Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Loke → Nighteyes
:D απλως μου φανηκε παραξενο γτ δεν ειχε ποσταρει το αποκατω σκουλικι στο thread.
oh hai seiros! ;)
Φεβ 14 2009 19:26
Nighteyes → Loke
Sorry. Είχα πρόσφατη συζήτηση μαζί του και τα μπέρδεψα;:hahaha: Έκανα edit στο ποστ μου.
Τι κακό με μένα! Μέχρι τώρα μπέρδευα φύλα. Τώρα άρχισα να μπερδεύω και ονόματα;:bahhh:
Να δεις που αντί Ιαπωνικά θα μάθω άλλη γλώσσα(Που δεν υπάρχει. Tolkien κι εγώ.).
Φεβ 14 2009 19:23
Seirios → Nighteyes
πάντως το ότι ένα άνιμε χωράει τόση συζήτηση + ότι ο τρόπος σκηνοθεσίας σε παραπέμπει σε πολλές διαφορετικές εξηγήσεις,είναι ένα πολύ μεγαλό σύν στο άνιμε..
Φεβ 13 2009 05:56
Nighteyes → Kenny
Τα νέα διαδίδονται βλέπω.:hahaha:Κάποια στιγμή θα έρθω και σε συνάντηση. Πλάκα πρέπει να χει. Μου είχε πει και η Erisadesu, αλλά δεν βόλεψε.
Εσύ πας φροντιστήριο ή ιδιαίτερα για Ιαπωνικά;
Φεβ 13 2009 04:20
Kenny → Nighteyes
BTW, έμαθα ότι μένεις Θεσσαλονίκη. Μένουμε στην ίδια πόλη. Θα χαρώ να σε γνωρίσω σε κάνα meeting. :)
Φεβ 13 2009 04:10
Nighteyes → Kenny
Κι εγώ κάνω κάποιες προσπάθειες προσηλυτισμού. :congrats:Που θα πάει, θα το μεγαλώσουμε το fan club. Δεν μπορούν να φανταστούν τι χάνουν όσοι δεν το βλέπουν.:drink:
Μια που σε βρήκα/με βρήκες, thanks για την παρέμβαση στο thread των Ιαπωνικών.:gotit:
Φεβ 13 2009 04:02
iristella → Nighteyes
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται:hihi2:.... Moυ φαίνεται στα thread που ποστάρουμε και οι δύο είναι το θέμα ποια θα προλάβει την άλλη :hahaha:
Φεβ 12 2009 19:49
Seirios → Nighteyes
iiii klepsiaaaaa oloklhro comment gia 2 emoticons!!! afto den thap erasei etc!
Φεβ 12 2009 07:45
Seirios → Nighteyes
άμα αρχίσοθμε να λέμε κάτι τελευτέο ο καθένας μέχρι να δούμε ποιος θα έχει τον τελευτέο λόγο,θα κερδίσεις εσύ γτ σε λίγο πάω δουλειά ...damn!!!
Φεβ 12 2009 07:39
Seirios → Nighteyes
δεν είναι ότι διαφωνούμε,είναι οτι απλά έχω πάντα δίκαιο...
αχαχαχχααχχααχαχαχαχαχ
Φεβ 12 2009 06:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται