Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanNighteyes

Θες να δεις τί γίνεται παρακάτω στο Twilight; [url=http://das-mervin.livejournal.com/66934.html#cutid3]Here's your place, love![/url] Μπορεί να σου φανεί πολύ. Μπορεί να σου φανεί υπερβολικό. Μπορεί να μη σε πείσει. Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα χάσεις κιλά από τα γέλια. Η κοπέλα ξεκίνησε ως neutral απέναντι στα βιβλία και κατέληξε μια θεά hater. Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις από την αρχή, με το πρώτο βιβλίο. Δώσε του μια ευκαιρία. Θα με θυμηθείς.
Nov 28 2009 03:57
Photo

Nighteyes → Melkor

[quote]τωρα περιγραφει εξισου και των αντρων[/quote]XD. Πως, του Rand μια χαρά τα περιέγραφε, απο χρώμα μέχρι embroidery. Καταλαβα ότι το μπλε του πάει πολύ, ένα πράγμα.lol [quote]αλλα ειναι λες και διαβαζεις πραγματικη μελετη μαχης.[/quote]Oντως. Το 1ο αφήνει μια αίσθηση ότι κάτι λείπει, αλλά μου είχε αρέσει αυτό που σου είπα. Το "αποστολή χωρίς ελπίδα και μέλλον". Μου είχε κακοφανεί και που δεν είχαν καμία σχέση/συγγενεια οι πρωταγωνιστές με τους ως τότε. Δεν περίμενα να τους συμπαθησω τόσο, αλλά ασχολήθηκε πολύ μαζί τους. όσο και με τον Jimmy θα έλεγα, ο οποίος είναι μάλλον ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Τον Kay δεν τον προτείνω αλλά για κάποιο λόγο μου έχουν αφήσει κάτι τα έργα του. Το γράψιμο του δεν μου άρεσε αλλά έχει κάποιες ιδέες σχετικα ενδιαφέρουσες. Αν δεν έχεις να διαβάσεις τίποτα άλλο...Βασικά δεν θυμάμαι κι άλλους πέρα απ' αυτους που σου είπα (γι αυτό και ανέφερα τον Kay) και φοβάμαι να διαβάσω τίποτα γιατί κολλάω άσχημα με το είδος. Tην τριλογία του pulman έλεγα. Εγώ μπορώ καθημερινές μετά την δουλειά γύρω στις 4:30-5. Όποτε μπορέσεις πες μου, αν είναι όμως απο την προηγουμένη για να ξέρω. Δεν μπορώ όμως αυτη την Τεταρτη και Πέμπτη. Στις εξετάσεις δεν θα πάρω μέρος. Λέω να δώσω κατευθείαν για το επόμενο του χρόνου.
Nov 27 2009 16:14
Photo

Melkor → Nighteyes

[QUOTE]Τελικά το χρήμα τα κάνει όλα φαίνεται ακόμα και το αδύνατο...[/QUOTE] Αυτο ξαναπες το Μια χαρα τα πηγε κατ'εμε. το συγγραφικο στυλ ειναι 95+% παρομοιο ( για να καταλαβεις, μια διαφορα που προσεξα ειναι οτι δεν περιεγραφε συνεχως τα ρουχα των γυναικων, τωρα περιγραφει εξισου και των αντρων:hihi2:) και ταιριαζει γαντι . Οσο για να χωρισεις αυτο που δεν χωριζεται... Οι εξελιξεις ειναι καταιγιστικες, αλλα συνιθισμενος απο το sword of truth, δεν με παραξενεψε ( που καποια βιβλια δλδ δεν εχουν καθολου χρονικο διαστημα να μεσολαβει μεταξυ τους). Επικεντρωνει παρα πολυ στην Egwene, κατι που μου αρεσε παρα πολυ. Εγκρινω τη σκεψη σου να περιμενεις. δυστυχως δεν εχω τοση υπομονη. Τωρα για τον Feist. Aρχικα, το empirer trilogy,.... ειναι η καλυτερη σειρα με δολοπλοκιες που εχω διαβασει. φισκα στην αναπτυξη χαρακτηρων, και σιγουρα δεν το λες fantasy. Tα καμωματα του reagal ειναι παιχνιδακια μπροστα σε αυτα που γινονται εκει. δευτερον, για το serpentwar. το δευτερο και τριτο βιβλιο μαρεσαν πολυ ( μου μεινανε 100 σελιδες για το 3ο, χτες το βραδυ πια με πηρε ο υπνος με το βιβλιο τα χερια). Αναπτυσει πολυ καλα την ιστορια και για τους δυο χαρακτηρες. ιδιαιτερα δε για τον Erik. Δεν ξερω πως τα καταφερε ο κερατας, αλλα ειναι λες και διαβαζεις πραγματικη μελετη μαχης. Οσο για τον Roo και εκει το αναπτυσει παρα πολυ καλα, αλλα δυστυχως δεν μου κανει τοση εντυπωση γιατι εχω ξαναπετυχει παρομοια ιστορια. Με το πρωτο βιβλιο ειχα λιγο προβλημα. ειναι λιγο φλου. Δεν στεκεται απο μονο του. Για να σου δωσω να καταλαβεις, το serpentwar μου δινει την εντυπωση ενος ομορφου ψηλου κτηριου που δεν εχει καλα θεμελια. overall παντως, μεχρι τωρα, πολυ καλη σειρα. για τα υπολοιπα με το hitchhikers guide to galaxy, εχω μια σχεση παθους. το διαβαζω που και που κομματι κομματι για να φτιαχνει το κεφι μου. απο Kay, διαβασα το υφαντο της φιοναβαρ. γνωστη ιστορια, σχετικα καλα δοσμενη. καλουτσικο, αλλα οχι κατι φοβερο. Ισως επρεπε να κανει τον μικροτερο πριγκηπα πρωταγωνιστη και να αφησει τους αλλους να πνιγουν. Θα ριξω μια ματια και στα αλλα του εργα. επισης θα ριξω ματιες και στους υπολοιπους. Pulman διαβασα την τριλογια που ξερει ολος ο κοσμος. να παω και παρακατω? σε καθε περιπτωση, πρπεει να τα πουμε απο κοντα. οποτε μπορεις(λογω δουλειας) στειλε ενα μηνυματακι και βρισκομαστε. αλλιως, λογικα θα βρεθουμε στις εξετασεις ιαπωνικων?:hihi2:
Nov 27 2009 09:41
Photo

Nighteyes → Melkor

Το magician βέβαια δεν το φτάνει σαν υπόθεση. Πάντα το πρώτο είναι καλύτερο αφού υπάρχει πιο πολύ σασπενς. Βασικά απο το serpentwar μου άρεσε πιο πολύ η αναπτυξη χαρακτήρων και το γράψιμο του που μου φάνηκε πιο αναλυτικό. Μου φάνηκαν πολύ πειστικές και οι εκστρατίες και οι κακουχίες που περνούσαν στο 1ο και οι εμπορικές κινήσεις του 2ου όπως και ο γάμος συμφέροντος και η άλλη που ήταν σκάρτη από μέσα. Οι αντιδράσεις του πρωταγωνιστή/εμπόρου μου είχαν φανεί πολύ πειστικές και γενικότερα και των 2 βασικών χαρακτήρων στο serpertwar. Και αν σκεφτείς ότι αρχικά τον αντιπαθούσα και έφτασα να τον συμπαθώ πιο πολύ από τον μουσμουλάτο, φαντάσου.:hahaha: Το empire δεν το έχω διαβάσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από αλλού. Αλλά δεν ξέρω, δεν μου ήρθε να το διαβάσω. Το μόνο κακό με τον Feist είναι ότι έχει ξεχάσει τι έχει γράψει σε προηγούμενα. πχ ενώ κάποιος βασικός χαρακτήρας παντρεύεται σε επόμενη τριλογία τον βγάζει εργένη. Blame it on the editor... Τι λέει το 1/3 του 12ου βιβλίου; Τα πήγε καλά ο καινούργιος ή τα θαλάσσωσε; Πως μπορεί να χωρίσει κάτι που ο δημιουργός είπε ότι δεν μπορεί να χωριστεί, δεν ξέρω. Τελικά το χρήμα τα κάνει όλα φαίνεται ακόμα και το αδύνατο...:PΛέω να περιμένω να βγάλει και τα άλλα και μετά να τα διαβάσω όλα μαζί. Άλλο...Εκτός από epic διαβάζεις και sci-fi; Asimov, Le Guin; To The Hitchhiker's Guide to the Galaxy το έχεις διαβάσει btw; Τι γέλιο ήταν αυτό; Αν και διάβασα μόνο τα πρώτα 3. Α θυμήθηκα. Από fantasy μου είχε αρέσει επίσης αρκετά το Amber chronicles του Roger Zelazny. Ωραία γράφει κι αυτός και πρωτότυπος. Εχω διαβάσει και βιβλία αυτουνού [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Gavriel_Kay[/url]. Αν και δεν τον χωνεύω δεν ξερω γιατί, ίσως γιατί ώρες ώρες παραείναι hentai:hahaha:(μια τέτοια γεύση μου έχουν αφήσει τα βιβλία του), μου είχε αρέσει πιο πολύ το Tigana. Γενικά τα βιβλία του πιστεύω ότι θα αρέσουν πιο πολύ σε άντρες παρα σε γυναίκες, δεν ξέρω γιατί(μάλλον δεν θυμάμαι). Για να καταλάβεις του Eddings που έχουν πολλά κλισέ και δεν σε ξαφνιάζει και σε πολλά σημεία και δεν έχει και κανένα τρομερο γράψιμο, μου άρεσαν σε σχέση μ' αυτά. Ή μάλλον μου άφησαν μια θετική εντύπωση. Είναι ολίγον LOTR κατασταση αλλά δεν με ενόχλησε και συμπάθησα τους χαρακτήρες. Pulman διάβασες; [SIZE=1]Ουφ. Τα έγραψα επιτέλους. Sorry που άργησα να σου απαντήσω. Τώρα ξέρεις γιατί: Το ήξερα ότι θα ήταν σεντόνι η απάντηση μου και θα ήθελε χρόνο.[/SIZE]:congrats:
Nov 27 2009 02:50
Photo

Melkor → Nighteyes

Nee-san, τελικα πηρα το Serpentwar Saga, καθως το βγαλανε σε καινουριες εκδοσεις, πολυ τσιλικες. Περιμενω να βγαλουν και το Riftwar Legacies και μετα να το αναλαβω. Νταξ, δεν τα λες ασχημα τα βιβλια ( μου θυμισε λιγο το Ταξιδιωτης στις Θαλασσες της Μοιρας το ολο σκηνικο του πρωτου βιβλιου), ισως μαλιστα οσο προχωραμε στρωνουν κιολας ( τωρα ειμαι στο 3ο), αλλα σιγουρα δεν το θεωρω και το καλυτερο εργο του Feist. το Magician δεν το φτανει με τιποτα, για να μην κανω λογο για το Empire Trilogy. Αναμφιβολα ομως, γουστος ειναι αυτος... XD Ριξε καμια ιδεα να διαβασω τα Χριστουγεννα, γτ δεν θα αντεξει το 4ο μεχρι τοτε. btw διαβασα το The Gathering Storm. συνεχιζει στο ιδιο υφος ευτυχως, και οι εξελιξεις ειναι αρκετα ενδαιφερουσες. ( μου πηρε 2 μερες να το διαβασω στο πισι, εχε το στο νου σου)
Nov 25 2009 21:52
Photo

Nighteyes → croco~boy

Όποιον βλέπω και προσέξω ότι ξεφεύγει του το λέω για να μην βρεθεί χωρίς καθόλου υπογραφή στο τέλος. Αν έχεις κάποιον υπόψιν και θες στείλε μου pm.
Nov 24 2009 21:03
Photo

croco~boy → Nighteyes

okie θα βγαλω το σποιλερ ταγκ αλλα καποια αλλα ατομα εχουν ακομα μεγαλυτερες υπογραφες αλλα θα μου πεις ειναι αλλου παπα ευαγελιο, ευχαριστω γ την προειδοποιηση κ καλη συνεχεια!!!
Nov 24 2009 20:52
Photo

Nighteyes → MakeNoMistake

Ήθελα να σου πω ότι η υπογραφή σου υπερβαίνει τα 250px ύψος κατα πολύ (60px). Παρακαλώ ή μίκρυνε το ύψος των εικόνων ώστε σε σύνολο να είναι το ύψος τους το πολύ 250 px ή βάλε την μία απο τις 2 μέσα σε spoiler tag.
Nov 24 2009 20:42
Photo

Nighteyes → croco~boy

Eγώ είμαι πάλι. Κοίτα, ή θα μικρύνεις το ύψος της εικόνας σε 230 px ή θα αφαιρέσεις το spoiler tag. Όταν είχαμε ξαναμιλήσει η signature αποτελούταν από την εικόνα και δεξιά της η φράση που τώρα έβαλες μέσα στο tag. Τότε ήταν ΟΚ. Τώρα όχι. Το πρόβλημα είναι το ύψος. Οτιδήποτε βάλεις κάτω/πάνω απο την εικόνα πιάνει χώρο που θα πρεπει να αφαιρέσεις απο το μέγεθος της εικόνας. Αν θες να γράψεις δίπλα στην εικόνα, επιτρέπεται αλλά όχι πέρα των 700px.
Nov 24 2009 19:39
Photo

Nighteyes → anaktas

Γεια σου. Καταρχάς να σε καλωσορίσω στο forum. Ήθελα απλά να σου πω σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες όταν διάβασες τους κανόνες κατα την εγγραφή, ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish στο forum. Γι' αυτό διόρθωσε σε πρώτη ευκαιρία το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=354170#post354170"]1ο σου ποστ[/URL]. Θα πρόσεξες επίσης ότι το thread που άνοιξες το κλείδωσα, 1ον γιατί υπήρχε ήδη ίδιο θέμα και 2ον γιατί βρισκόταν σε λάθος subforum. Είναι αρχή ακόμα οπότε λογικό να γίνονται τέτοια λάθη. Απλά στα λέω για να ξέρεις από δω και πέρα ώστε να μην τα επαναλάβεις. Καλή διαμονή εύχομαι, απο δω και πέρα.:D
Nov 19 2009 21:52
Photo

Nighteyes → croco~boy

Όπως θες. Ότι χρειαστείς εδώ είμαι.:D
Nov 19 2009 21:25
Photo

croco~boy → Nighteyes

okie θα αφαιρεσω τα εμοτικον, οχι δεν χρειαζεται να βαλω τα αλλα που εγραφα πριν.Ty for ur help again ^^!
Nov 19 2009 21:07
Photo

Nighteyes → croco~boy

Τώρα είσαι εντάξει αν αφαιρέσεις το emoticon, γιατί αν προσέξεις ένα μέρος του βγαίνει πιο κάτω. Δεν ήθελες να γράψεις και τα άλλα που έλεγες; Δεν θέλεις να την μικρύνεις την εικόνα ώστε να τα βάλεις και εκείνα;
Nov 19 2009 20:53
Photo

croco~boy → Nighteyes

Μα δεν μπορω να καταλαβω αν ξεπερναει το επιτρεπτο οριο...chekare το γ μενα <3 ty!!
Nov 19 2009 20:39