Community Status Updates
Nighteyes → NemuiNeko
Στο thread που είδες το ποστ μου, είχα διαβάσει τι λέγανε τα παιδιά πριν καιρό και είχα διαλέξει αυτά τα 2. Γενικά προτιμώ τα μικρά φροντιστήρια. Επίσης προτιμώ αυτά τα 2 γιατί είναι κέντρο(τα άλλα δεν με βολεύουν) [U]και[/U] είναι Γιαπωνέζες οι δασκάλες σίγουρα. Από χρήματα δεν πιστεύω να έχουν μεγάλη διαφορά με τα υπόλοιπα, αν και δεν το χω ψάξει. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο προφίλ μου, που είχαμε μια σχετική συζήτηση με τον Kyuubi.
Δες και στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.[URL="http://www.gr.emb-japan.go.jp/portal/gr/culture/lessons1.htm"]Embassy of Japan in Greece[/URL]
Jan 26 2009 04:14
NemuiNeko → Nighteyes
Hi! Επεσε τυχαια το μάτι μου στο post σου : [url]http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/1939-%C9%E1%F0%F9%ED%E9%EA%DC-68.html#post277735[/url] Και σκεφτόμουν ίσως ειναι καιρος μετα απο 2 και χρονια που ελεγα οτι θα ξεκινησω, να μαθε ιαπωνικα! ^_^ Αλλα επειδη ποτε δεν ειχα info για το θέμα,στείλε μου λίγο ενα μνμ με το που ειναι το μερος οπου μπορουμε να μαθουμε,γιατι εχεις προτιμηση για αυτο το language lab και τετοια,αν δεν σου κανει κοπο.
Jan 26 2009 03:44
Kyuubi
→
Nighteyes
Αν ηταν πολυ ευγενικη τοτε σίγουρα με την καζουκο μίλησες ;) στο lang-lab αφου δεν εχουν μαζευτει μέχρι τωρα ατομα δεν πιστευω να γίνει τμήμα,οποτε μην έχεις τύψεις
θα περιμένουμε αν ειναι μερικές μερες και αν δεν γίνει τμημα,παμε καζουκο :)
Jan 24 2009 11:03
Nighteyes
→
Kyuubi
Πήρα τηλ τελικά.
Στο Language lab πάλι τα ίδια μου είπαν. Χρήματα:435€ σε 3 δόσεις.
Στο άλλο πέτυχα κάποια που μιλούσε σπαστά Ελληνικά. Λες να ήταν η ίδια; Ήταν πολύ ευγενική όποια και να ήταν. Θα γίνουν 1 πρωινό τμήμα και 1 απογευματινό. Πρέπει να πάμε από κει να συμπληρώσουμε μία αίτηση. Δεν μου κάθεται καλά πάντως να πάω να την συμπληρώσω και αν εδεήσουν να κάνουν τμήμα στο άλλο να πω ότι άλλαξα γνώμη. Χρήματα:470€, 120 στην αρχή και τα υπόλοιπα σε 3 δόσεις.
Αν και στο Language lab είναι λιγότερα τα χρήματα, στο άλλο κάνουν όμως αποκλειστικά Ιαπωνικά.
Έχω μπερδευτεί εντελώς.:bahhh:
Jan 23 2009 20:01
Kyuubi
→
Nighteyes
η καζουκο απ'οσο γνωριζω εχει σπουδασει ιαπωνικη φιλολογία στην Ιαπωνία και ο φιλος μου την θεωρεί κορυφη.Αν δεν γινει τελικα τμημα στο lang-lab μαλλον θα πάω εκει
Jan 23 2009 17:18
Nighteyes
→
Kyuubi
Οπότε στο Language lab σου είπαν τα ίδια με μένα. Ήθελα να δω αν θα γίνει τμήμα εκεί και μετά να πάρω στο άλλο, αλλά αφού έχεις τέτοιες πληροφορίες θα πάρω αν είναι τηλ σήμερα και εκεί. Απλά για το Language lab, εκτός ότι είναι λιγάκι πιο φτηνά τα δίδακτρα, έχει πέσει και τόση διαφήμιση εδώ μέσα...Ο φίλος σου, είναι ικανοποιημένος από την Καζούκο;
Jan 23 2009 14:58
Kyuubi
→
Nighteyes
στην ταμακι πηγα και μου είπαν [B]αν[/B] μαζευτούν ατομα θα ξεκινήσει φεβρουαριο.Η κυρια καζουκο θα κανει σίγουρα τμήμα ὅπερ ξεκινάει και αυτο τον φεβρουαριο,η καζουκο μαζευει πάντα άτομα και επειδη κανει μάθημα νομιζω μεχρι σε 7 αν καποιος παει μετα τον φεβρουάριο μπορει να μην τον δεχτει (συμφωνα με αυτα που μου εχει πέι ενας φίλος που πηγαίνει στην καζούκο) ;)
Jan 23 2009 13:31
Nighteyes
→
Kyuubi
Ξέρεις, απάντησες καταλάθος στο προφίλ σου.:congrats: Κι εγώ περίμενα μήνυμα...:hahaha:
Δηλαδή σου είπαν ότι θα γίνει σίγουρα τμήμα; Εγώ άφησα το τηλ μου στο Language lab αλλά δεν με πήραν ακόμα.
PS. Γυναίκα είμαι.:if:
Jan 23 2009 03:23
Nighteyes → iristella
Αν και δεν έχω δει ακόμα το Ayakashi, μου άρεσε πολύ. Κουνούσε και τα αυτιά του.:hahaha:
Ώστε έπεσα στη παγίδα. Εμ με τέτοιο κοκκίνισμα.:congrats:
Jan 22 2009 16:47
iristella → Nighteyes
Well ξαναάλλαξα σετάκι από την στιγμή που μου έστειλες το vm αν και είναι ο ίδιος χαρακτήρας..... Βασικά αλεπουδάκι/λυκάκι ήταν καλά το μάντεψες και πήγε διακοπές. Μπορεί να το ξαναβάλω βέβαια στο μέλλον γιατί του είχα συμπάθεια αυτού και του medicine seller.
Ο χαρακτήρας είναι ο πρωταγωνιστής του maria holic (yeap σωστά διαβάζεις it s a trap!!! :hahaha:)... ένα highly intelligent crossdressing sadistic boy το οποίο αξίζει άπειρο respect και ο οποίος παίζει να είναι ο χαμένος μου αδερφός... Σου συστήνω να δεις την σειρά για επικά γέλια... (Πρώτη φορά βάζω αγόρι σετάκι Btw:wooi2:)
Jan 22 2009 16:06
Nighteyes → iristella
Που πήγε η αλεπού; (Ξέρω, γάτα είναι, αλλά εμένα πιο πολύ σε αλεπού μου φέρνει)
Την θέλω πίσω, τώρα. :zetsubou:
Η κοπελιά ποια είναι;
Jan 22 2009 14:47
iristella → Nighteyes
Και εγώ είχα πει να μην ξαναμιλήσω στο συγκεκριμένο thread επειδή είχα καλυφθεί και από δικά σου ποστ και από άλλων παιδιών αλλά με το που το είδα το συγκεκριμένο δεν άντεξα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Jan 21 2009 00:43
Nighteyes → iristella
Μπράβο κοπέλα μου! Πρωτύτερα, είχα αποφασίσει να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα αλλά εκεί που πήγα να ξανακυλήσω, είδα το ποστ σου. Άσε που εσύ τα είπες καλύτερα απ' ότι θα τα λεγα εγώ. Αυτό με την Αμερική μου τη ψιλοέδωσε αλλά είπα να μην ενδώσω στη πρόκληση.
Jan 21 2009 00:26
Nighteyes → Radagast
Έχω δει τα πρώτα 10 επεισόδια από Gankutsuou και έχω ενθουσιαστεί. Τελικά το σκοτεινό κλίμα με τραβάει, τι να πω. Είχα δει παλιά την ταινία αλλά και η άνιμε εκδοχή σε καθηλώνει. Πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς δεν είναι σαν το RomeoXJuliet που χασμουριόμουν. Αλλά δεν θα πρότεινες εσύ κάτι τέτοιο.:congrats:
Θέλω ν' αγοράσω τα dvd! Είμαι όμως ταπί.:sigh2::zetsubou:
Ευτυχώς ανέλαβε την διανομή της σειράς η funimation οπότε και να μη προλάβω να πάρω την έκδοση της Geneon θα πάρω την καινούργια όταν βγει. (Αν και το παλιό box set μου ψιλογυάλισε...)
Jan 20 2009 20:42
Nighteyes
→
Kyuubi
Γεια σου. Είχαμε μιλήσει στο thread των Ιαπωνικών. Ενδιαφέρεσαι ακόμη για μαθήματα; Έκανα καινούργιο ποστ μήπως και ενδιαφερθούν κι άλλοι, γιατί έχω μια ανησυχία ότι δεν θα μπορέσει να γίνει τμήμα.
Jan 20 2009 17:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed