Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → croco~boy

Μπορείς να τα βάλεις μέσα σε spoiler tag αφού μικρύνεις την εικόνα Δεν το πρόσεξες που το λέει στους κανόνες;[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]Αν θέλετε να βάλετε στην υπογραφή σας μια εικόνα που ξεπερνά τις επιτρεπόμενες διαστάσεις (αλλά δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο μέγεθος), τότε μπορείτε να την βάλετε κρύβοντας την μέσα σ' ένα spoiler tag. Έχετε υπόψην σας ότι το spoiler button έχει ύψος 20 pixels, οπότε αν θέλετε και εικόνα εκτός spoiler tag, φροντίστε να μην ξεπερνάει τα 230 pixels σε ύψος. [/B][/SIZE][/COLOR][/quote]Στην περίπτωση σου βέβαια αντί για 2η εικόνα μιλάμε για κείμενο. Το ίδιο κάνει. Και εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που λες. Δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιεί κι άλλος την ίδια εικόνα, αν και είναι λίγο χαζό γιατί μετά θα τον μπερδεύουν μαζί σου. Οπότε αν θες να κρατήσεις και τα 2, μίκρυνε λίγο την εικόνα στα 230px και βάλε μέσα σε spoiler το κείμενο ή γράψτο και χωρίς spoiler αλλά σε 2 σειρούλες με μικρότερη γραμματοσειρά(Νο 1). Στην 2η περίπτωση πρόσεξε επίσης να μην ξεφύγουν πέρα απο τα 700px μήκος(δες το με το μάτι αυτό σε σύγκριση με sig αλλων χρηστών).
Nov 19 2009 20:34
Photo

croco~boy → Nighteyes

Okie θα βγαλω τα γραμματα απο την signature αλλα αν καποιο μελος με κλεψει το avatar η signature ill pm you =)...thx γ την προειδοποιησει.
Nov 19 2009 20:15
Photo

Nighteyes → croco~boy

Κάνε κάτι για την υπογραφή σου. Μαζί με τα γράμματα υπερβαίνει τα 250px ύψος. Πληροφορίες έχει [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]εδώ[/URL]. Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου.
Nov 19 2009 18:14
Photo

Erisadesu → Nighteyes

[IMG]http://lynnux.googlepages.com/Onimusha-cdcovers_cc-front-1_pc.PNG[/IMG] σου θυμίζει κάτι.... ω ναι είναι αυτός που νομίζεις... ξαφνικά δεν θες να παίξεις αυτό το παιχνίδι και να τον πάρεις στα χέρια σου; [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Onimusha:_Warlords[/url] Θα βγει και σε ταινία Ku ku ku ku ku
Nov 17 2009 19:58
Photo

Zoro → Nighteyes

Ναι, το ακριβώς ίδιο έκανα παλιά με τους Simpson, δλδ λίγα επεισόδια την ημέρα για να το χαρείς όσο πρέπει! Καλώς, σαν το ξεκινήσω θα έχω υπόψιν μου και αυτό... έχω πολύ περιέργεια να δω Katsura και Hijikata btw, τον ένα γιατί έχω ακούσει πολλά και τον άλλο γιατί του δίνει φωνή ο seiyuu του Zoro! :P
Nov 16 2009 01:47
Photo

Nighteyes → Zoro

Ρε συ ηρέμησε, δεν είμαι και η wikipedia.:hahaha: Δεν σημαίνει και τίποτα, μια άποψη είπα. Εκτός από το δέσιμο όπως σου είπα (δεν με διαβάζεις...)είναι διάφορα τα είδη. Για να καταλάβεις το πρώτα "σοβαρό" arc τελειώνει πριν το 60. Σοβαρό με την έννοια ότι είναι κυρίως δράση. Θα δεις τι εννοώ όταν θα δεις. Πάντως δεν σταματάει να σε εκπλήσσει αυτή η σειρά. Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και "ξέρεις" την συνταγή σου δίνει μια και σε στέλνει αδιάβαστο. Άκουσε με. Δεν χρειάζεται να την δεις μονοκοπανιά. Ούτε εγώ την βλέπω έτσι. Αυτή τη σειρά είναι καλύτερο να την βλέπεις με δόσεις. Βλέπε 2-3 επεισόδια την ημέρα και είσαι ΟΚ. Αλλιώς μπορεί να σε κουράσει η ιδιαιτερότητα της. Μόνο το 50; Για ένα σωρό μου έχει πει ότι του άρεσαν. Και μου είπε ότι όντως την έχει ξεχωρίσει ως μία απο τις εξαιρέσεις των shounen. Πολύ χάρηκα γιατί είναι απο τους "δύσκολους" κι αυτό λέει κάτι.:congrats:
Nov 15 2009 23:29
Photo

Zoro → Nighteyes

Ναι ήταν πριν γραφτείς, ουσιαστικά με το rep(utation) system έδινες ένα + ή ένα - σε όποιο post σου ή δεν σου άρεζε! :P Απ' όσο ξέρω το βγάλαν επειδή υπήρχαν abuses, μιας και ένα κόμμα να 'χες ξεχάσει ο άλλος μπορούσε να σου βάλει - αν ήθελε! Ε μα, όχι αστεία, bookmark θα το κάνω! :hahaha: Έτσι στον επόμενο που θα πει τπτ του στύλ "Bleach/Naruto rulez!!1 Το Ντρέηκ το έβλεπα παλιά στο alter και νόμιζα είναι η συνέχεια του πόκεμαν... " αντί να κάθομαι να γράφω τπτ, τακ βάζω το post σου (με τα credits φυσικά, μην την πάθω από clopyright!) και καθάρισα! :hahaha: Καλά και στο OP δεν είναι τόσο ότι βαριόμουν στην αρχή απλά ότι ήταν κάπως υπερβολικά παιδικό, μετά και τις πλάκες και τις φάσεις του της είχε! :P Η σύγκριση που έκανα με το Gintama ήταν καθαρά σε ότι αφορά τον αρχικό αριθμό επεισοδίων που πρέπει να "αντέξεις" να δεις για να περάσεις στα "καλά" πιο κει, αλλά, αν κατάλαβα καλά, αυτό που μου είπες τώρα είναι ότι δεν αλλάζει "κλίμα" η σειρά πιο κει (όπως στο OP), αλλά ότι δένεσαι πιο πολύ με τους χαρακτήρες και τον κόσμο της και τότε ας πούμε την απολαμβάνεις πιο πολύ; :hmmm: Καλά ότι είσαι extra πορωμένη φαίνεται και χωρίς να μου το πεις, αφού σε όλο το vm μιλούσα κυρίως για OP και απλά έκανα μια παρένθεση για Gintama... και μου γύρισες όλη την κουβέντα σε Gintama τώρα!! :hahaha: I bow! :P Θέλω πολύ να το ξεκινήσω, ειδικά δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει να πιάσω και το manga και δεν έχει πολλά eps, αλλά αυτή την περίοδο με ενδιαφέρουν πολλά... έχω χαθεί στον λαβύρινθο των shonen :blurah5: και με βλέπω προς νέο έτος (αρχές) να το πιάνω κάποια στιγμή... όπου θα σου δώσω και updates (καλά, και μόνο ότι το επεισόδιο 50 άρεσε και στον Radagast, που είναι γνωστός anti-shonen fan, μιλάει από μόνο του XD). Και ναι σε κατάλαβα... είναι ολίγον taboo για σένα να κρίνω την σειρά πριν δω ένα καλό μέρος της, το ίδιο περιμένω κι εγώ απ' όσους ξεκινάνε OP άλλωστε... θα το προσέχω! :beaten:
Nov 15 2009 23:12
Photo

Nighteyes → Zoro

Δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο σύστημα παλιά. Είσαι για δέσιμο.:P Άκου θα το κρατήσει για μελλοντικές αναφορές.XD Για το Gintama προσπάθησα να στο εξηγήσω απ' έξω απ' έξω παλιά. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με το Gintama. Δεν είναι ότι θα βαρεθείς, δεν το λέω από αυτή την άποψη ότι πρέπει κανείς να δει τουλαχιστον τα πρώτα 60 επεισόδια. Το λέω γιατί το κάθε επεισόδιο και το κάθε arc(συνήθως μέχρι 8 επεισόδια είναι τα arc) είναι εντελώς άλλο είδος από το προηγούμενο. Από κωμωδία πας σε δράμα, απο δράμα σε δράση, από δράση σε σάτιρα...Δεν είναι ένα στρωτό anime. Οπότε μέχρι το 60 έχεις δει λίγο απ' όλα, έχεις δει τους περισσότερους απο τους βασικούς χαρακτήρες, αν και προστίθενται κι άλλοι παρακάτω. Ακόμα κι αν κάποιον τον ξενίσει το χιούμορ του που είναι λίγο ζόρικο για πρωτάρη, μέχρι το 60 αν δεν έχει πάθει πλέον μετάλλαξη, έχει δεθεί τόσο με τους χαρακτήρες που αν δεν αρχίζει να φωνάζει Gintama σε όποιον βλέπει, θα είναι ή στραβός ή απο άλλο πλανήτη. Είμαι και extra πορωμένη αυτές τις μέρες με το Gintama μιας και το ξαναέπιασα. Είμαι στο 155 τώρα. Ο λόγος που έμεινα πίσω ήταν οι Rumbel που μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά το έχουν φτάσει στο ongoing επεισόδιο οι horrible subs οποτε το βλέπω απ' αυτούς αν και χάνει σε κάποια σχόλια. Δεν άντεχα όμως άλλο. Το καλό με το Gintama είναι ότι μπορείς να το δεις με δόσεις, μια που είναι αυτοτελείς σχεδόν οι ιστορίες του. Ρε συ ξεκίνα το επιτέλους. Α και δεν δέχομαι αρνητικά σχόλια αν δεν δεις μέχρι το 60.:P
Nov 15 2009 22:11
Photo

Zoro → Nighteyes

Πραγματικά, αν υπήρχε ακόμη το rep system θα έπρεπε να σου δώσω +10 το λιγότερο, γι' [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=353148&postcount=399"]αυτό[/URL] σου το post!! :P Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ενώ ήταν τόσο σύντομο και ταυτόχρονα περιεκτικό που δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα (θα το είχα γεμίσει παραγράφους ενώ :P)! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω με το Naruto καταρχάς, ενώ όντως σε κάποια φάση πλησίασε επικίνδυνα το OP, αλλά δεν τα κατάφερε να το περάσει τελικά. Και φυσικά κι εγώ το ξεκίνησα ως μια εντελώς παιδική σειρά, καθαρά γιατί ήθελα κάτι χαλαρό και επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες με πειρατές (ούτε καν φανταζόμουν ότι ήθελε τόσα eps για να τελειώσει, νόμιζα προς το τέλος ήταν!) και όντως με περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις όσο το προχωρούσα! Όπως και τα πιο μικρά anime (πχ Gintama που μου πες), έτσι και εδώ ισχύει η ίδια αναλογία με τα επεισόδια: θέλει να δεις αρκετά για να βελτιωθεί και να συνηθίσεις το κλίμα του... όσοι το παράτησαν λόγω σχεδίου ή επειδή βλέποντας 10-20-60 (άντε 100!) επεισόδια νόμιζαν ότι δεν θα προσφέρει άλλα η σειρά και τα είδαν όλα, [B]έχασαν[/B]! Όπως τα είπες, ο Oda φαίνεται πάνω κάτω να έχει ένα πλήρες σχέδιο στο μυαλό του, ενώ ξέρει πως να τοποθετήσει χρονικά τα γεγονότα, ώστε να μην σκοντάψει αργότερα και να αξιοποιήσει κάποια ξανά, αν χρειαστεί! Θα το κρατήσω (το post) για μελλοντικές αναφορές και συζητήσεις στο ίδιο θέμα, τα ανακεφαλαιώνει [B]όλα[/B]! :P
Nov 15 2009 20:08
Photo

Nighteyesmono

Άσε μην μιλάς για προυπολογισμό.:sadist: Πως γίνεται να υπολογίζεις ότι θα σου περισσέψουν και στο τέλος του μήνα να μένεις πανί με πανί, ποτέ δεν θα το καταλάβω. Τι σόι υπολογισμούς κάνω θα θελα να ξερα...:if: Δεν βρήκες καμιά αφύλακτη ασύρματη σύνδεση;:hehehe: Εκεί που είμαι εγώ δεν έχει με τίποτα φυσικά, αλλά σε σας θα έχει λογικά. Πως άντεξες χωρίς;:OMG3: Can't imagine. Το χω πει, είμαι netholic.:8):
Nov 12 2009 10:42
Photo

Nighteyes → Orion19

Σε τι γλώσσα κάνετε προγραμματισμό; Εμένα το παράπονο μου απο τα μαθήματα είναι ότι πάμε λίγο αργά αν και κάθομαι και διαβάζω παρακάτω στο σπίτι για να πηγαίνουμε πιο γρήγορα. Το σκέφτηκα κι εγώ για μόνη μου αλλά τελικά είναι αρκετά που θα μου ξεφεύγανε αν το έκανα αυτό. Οπότε λέω να κοιτάξω να αντέξω 1 ακόμα χρόνο οικονομικής αιμορραγίας:uhh: και μετά περάσω δεν περάσω, έχοντας τελειώσει την γραμματική για το 3Κyuu πιστεύω να μπορέσω να διαβάσω μόνη μου για παραπέρα (αν πάω παραπέρα). Αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι το listening που αν και έχει να λέει η κυρία μου ότι όσοι βλέπουν anime πιάνουν 100%, εγώ ως τώρα δεν βλέπω να πιάνω ούτε το 70. Μην σου πω ότι στα anime πιάνω περισσότερα.:hahaha:Πρέπει να κατσω να ακούω σε επανάληψη όλα τα τα listening που κάνουμε... Άλλο, κοιμάμαι όρθια και μάλλον θα κοιμηθώ όπου να ναι. Με τις κότες...:congrats: Κατα τ' αλλα, εκτός προγραμματισμού, όλα καλά με την σχολή; Κανόνισε κάποια στιγμή να τα πούμε και msnικά.:D
Nov 11 2009 21:10
Photo

Orion19 → Nighteyes

Καλούτσικα πάει, αλλά με το προγραμματισμό τα έχω βρεί σκούρα. Έχουμε πολύ μ@λ@κα καθηγητή και μόνο "βασικός" δεν είναι ο προγραμματισμός που μας κάνει. Όσο για τη γλώσσα, ηλίθιο το μάθημα και αναγκάστηκα να το παρατήσω κιόλας γιατί με τον προγραμματισμό δεν έχω χρόνο. Οτι μάθω μόνη μου και καλύτερα να σου πω τα μαθαίνω έτσι. Εσυ πως πάς, κούκλα;
Nov 11 2009 20:42
Photo

Nighteyes → Orion19

Χμμ Aντε καλά. (Πόσο καιρό το ακούω αυτό; ) Τι λέει άλλο εσύ; Έχεις εξαφανιστεί. Πως πάει η σχολή; Ιαπωνικά άρχισες τελικά που έλεγες;
Nov 11 2009 20:00
Photo

Orion19 → Nighteyes

Ε, για 2-3 επεισόδια θα give it a go τότε, αλλά όταν θα υπάρχει empty slot στη ψυχαγωγία μας. Χαχα.
Nov 11 2009 19:55
Photo

Nighteyes → Orion19

Kαλά μην μ' ακούτε. Εσείς θα χάσετε. Ούτε εμένα με ενδιέφερε το θέμα φυσικά. Μια φορά είχα παίξει bowling και έχω να θυμάμαι και το δράμα μου με το νύχι που είχε σπάσει απο την μπάλα (Ήταν λίγο βαθύ το σπάσιμο). Το κόλλημα μαζί του από αυτήν την σειρά το έπαθα. Δεν είχα δει τίποτα πριν δικό του και το άρχισα τυχαία. Δεν είναι δηλαδή ότι την είδα επειδή πήρα σβάρνα ότι έχει κάνει αφού κόλλησα και βλέπω ως καλές ακόμα και τις πατάτες. Τώρα δεν κρίνω τόσο αντικειμενικά, τότε όμως ναι. Αν δείτε 2 επεισόδια και δεν σας αρέσει η υπόθεση (όχι οι αγώνες. Αυτό είναι το περιβάλλον) τότε τι να πω. Αν όμως έχεις τόσο κόλλημα με την ποιότητα εικόνας, πάω πάσο. Εγώ είμαι εκπαιδευμένη στις κακουχίες βλέπεις (μικρή έβλεπα πολλές φορές σε ασπρόμαυρη τηλεόραση με χιόνια).
Nov 11 2009 19:50