Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Tenshi

Σου πάει. Αυτό που λένε εμμονή με την δουλειά.:P Ακόμα και στο forum χειρουργεία ονειρεύεσαι.:P Aν είναι για Σαβ μεσημερι γύρω στις 2-3 ή Κυρ γύρω στις 5, ΟΚ. Αν κανονίσεις πες μου όμως μια μέρα πριν να ξέρω. Μάλλον όχι, γιατί φοβάμαι.:hahaha:Το cosplay party ήταν λίγο αποτρεπτικό. Μάλλον είμαι πιο πολύ των μικρών συναντήσεων. Άσε που δεν θα την γλιτώσω με τις φωτογραφίες και θα δω την φάτσα μου καμιά μέρα στο internet και θα πάθω συγκοπή.:congrats:
Nov 10 2009 19:16
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Με έχει φάει ο Radagast γι' αυτό ήδη. Εννοείται πως θα το δω.:D
Nov 10 2009 19:08
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Μα τώρα αρχίζω να το βλέπω..Σε παρακαλώ εγώ έχω ήδη ξεφύγει από τα σόνεν:hahaha::hahaha:. Πραγματικά κάτι τέτοια άνιμε είναι από τα αγαπημένα μου.Απίστευτο:Blissfull:. Έβγαλε αυτός που το έφτιαξε ένα καινούργιο δεν ξέρω αν το έχεις δεί αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο και θα το δώ...Κemono no Souja Erin λέγεται και μπορώ να πώ αν και έχει υποτιμητικό σενάριο για κάποιους,είναι όντως πολύ ωραίο,να το δείς αν δεν :hahaha:(το έχεις δεί)
Nov 10 2009 19:00
Photo

Tenshi → Nighteyes

Gome.... δεν τα σπαει ομως το σετακι μου!!? εε ?? εεε? εεε?? :) Να κανονισουμε για κανα καφε το σ/κ... ;) Στο τριπλο meeting 8α ερ8εις?
Nov 10 2009 18:29
Photo

Naι. Πες μου ότι δεν το έχεις δει να τρελαθώ;:oo: Αν και είναι seinen οπότε μπορείς και να το δεις πιο μετά που θα θέλεις να ξεφύγεις από τα shounen.:nosey:
Nov 10 2009 17:58
Photo

Nighteyes,το αβατάρ σου είναι από Seirei No Moribito ?
Nov 10 2009 15:45
Photo

Nighteyes → Tenshi

Ρε συ φρικάρω κάθε φορά που βλέπω το καινούργιο set σου.:sadist: Ειδικά το sig είναι και λίγο μακάβριο... Αλλά ξέρω ότι γι αυτό το έβαλες.:sigh2:
Nov 10 2009 07:59
Photo

Tenshi → Nighteyes

Yay!!! Σε ευχαριστώ παρα πολυυυυυυυ !!! Δεν πειραζει που ειναι καθυστερημενα!!!! :D :hugs:
Nov 09 2009 18:59
Photo

Κοίτα εγώ έτσι δεν το βλέπω με τίποτα.Είναι πολύ "άχαρο"αυτό το περιβάλλον.Για αυτό δεν μου αρέσουν και τα sci-fi.Από ότι είδα υπάρχει και επόμενο το οποιο είναι sci-fi.Δεν ξέρω πάντως είχα όρεξη να το συνεχίσω... Το nabari no ou λές το yaoiποιήσανε?Επειδή ο πρωταγωνιστής κοκκινίζει σε όσους θέλει να αποφύγει???Γιατί αυτό έχει πλάκα?(Εκτός αν υπάρχει κάτι χειροτερο:oo::oo:) Αλλά τελικά μπορεί και να το δώ το darker. υγ. Αυτό που δεν μου άρεσε στο ναμπάρι είναι που όλοι οι χαρακτήρες είναι λεπτοί,καλαμάκια ρε παιδί μου ένα φου να τους κάνεις θα πέσουν(Δεν είμαι χοντρός,δεν τα λέω για αυτό,δεν είμαι ρατσιστής:hahaha:)αλλά είναι κάπως μπουρδούκλωμα
Nov 09 2009 14:41
Photo

Nighteyes → Tenshi

Χρόνια πολλά, αν και καθυστερημένα.:D
Nov 09 2009 01:05
Photo

Που το είδες καλέ το sci-fi; Εντάξει φέρνει λίγο, αλλά στην ουσία μιλάει για μια πύλη που δεν ξέρουμε τι είναι και για υπερδυνάμεις που είναι εντελώς κουλές και δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξουν στην πραγματικότητα. Και μέχρι τέλους δεν εξηγεί τίποτα απο αυτά. Δηλαδή δεν ξέρεις αν τελικά όλα αυτά οφείλονται σε fantasy ή σε science fiction. Εγώ το βλέπω με το ιδιο μάτι που βλέπω το Naruto ας πούμε. Μάλλον δεν είδες πέρα των πρώτων επεισοδίων βέβαια γι αυτό. Τεσπά. To nabari no ou ναι, είναι μισό. Εμένα με ενόχλησε που το yaoiοποιήσανε κάπως στο anime. Το anime τελειώνει αλλά με άλλο τέλος. Στην ουσία τα τελευταία επεισόδια είναι filler.
Nov 09 2009 00:13
Photo

Τελικά το darker than black δεν μου άρεσε.Δεν το τέλειωσα,αλλά κατάλαβα όιτ δεν μου αρέσουν καθόλου τα sci-fi και πόσο μάλλον αυτού του είδους άνιμε.:nosey: Τι να πώ είναι το "είναι" μου που θέλει να τα απωθήσει:hahaha:. Εντίτ: Σε αντίθεση με το darker than black το nabari no ou είναι τέλειο.:bike: :nanana:Πες μου ότι είναι και αυτό μισό ???:nanana::cry5:
Nov 08 2009 18:29
Photo

Ευχαριστώ !!!!
Nov 08 2009 17:24
Photo

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7497[/url]
Nov 08 2009 16:39
Photo

Να σε ρωτήσω εκείνο το θρέντ ασιάτικος κινηματογράφος μπορείς να μου πείς που είναι δεν το βρίσκω.... ^^'.
Nov 08 2009 16:28