Community Status Updates
Nighteyes → digitaltracker
To έχω, αλλά για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι δεν το χρησιμοποίησα τελικά.:P
Kαπου εδώ μέσα θυμάμαι ότι το είχα δει, ίσως να το είχες αναφέρει σε καμιά συζήτηση εσύ.
Thanks, πάντως.:D
Feb 13 2010 18:12
digitaltracker → Nighteyes
Σχετικα με τα multiple λινκς απο megaupload/rapdishare/etc υπαρχει ενα παρα πολυ ωραιο προγραμματακι...JDOWNLOADER λεγεται
Οχι το ονομα δε βγαινει απο japan αλλα απο java.... Αnyway κανεις copy ολα τα multiple links και αυτο τα εισαγει αυτοματα στο queue και τα κατεβαζει μονο του χωρις να ασχολεισαι....
Feb 13 2010 12:20
iristella → Nighteyes
Για το anime δεν το βλέπω να τοσυνεχίζουν. Στο manga γίνονται πράγματα και θάματα και τα chapters είναι πολύ χορταστικά. 50 Και 60 σελίδες το καθένα. Τώρα νομίζω η mangaka είναι καλά. (κάνει ευχέλαιο).
Feb 07 2010 21:04
Nighteyes → iristella
FMA το είδα μέχρι το 40 2 φορές και θα πάει και τρίτη όταν πλησιάσει στο τέλος.
Το manga το έχω αφήσει εδώ και ένα χρόνο γιατί δεν έλεγε που σταματούσε συνέχεια, δεν το άντεχα. Όλο κάτι πάθαινε αυτή και μετά μέχρι να αλλάξει και περιοδικό...Οπότε περιμένω 1)να μαζευτεί υλικο, 2)να δω αν θα πάθει τίποτα άλλο αυτή η σειρά που σαν να την έχει καταραστεί κάποιος, 3)μήπως και προχωρώντας λίγο παρακάτω, μας λυπηθούν και συνεχίσουν το anime. Εντελως κρίμα που σταμάτησε. Η 2η σεζόν δεν είχε καθόλου filler και ήταν πολύ καλή.:Crying2:
Αν περάσει καιρός και δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω, θα το συνεχίσω το manga.
Feb 07 2010 20:47
iristella → Nighteyes
Η καλή δουλειά να αναγνωρίζεται. :3 Και μέχρι στιγμής και τα δυο το ξεπερνάνε και αυτό και τα υπόλοιπα endless. Καλά FMA είμαι νωρίς ακόμη αλλά μου αρέσει πάρα πολύ.
Εϊναι από το manga το σετάκι και ειδικά τελευταία το σχέδιο της Mangaka έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο. Στο ava είναι ο Kanda. Στην sig είναι ο Kanda με έναν παιδικό του φίλο. (και btw σαν πιτσιρίκι είναι ακόμη πιο στριμάδι από ότι μεγάλος). Συνέχισε το manga. Πραγματικά τα σπάει.
Feb 07 2010 20:33
Nighteyes → iristella
Το οποίο έχω δει.lol Δεν το αναγνώρισα.:kakaka:
Καλέ καμία σχέση δεν έχει το σχέδιο. Ο Kanda υποτίθεται ότι είναι αυτός; Oι άλλοι στην sig ποιοι είναι;
[quote]Πάρα πολύ καλή shonen σειρά και μαζί με το FMA που ξεκίνησα πρόσφατα τολμώ να πω ότι είναι οι δύο καλύτερες στο είδος τους.[/quote]Συμφωνώ απολύτως, αν και το FMA μάλλον το νικάει για την ώρα γιατί το κάναν ολοκληρο anime. Σαν manga βέβαια δεν ξέρω ακόμη μια που δεν τελειώσανε.
Δεν το περίμενα όμως να τα πας πάνω απο το Ναρουτο:P
Feb 07 2010 20:23
iristella → Nighteyes
Ευχαριστώ. ^^
Το καινούριο σετάκι είναι από το anime/manga D Gray-Man. Πάρα πολύ καλή shonen σειρά και μαζί με το FMA που ξεκίνησα πρόσφατα τολμώ να πω ότι είναι οι δύο καλύτερες στο είδος τους.
Feb 07 2010 20:01
Nighteyes → iristella
Mε γειες!!
Απο που είναι το καινούργιο σετάκι; Μanga να υποθέσω;
Feb 07 2010 19:55
Nighteyes → musicandcoffee
Με αφορμή [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=365015&postcount=17"]αυτό[/URL], ήθελα να σου υπενθυμίσω:
[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται/διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
[/B][/SIZE][/COLOR][/quote]:thatsit:
Feb 06 2010 09:52
Nighteyes → Tea-chan
Πολύ καλό. [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=358098&postcount=277[/url]
Πολύ μ' αρέσει που παθαίνει κρίση όταν βλέπει την αφίσα: Που να έβλεπε αυτήν...
Dec 10 2009 18:14
Nighteyes → Melkor
That' s good to know. Ότι δεν γράφει καλά μόνο με σημειώσεις του Jordan.
Είχε δεν είχε πάντως έγινε διάσημος. Μπορεί να γινόταν και απο μόνος του αλλά πολύ αργότερα. Ωραία κίνηση του εκδοτικού οίκου που τον προώθησε έτσι και θα κερδίσει όσα έχασε με τον θάνατο του Jordan. Αφού το λες (και η Hobb) θα τον διαβάσω κάποια στιγμή, όταν αποφασίσω να πέσω πάλι στον λήθαργο των fantasy. Kαιρό έχω να το κάνω και ήθελα να κάνω και δίαιτα, οπότε μπορεί να ξεκινήσω νωρίτερα απ' ότι περίμενα. (Για κάποιον λόγο όταν με απορροφάει ένα βιβλίο μου κόβεται η όρεξη. Πολύ όμως. Με το WOT είχα χάσει 7 κιλά. Tα ξαναβαλα όμως μετά...)
Dec 08 2009 22:13
Melkor → Nighteyes
Nee-san, ξεκινησα να διαβαζω το Mistborn: The Final Empire του Sanderson.
Tο εφτασα στη μεση και τολμω να πω οτι οχι μονο μαρεσει, αλλα με τραβαει κιολας.
plus, recommended by Hobb.
αν θελησεις κατι σε fantasy, ριχτου μια ματια, πιστευω θα σου αρεσει.
Dec 08 2009 11:53
Night Wizard Seal → Nighteyes
Ευχαριστώ πολύ.Ναι τελικά μπήκα σε αυτό με τα τόρεντ.Τα περισσότερα τα βρήκα από κάπου αλλού αλλά είναι κάτι ταινίες....Άσε έπαθα κόλλημα τώρα που τα βρήκα :)
Dec 04 2009 22:32
Nighteyes → Night Wizard Seal
Πας [URL="http://www.livejournal.com/community/"]εδώ [/URL]και φτιάχνεις λογαριασμό. Aφού κάνεις sign in θα μπορείς να μπαίνεις στο journal και θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στις σελίδες αυτές.
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7741"]Eδώ [/URL]έχει κi άλλα link εκτός των journal. To ένα δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης το άλλο θέλει πάλι λογαριασμό. Tα από κάτω με τα torrent, το 2ο έχει πολλές ταινίες και σε πολύ καλή ποιότητα αλλά θέλει λογαριασμό και seeding αλλιώς σε διώχνουνε.
Dec 04 2009 21:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed