έπιασα τον τονο του προηγούμενου σου μηνύματος. Τι σου κάνει η έλλειψη προφορικού λόγου...:congrats:
Nov 05 2009 23:04
Photo

Night Wizard SealNighteyes

:hahaha: όντως έχεις απόλυτο δίκαιο...:tensai:Είναι ένα διαμάντι. Τα lord of the rings τα έχω διαβάσει,και το silmarilion έχω διαβάσει πολλά βιβλία εγώ...:wis: Τα άλλα μου είναι παντελώς άγνωστα:nosey:
Nov 05 2009 22:54
Photo

Cassiel → Nighteyes

Για το ότι θα έπρεπε να ανυσηχεί κάποιον να ανεβάζει κανείς φώτος του στο net:)
Nov 05 2009 21:10
Photo

Nighteyes → Cassiel

Είναι μεγάλη η συζήτηση αυτή...για το τι φοβάμαι.:emptyonexg1: Προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση για ποιο πράγμα;:nosey:
Nov 05 2009 20:44
Photo

Υπάρχει κανείς που δεν του αρέσει το monster;:nosey: Για δυτικά βιβλία λέω. Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά απο fantasy αυτά που μου έρχονται αυτήν την στιγμή είναι τα lord of the rings (πολύ καλύτερο απο τις ταινίες), [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wheel_of_Time"]Wheel of time[/URL], [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Hobb#The_Farseer_Trilogy"]Farseer/tawny man trilogy.[/URL] Κι άλλα...Υπαρχουν και στα Ελληνικά βέβαια, αλλά εγώ προτιμώ να τα διαβάζω στα Αγγλικά γιατί συνήθως χάνουν στην μετάφραση. Το nick το πήρα από τα farseer τα οποία έχουν πιο βαρύ κλίμα απο τα άλλα.
Nov 05 2009 20:40
Photo

Cassiel → Nighteyes

Γιατί βρε σεις τι φοβάστε:hihi2:;Προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση όλα:hahaha:
Nov 05 2009 20:38
Photo

Nighteyes → Cassiel

Nαι, σε μία πρέπει να με έχεις. Για την ώρα με έχω δει μόνο στο background των φωτό που τράβηξαν κάτι άλλοι και ευτυχώς είμαι πλάτη.:uhh: Καλά που ήρθα αργά τελικά. Δεν θα την γλίτωνα διαφορετικά.:congrats:
Nov 05 2009 19:25
Photo

Cassiel → Nighteyes

Ήταν κατά την επιστροφή μας:hihi2:. Ε και βαριούμουν τώρα να τις βγάλω και να χαλάσω την αρίθμηση:joyful:.Αλλά όπως μου ζήτησες σε όσες ήσουν μέσα δεν τις ανέβασα πάντως:).Βασικά μία ήταν.Εκτός αν μου ξέφυγε καμία:hmmm:
Nov 05 2009 19:13
Photo

Nighteyes → Cassiel

Ρε συ τρελέ;:P Τι δουλειά έχουν οι γάτες από το Βαρδάρη στον φάκελο με τις φωτό απ' το cosplay party;:hahaha:
Nov 05 2009 18:56
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Ναί δεν λέω τίποτα για αυτά τα άνιμε αλλά είναι άδικο ρε.Τόσο ωραία άνιμε και να τα καταστρέφουν.:nosey:Τόνικακου το φμα βλέπω το καινούργιο και διαβάζω το μάνγκα.(άλλη χαζή κατάσταση). Για το κλέιμορ θα δώ..μπορεί να το πάρω μετά.Είχα δεί δύο επισόδεια ντάξ μου άρεσε αρκετά αλλά αυτό με το που το έκοψαν......:nanana::nanana:πραγματικά είναι να κλαίς. αλλά θα δώ τί θα κάνω.Μάλλον θα κάνω αυτό που έχω αποφασίσει να κάνω με τα μάνγκα που δεν έχουν τελείωσει και είναι κομμένα.Θα περιμένω να τελείωσει και το μάνγκα και μετά θα τα σαρώσω.:hahaha: Πάντως πάλι βολεύτικα :). Εσένα το μόνστερ σ αρέσει; Για τίτλους βιβλίων φυσικά και θέλω να μο πείς το συζητάς;;;Αυτά είναι νόβελς που μου είχες πεί ;όπως το κάζε νο στίγμα μπάνερ οφ δε στάρς και έτσι;; Ότι και αν είναι δώσε μου (αυτό για το όνομα σου θέλω πολύ να το μάθω γιατί πάντα γουστάρω τις λέξεις που αρχίζουν με night- :hahaha:)[SPOILER]Αγαπημένο συγκρότημα nightwish μάλλον να το κόλλησα και από αυτό:hahaha:.[/SPOILER]
Nov 05 2009 14:32
Photo

Ρε συ ηρέμησε 3, 3 τα ποστ.:terror2: Κάνε και κανένα edit. Μπήκα μέσα και τρόμαξα.:hahaha: Βασικά τα μισά απ' αυτά που σου είπα είναι... μισά.:congrats: Δυστυχώς στο χώρο μας, το 1 στα 2 anime πρέπει να το συνεχίσεις στο manga. Τα πρώτα 3 δεν τα θεωρώ τρομερές δουλειές, αλλά πιστεύω ότι θα σου αρέσουν γι αυτό στα πρότεινα. Το claymore να το δεις μέχρι πριν τα τελευταία 5 νομίζω επεισόδια και μετά να πιάσεις το manga που αν και το έχω αφήσει εδώ κι ένα χρόνο είχε τρομερές ανατροπές και απρόβλεπτη εξέλιξη. Το έχουν θάψει πολλοί (το anime ) και ειδικά τον male lead που στο anime θέλεις να αγνοήσεις την ύπαρξη του:hahaha:, και όντως σαν δουλειά υστερεί σε πολλά εκτός απο τις εντυπωσιακές μάχες που θα σου αρέσουν. (Είναι και τίγκα στις γυναίκες.) Κρίμα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλή σειρά αν έμενε πιστή στο manga.(Αλήθεια μια που το θυμήθηκα το fma το παλιό το είδες τελικά; ) Το kino το θεωρώ κορυφή, το champloo από τις άξιες λόγου σειρές και το hikaru αν και δεν έχει καμία σχέση σαν είδος με τα υπόλοιπα και ειδικά σε είδος που δεν προτιμώ (sport) δεν φεύγει από το τοπ10 των αγαπημένων μου ούτε με σφαίρες. Xμμ. Λίγο στα τάρταρα το χουν ρίξει το rating του samurai deeper kyo στο anidb. Επίσης να ξέρεις ότι κατα 99% το έχουν αφήσει κι αυτό μισό.:hahaha:Το manga τελείωσε το 2006 κι αυτό το 2002. Για μένα μισό παραμένει ένα anime ακόμα κι αν έχει εναλλακτικό τέλος. Βασικά το προτιμώ να κοπεί απότομα όπως στο Amatsuki παρα να το γυρίσει στα filler και το άρπα κόλλα τέλος. Άφού διαβάζεις τόσο manga αν κάποια στιγμή θελήσεις να διαβάσεις βιβλία έχω κάποιους fantasy τίτλους που μπορεί να σου άρεσαν. Από έναν ήρωα από αυτά τα βιβλία πήρα και το nick μου.:congrats:
Nov 05 2009 00:05