Jump to content

Community Status Updates

Photo

Leon → Nighteyes

Ναι. Και η αλήθεια είναι ότι όταν το χα δει (πάνε καμιά 6-7 χρόνια τώρα) δε μου χε πολυαρέσει γι αυτό θέλω να κάτσω να το ξαναδώ.
Feb 24 2009 02:46
Photo

Nighteyes → Leon

Για να μην spam άλλο το thread. Υποθέτω ότι έχεις δει το Top secret. (Ελληνιστί "Άκρως τρελό κι απόρρητο")
Feb 24 2009 02:23
Photo

NighteyesKenny

Ψάχνοντας για κάτι άσχετο είδα [URL="http://www.anime.gr/forums/fansub-groups/1303-%D0%EF%E9%E1-%DD%EA%E4%EF%F3%E7-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%DC%F3%F9-post156874.html?highlight=vampire+knight#post157268"]αυτό[/URL]. Δεν ξέρω τι να πω. :nod2:Προφητικές ικανότητες. Ήθελα επίσης να σε συγχαρώ για το νέο set αν και λίγο αργοπορημένα. Είναι τέλειο. :congrats:Και μην ακούς αυτό που σου είπε κάποιος για το περίγραμμα. Του πήγε γάντι.
Feb 23 2009 02:41
Photo

Nighteyes → Melkor

I am. :wooi2: Καλά γέλασα πολύ. Μια με το δικό σου ποστ και τώρα με του Kenny(Άσχετο). Πάντως αν δεν αρχίσει να βλέπει όλο το forum Gintama με τόση διαφήμιση που του κάνουμε, τι να πω.:canthelp:
Feb 22 2009 05:30
Photo

Melkor → Nighteyes

are you proud of me Nee-san? yokattaaaa :Blissfull:
Feb 22 2009 05:22
Photo

Seraphimon-T.K. → Nighteyes

Χαχαχα~! Αν δω Gintama στα ελληνικα ποτε, πιστευω θα εχει πλακα :Ρ Ειδικά αν ειναι λιιιιγο καφροι και οι μεταφραστες :Ρ Πιστευω τοτε το αποτελεσμα θα ειναι ΟΚ! Καλη τυχη με τον τυπα που θελεις να διαφθείρεις...εεε...εννοω να του ανοιξεις τα ματια :Ρ
Feb 21 2009 08:35
Photo

Nighteyes → Seraphimon-T.K.

Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει σωστή μετάφραση του Gintama στα Ελληνικά. Απλά αυτό (και το Hikaru no go λόγω ορολογίας) είναι από τα anime που έχουν δυσκολίες για κάποιον που δεν έχει ευχέρεια στα Αγγλικά, και αυτήν την αποκτούν οι περισσότεροι συνήθως μετά τα 18-20.(Έχω κάποιον στα υπόψιν για να προσηλυτίσω σ' αυτά τα 2 γι' αυτό...:congrats:)
Feb 20 2009 19:01
Photo

Melkor → Nighteyes

μιλάω για το ίδιο shadow chronicles
Feb 16 2009 03:56
Photo

Nighteyes → Melkor

Τώρα εγώ μπερδεύτηκα.:hahaha: Έχει βγει shadow chronicles και στο anime, γιατί εγώ ήξερα ότι υπάρχει για το robotech.
Feb 16 2009 03:33
Photo

NighteyesKenny

No money κι εγώ αυτό τον καιρό αλλά τελικά γράφτηκα σε φροντιστήριο και το επόμενο 4μηνο βλέπουμε. Πάντως και με τα links που αναφέρεις μια χαρά μου φαίνεται ότι τα καταφέρνεις. Σώπα ρε συ. Τροφοδοτικό ακόμα δεν μου έτυχε ν' αλλάξω. Ελπίζω να μην μου τύχει.
Feb 15 2009 03:07
Photo

KennyNighteyes

Τα μαθαίνω μόνος μου, κυρίως από τα αμέτρητα anime που έχω δει. Αλλά επειδή αυτό δεν αρκεί για να μάθεις ιαπωνικά της προκοπής, μαθαίνω kanji και γενικα χτίζω λεξιλόγιο χρησιμοποιώντας το [URL="http://jisho.org/"]Denshi Jisho[/URL], και μαθαίνω γραμματική από [URL="http://www.guidetojapanese.org/"]αυτόν τον πολύ χρήσιμο οδηγό[/URL]. No money/time για φροντιστήρια και τα τοιαύτα. PS. Αυτήν την απάντηση ξεκίνησα να την γράφω προχθές, και μου κάηκε το τροφοδοτικό στη μέση. :terror2: Αλλά επιτέλους την στέλνω. :hero:
Feb 15 2009 02:12
Photo

NighteyesLoke

Το λέω γιατί αν είναι θηλυκό μετά θα υπάρξει πρόβλημα. Αν είναι αρσενικό και παραημερέψει μπορεί να δυσκολευτεί μετά έξω. Ξέρεις οι γάτοι σκοτώνονται στην κυριολεξία την εποχή του ζευγαρώματος. Καλά, πες μας τι έγινε αν πας.
Feb 15 2009 00:08
Photo

LokeNighteyes

κοιτα μετα απο 2-3 χρονια θα φυγω και εγω xD, πρεπει να ειναι μικρο σε ηλικια αλλα δεν ειναι ακομα μωρο εχει κανονικο αν και λιγο μικρο μεγεθος. θα το παω η δευτερα η τριτη στο κτηνιατρο.
Feb 14 2009 21:45
Photo

NighteyesLoke

Πάντως αν έχει ακόμα διάρροια, μπορεί να έχει κάτι όπως είπε και η iristella. Εκτός αν φταίει η τροφή που είχε φάει. Είναι πολύ μικρό; Πάντως αν το έχετε στην οικοδομή καλό θα ήταν να το δει κι ένας γιατρός. Επίσης έχε στο νου σου ότι αν είναι αρσενικό, μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια θα την κάνει. Αν είναι θηλυκό δεν θα φύγει αλλά 2-3 φορές το χρόνο θα γεννάει. Εκτός αν του κάνετε στείρωση, αλλά τότε θα θέλει πολύ προσοχή να μην τρώει πολύ γιατί δεν κάνει, κι αν βγαίνει έξω είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις αυτό.
Feb 14 2009 20:14
Photo

NighteyesLoke

Σου είπα η μνήμη μου έχει αρχίσει να κάνει νερά... Είδα τη συζήτηση που είχες με την iristella για το γατί. Τι έγινε τελικά; Κι εγώ γάτο έχω σπίτι.
Feb 14 2009 19:30