Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seirios → Nighteyes

δεν λέω ότι έχεις άδικο...αν και πιστεύω ότι είχε αναγνωρίσει την μουσική..γιατί κάποια στιγμη καθώς την ακούει,της πεύτει από τα χέρια και είχε γουρλ΄σει τα μάτια και τον κοιτάει και μετά του έλεγε τα ίδια..αλλά για να σωθεί η αδερφή του η οποία από ότι φάνηκε είχε αρκετά αδύναμο χαρακτήρα σε σχέση με αυτόν ας πούμε,μπορεί να έπερνε χρόνια,και ίσως ποτέ δεν ξεπερνούσε τα ψυχολογικά...προσπαθεί να σου δείξει ότι αν πάρεις τον κατίφορο και φτάσεις τόσο χαμηλά δεν υπάρχει γυρισμός,δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό σαν θεωρία η λάθος,αλλά σίγουρα αυτός που το έγραψε το πιστεύει...από την δική μου οπτική γωνία έκανε καλά και την σκότωσε,πέθανε μέσα στην νιρβάνα της και πιθανός τρέλα...σκέψου αν γινότανε καλά και συνιδιτοποιούσε τι πέρασε τόσα χρόνια πως θα γινότανε η ψυχολογία της στην συνέχεια,και εφ όσων αυτός δεν μπορούσε να είναι δίπλα της όλη την ώρα θα έπρεπε ή να παρατήσει τον στόχο του η να την κρατήσει σε μια μίζερη ζωή...το να της έδεινε μια ευκαιρία σίγουρα είχε πιθανότητεσ αλλά ακόμα πιο σίγουρα ήταν ένα τεράστιο ρίσκο... Πάρε το σεντόνι σου τώρα πρωί πρωί.... χααχχααχ
Φεβ 12 2009 06:33
Φωτογραφία

Seirios → Nighteyes

χαχαχαχα βασικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο...γιατί όπως σου είπα ακόμα και στην κατάσταση που την βρήκε,προσπάθησε με το μουσικό κουτάκι να της εξηγήσει ποιος είναι και να την πάρεινα φύγουν..αλλά αυτή το μόνο που την ένοιαζε ακόμα και όταν αναγνώρισε την μουσική ήταν να κάνει την δουλειά της,μου φαίνεται πως προσπαθεί να περάσει το μήνημα ότι είχε ξεπέσει τόσο πολύ που δεν υπήρχε γυρισμός,και το περνάει αυτό μέσα από την αδερφή του ως τραγικό πρόσωπο...
Φεβ 12 2009 06:06
Φωτογραφία

Seirios → Nighteyes

ααα σορρυ ρε συ..νόμιζα πως μιλούσε για την άλλη. μπερδέυτικα..ίσως γιατί μέσα στο μυαλό μου είχα σίγουρο ότι καλά έκανε και σκότωσε την αδερφή του... δεν υπήρχε σωτηρία όπως το παρουσιάζει..γιατί δείχνει ότι καταλαβαίνει ποιος είναι και συνέχιζει να του λέει το ίδιο δεν την ενδιέφερε πια..είχε ξεφύγει τελείος η κατάστασή της...
Φεβ 12 2009 05:56
Φωτογραφία

NighteyesLoke

Εγώ το ξεκίνησα πολύ αργότερα βέβαια, κατα τον Αύγουστο, και είχα δει μέχρι το 30κάτι και το συνέχισα λίγο πιο μετά. Τα υπόλοιπα τα είδα μονοκοπανιά. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα είναι να το βλέπεις σε δόσεις αφού βολεύει κιόλας με τις αυτοτελείς ιστορίες. Εκτός ότι το ευχαριστιέσαι περισσότερο είναι κι ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα σ' όλα τ' άλλα που βλέπουμε.:drink:
Φεβ 12 2009 02:19
Φωτογραφία

LokeNighteyes

βασικα το Gintama το βλεπω ισως και απο περσι τον ιανουαριο ισως και νωριτερα, αλλα ενω μου αρεσει πολυ το αφηνα επειδη κολαγα με αλλες σειρες (και βασικα μικροτερες γτ μονο που σκεφτομουνα 80+ ep.. :D) οποτε βλεπω 1-2 καθε 2 βδομαδες, αλλα τωρα θα το παρω πιο ζεστα το θεμα xD
Φεβ 12 2009 02:05
Φωτογραφία

Nighteyes

Κι εμένα μ' αρέσει πολύ. Ίσως επειδή ξεφεύγει σε ηλικία; Ξέρω γω. Ίσως γιατί υποδηλώνει τον μεγαλύτερο φόβο των νέων;(40 χρονος, άνεργος και σε διάσταση που τον χτυπάει αλύπητα η μοίρα; ):hahaha:Όποιος και να ναι ο λόγος πάντως, έχει αποκτήσει άλλη διάσταση το φόρεμα των μαύρων γυαλιών.:congrats: [B]edit[/B] Μόλις είδα στο thread ότι είσαι σχετικά στην αρχή. Ακόμα δεν είδες τίποτα.:congrats:Ευτυχώς που δεν πέταξα κανένα spoiler:uhh:Welcome to the club λοιπόν.
Φεβ 11 2009 02:51
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Nighteyes

hahaha~! Ευχαριστω πολυ :3 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει αυτος ο χαρακτηρας (γενικα)..Τα σπαει ΧΡ. Αφου να φανταστεις δεν μπορουσα να βρω καμια φωτογραφια της προκοπης για να κανω το νεο σετακι avatar/signature >_<
Φεβ 11 2009 02:40
Φωτογραφία

Nighteyes → Seraphimon-T.K.

Ήθελα να σε συγχαρώ για το νέο σου theme.:gotit: Μadao.:hahaha:
Φεβ 11 2009 02:01
Φωτογραφία

Nighteyes → NemuiNeko

435€ για 4 μήνες σε 3 δόσεις, η πρώτη στην αρχή. Μάλλον 2 φορές την βδομάδα από 2 ώρες το μάθημα.
Φεβ 07 2009 20:14
Φωτογραφία

NemuiNeko → Nighteyes

Οχι δεν διαβασα αλλα πες μια τιμη περιπου για ποσο καιρο/μαθηματα ,αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα (στην τελικη γινομαι και λιγο golden boy,παω κανω 2-3 δουλειες σποντα σε κανα internet caffe και τα μαζευω)
Φεβ 07 2009 18:29
Φωτογραφία

Nighteyes → NemuiNeko

Όντως, πιθανότατα να σε χρειαστούμε για να κλείσουμε τμήμα. Για κέντρο μιλάμε, όσο για τις οδούς μην ανησυχείς. Στην ανάγκη, θα σου κάνω χάρτη ή συναντιόμαστε και πάμε μαζί.:congrats: Με τα χρήματα είσαι ΟΚ; Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν διάβασες τελικά την συζήτηση που είχα με τον Kyuubi.
Φεβ 07 2009 17:48
Φωτογραφία

NemuiNeko → Nighteyes

ba.. Eimai teleiws Lazy cat pu leei kai to neo nickname :P An den me parei kapoios apo to xeraki na pame den kserw ti tha ginei... Twra teleftaia trexw gia eksetastiki + diplwma gia aftokinito kai den prolava.. Kai esy tha ksekiniseis fetos? an exei kanena kentriko (giati kai tis odous na dw den tha katalavw pu akrivws peftoun) pes na paw na graftw.. twra an thelete kosmo gia na vgalete kanena tmima,glad to be of service,an volevei erxomai :)
Φεβ 07 2009 17:27
Φωτογραφία

Nighteyes → NemuiNeko

:hi: Τελικά τι αποφάσισες για τα Ιαπωνικά; Ελπίζω να σε βοήθησαν οι πληροφορίες που σου έδωσα. Με γεια και το καινούργιο όνομα.
Φεβ 07 2009 00:45
Φωτογραφία

iristellaNighteyes

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Nighteyes san!!!:wooi2::nod2:
Φεβ 05 2009 18:41
Φωτογραφία

Nighteyesiristella

Αν και τα είπα στο thread, είπα να σου ευχηθώ και πιο προσωπικά. Συγχαρητήρια λοιπόν! Είσαι από τους καταλληλότερους ανθρώπους εδώ μέσα, γι' αυτή τη δουλειά.
Φεβ 05 2009 18:17