Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealNighteyes

おはいおございました!! Nighteyes-sama i need your help!Έχεις βάλει κάτι Λίνκ για να κατεβάζουμε ταινίες ιαπωνέζικες κλπ.Λέει ότι θέλει να έχεις λογαριασμό live journal.Tι ακριβώς είναι αυτό?Έχεις κανέναν καλό σάιτ για να κατεβάζω κινεζι/ιαπωνέζικες ταινίες おねがい!!!
Dec 04 2009 13:03
Photo

Nighteyes → Melkor

Κι εγώ μετά το serpentwar τον άφησα. Όντως, κι εμένα αυτό με χάλασε που πεθαίνουν όλοι, αν και λογικό.:P Αν καποια στιγμή αποφασίσει να σταματήσει να βγάζει καινούργιες τριλογίες για τον κόσμο αυτό, μπορεί να τα συνεχίσω. Το WOT το διάβασα ήδη 2 φορές, μπορεί κσι 3 δεν είναι σίγουρη.:P Πάντως σε αντίθεση με τον Feist ψάχνεις να βρεις κάποιο λάθος μέσα στο WOT και δεν βρίσκεις. Πέρα απο ένα δύο πολύ μικρά που πάλι δεν είναι ακριβώς λάθη. Είναι καλή editor η γυναίκα του φαίνεται. Όντως καλό είναι ένα διάλειμμα.
Dec 01 2009 22:03
Photo

Nighteyes → Tenshi

lol Aυτό δεν είναι. [B]Εσύ [/B]είσαι hentai. (Που φανταζεσαι τις γάτες loli).:P Άσε κι εγώ έχω πάρει σβάρνα τα Σ/Κύριακα και έχω σκοπό να δουλέψω και όλες τις αργίες των γιορτών, αν μου τις δώσουν. Σκέφτομαι να πάρω 2 μέρες άδεια την άλλη μέρα και μαζί με το ρεπό μου να το κάνω 3ήμερο και να πάω καμιά βόλτα. Θα δείξει...
Dec 01 2009 18:27
Photo

Tenshi → Nighteyes

Χεχε...ελα βρε,δεν ειναι hentai!!! καλα ειμαι και εγω μωρε...δουλεια,δουλεια και παλι δουλεια. Να,παλι σημερα ειχαμε 2 εγχειρησεις, ενα γερακι και ενα κουνελι. αι νιντ σαμ ρεστ!!! :P
Dec 01 2009 18:16
Photo

Melkor → Nighteyes

καλα δεν πειραζει, ξαναβρισκομαστε απο βδομαδα για εκτενεστερη συζητηση. ασε που αν δεν ηταν το προτελευταιο μαθημα δεν θα πηγαινα. οχι τιποτα, αλλα και τη λιζα ειχα πολυ καιρο να τη δω. ναι οντως δεν θα συνεχισω με Feist. αφενος με κουρασε, αφετερου ξεφυγε πολυ πλεον χρονικα απο την αρχικη ιστορια, και δεν με πολυενδιαφερει ( ασε που πεθαινουν σαν τις μυγες οι "παλιοι", και απο οτι ειδα ειναι για να πεθανουν κιαλλοι). αν και στο riftwar legacies απο οτι καταλαβα, επανερχεται. σκεφτομαι να διαβασω αυτο του Sanderson που παρηγγειλα, να δω τι ψαρια πιανει και αυτος απο μονος του. μετα, επειδη δεν εχω κατι στο μυαλο μου, σκεφτομαι να ξαναδιαβασω κατι απο αυτα που εχω, ισως παλι το WoT, αυτη τη φορα πιο αργα ( γτ περυσι το διαβαζα σαν τρελος) για να το ευχαριστηθω και περισσοτερο. ισως παλι κανω εντελως στροφη για καποιο καιρο και φυγω λιγο απο το fantasy< να ξελαμπικαρει και το μυαλο μου. θα δω. παντως σιγουρα θα σε ξανασυμβουλευτω.
Dec 01 2009 12:51
Photo

Nighteyes → Melkor

Τελικά δεν προλάβαμε να πούμε πολλά. Πιάσαμε και τα doramas με την άλλη...:P Αλλά σε μία ώρα τι να προλάβουμε να πούμε; Τελικά τα τελείωσες τα βιβλία; Ποιο λες να ξεκινήσεις μετά; [SIZE=1][Σπασικλάκι mode on]Aν και καλύτερα να διαβάσεις κάτι άλλο.[Σπασικλάκι mode off][/SIZE]
Dec 01 2009 10:10
Photo

Nighteyes → Tenshi

Nαι, από creepy έγινε hentai:P Μπα, δεν θα σου φέρνω εσένα κανένα ζωάκι.:P Tι λέει άλλο, καλά είσαι;
Dec 01 2009 09:59
Photo

Tenshi → Nighteyes

οριστε.... αλλαξα και Avatar και υπογραφη!!! ;) heh! :D
Nov 30 2009 18:59
Photo

croco~boy → Nighteyes

θα το εχω υποψιν μ...thx again ^^
Nov 29 2009 17:23
Photo

Nighteyes → croco~boy

Κατεβαίνει πάρα πολύ γρήγορα απο [URL="http://www.anime.gr/forums/downloads.php?do=file&title=piano-no-mori&cid=22&ctitle=piano-no-mori&id=232"]εδώ[/URL], έχουν δίκιο. Κρίμα να την δεις σε χάλια ποιότητα.
Nov 29 2009 16:51
Photo

NighteyesTea-chan

Διάβασα λίγο αλλά βαρέθηκα. Αυτό θα είχε πλάκα να το διαβάζεις παραλληλα και να βλέπεις τα σχόλια της. Δεν έχω σκοπό να τα διαβάσω τα novel. Το συμπέρασμα μου μετά απο αυτό (και ένα μέρος των yaoi και των doramas) είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη των γυναικών για Αρλεκιν. Δεν τα έχεις προλάβει εσύ αλλά σίγουρα θα τα έχεις ακούσει. Η απεικόνιση της damsel in distress που ο πρώτος που είδε και της άρεσε έγινε το επίκεντρο της ζωής της και κάνει τα πάντα γι αυτόν. Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία απο αυτά, απ' όσο έχω ακούσει αυτήν την εντύπωση έχω. Γενικά βέβαια για να πω romance καλό σπάνια περίπτωση. (Βέβαια στα yaoi που ανέφερα, H damsel είναι Ο οπότε δεν με ενοχλεί τόσο.:P Κι εκεί τουλάχιστον έχουν και μια δικαιολογία, αφού δεν την βγάζουν πλατωνικά: Έχει προηγηθεί και κάτι τελοσπάντων. Όχι καλα καλά δεν τον είδαμε χάσαμε την ταυτότητα μας. Όχι ότι το δέχομαι πάλι αυτό με την ταυτότητα, αλλά κάπως δικαιολογείται τουλαχιστον εκεί.)
Nov 29 2009 15:29
Photo

Nighteyes → Melkor

OK. Aν είναι θα σε πάρω τηλ ένα τέταρτο πιο πριν για το που θα είσαι.
Nov 28 2009 12:52
Photo

Melkor → Nighteyes

ok then, 4:30 δευτερα?
Nov 28 2009 11:58