Community Status Updates
Leon → Nighteyes
A! Δεν την ξέρω καθόλου αυτή:oo:. Να πάρει. Είναι μερικές ταινίες που θέλω να τις δω και δεν βρίσκονται εύκολα.:emptyonexg1:
Feb 26 2009 00:19
Nighteyes → Leon
[URL="http://www.imdb.com/title/tt0095875/"]Το βρήκα[/URL]! Πολύ με ζόρισε...Γιατί όλα τα παλιά έχουν χαμηλό rating;:bahhh:
Edit
Δεν υπάρχει γι' αυτό, torrent ούτε για δείγμα. Κρίμα.
Feb 25 2009 19:22
Nighteyes → Leon
Εγώ την είχα δει γύρω στα 15 και είχα καταενθουσιαστεί θυμάμαι με την όλη ιδέα των μυστικών αστυνομικών σε σχολεία.:hahaha:Τώρα που το θυμήθηκα υπάρχει και μια ταινία που συμβαίνει ακριβώς αυτό. Θα το ψάξω.
Επίσης είχε βγει και ένα spin off(?Αν και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το πεις έτσι) το Booker με τον Richard Grieco που είχε παίξει σε κάποια επεισόδια στη σειρά. Γενικά από σειρές, δεν τις θεωρώ πια τόσο καλές αν και το ευχαριστήθηκα πολύ όταν τις είδα και θα τις σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο. Τώρα η καινούργια αν θα βλέπεται δεν ξέρω. Θα δείξει.
Feb 25 2009 14:58
Nighteyes → Melkor
Το ξέρω. Όσοι βλέπουν το nick μου φαντάζονται υποθέτω κάτι τελείως διαφορετικό.:hahaha:
Και το έχω ήδη πει δύο φορές σε διάφορα thread. Μήπως να το έγραφα και από κάτω του."Δεν είμαι μοιραία γυναίκα. Λύκος είμαι...":hahaha:
Ώστε έτσι. Κι εγώ κάπως έτσι την βγάζω με τα fantasy βιβλία. Αυτόν τον καιρό τα αποφεύγω για να μην κολλήσω πάλι και αν ξεκινήσεις καμιά μεγάλη σειρά δεν τελειώνει σε 2-3 μέρες όπως ένα anime...
Ώστε σ' αρέσει κι εσένα η Robin Hobb και το Wot.
Feb 25 2009 13:37
Leon → Nighteyes
Έχω κατεβάσει την 1η σεζόν και τη βλέπω τώρα:hahaha: Βασικά για τον Johhny την κατέβασα και γι αυτό δε σκοπεύω να δω πέρα της 4ης:nanana:(εκτός και αν φάω κανά σκάλωμα αν και δε νομίζω) Είδες το post μου λέει για remake? Άντε να δούμε:orly:
Feb 25 2009 13:35
Melkor → Nighteyes
Nee-san, ειλικρινα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν ειχα φανταστει οτι πηρες το ονομα σου απο τον λυκο. τον λατρευω.
και μαλιστα, συμπτωση, ειμαι εντελως αυπνος ( παλι ;) ) γτ περασα ολο το βραδυ διαβαζοντας για πολλοστη φορα το fate of the Fool
Feb 25 2009 13:17
Nighteyes → Leon
Αν το βρεις. Μόνο ένα torrent βρήκα κι αυτό με λίγους seeds.
Καλά μη μου πεις πως έχεις δει και 21 Jump street. Που το βρήκες πάλι αυτό.
Feb 25 2009 13:14
Leon → Nighteyes
Ε καλά, όχι και συμπτωματικά. Και οι 2 τους είναι απ το "brat pack":hahaha:. Όχι, το wisdom δεν το χω δει. Θα πρέπει να το τσεκάρω :riiight:
Feb 25 2009 07:17
Nighteyes → Leon
Καλά τo breakfast club και διάφορες άλλες νεανικές ταινίες της εποχής, έσκιζαν. Δεν θα τις έλεγες ποιοτικές, αλλά "μιλούσαν" στους νέους. Είχε βγει μια μεγάλη φουρνιά νέων ηθοποιών από τέτοιου είδους ταινίες και οι περισσότεροι έχουν γίνει ονόματα. Το μόνο μειονέκτημα τους σήμερα είναι η παλιά τεχνολογία που γυρίστηκαν και κυρίως η μόδα. Ώρες ώρες βλέπεις κάτι χτενίσματα και outfit.:hahaha:
Αν και προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Εγώ βλέπω μέχρι και ταινίες του 40. Απλά σήμερα έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι τους ενδιαφέρει πιο πολύ η ταινία που θα δουν να είναι καινούργια και γρήγορη, και σνομπάρουν τα πιο παλιά χωρίς να τους δώσουν μιαν ευκαιρία. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση που τα έχεις υπόψιν.
Αφού ανέφερες το breakfast club, δες αν δεν τα έχεις δει το Wisdom με τον Emilio Estevez και το Saint Elmo's fire.(Συμπτωματικά παίζει και στα δύο, όπως και η Demi Moore)
Feb 25 2009 01:40
Leon → Nighteyes
Ουαου! Είναι καρμικό:hahaha:. Δυστυχώς δεν έχω ψάξει καθόλου για υπότιτλους. Βάλε τους άλλους να μάθουν αγγλικά:fromabove:
Όντως, οι κωμωδίες είναι αρκετά διαφορετικού στυλ σήμερα. Αλλά εγώ μ αυτές μεγάλωσα, αυτές είδα πρώτες οπότε μ αρέσουν κι αυτές:canthelp: Βέβαια οι παλιές είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχω δει κάτι ανάλογα με το "The Breakfast Club" ας πούμε.
Feb 24 2009 14:42
Nighteyes → Leon
Κι εγώ το είχα δει γύρω στα 12-13 και αν και μου είχε αρέσει δεν είχα ενθουσιαστεί. Αλλά είναι από τα πρώτα που έχουν βγει στο είδος του.(Σάτιρα άλλων ταινιών)Μου είχε αρέσει που είχε σατιρίσει το Γαλάζια λίμνη.
Στο real genius θυμάμαι μια σκηνή που δείχνει πως μετατρέψανε τους διαδρόμους από τους κοιτώνες σε πίστα. Τι γέλιο. :hahaha:Και ο χαρακτήρας που έπαιζε ο Kilmer ήταν όντως όλα τα λεφτά.
Είχαν βγει αρκετές ταινίες την δεκαετία του 80 με αρκετά πρωτότυπες ιδέες. Ένας από τους λόγους που δύσκολα βρίσκω κάτι να με εντυπωσιάσει σε κωμικές ή ρομαντικές ταινίες σήμερα...
Αλήθεια, μήπως έχεις βρει τίποτα ελ υπότιτλους. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά οι άλλοι που έχω σκοπό να τους το βάλω ναι.
Και κάτι άσχετο. Έχουμε κάνει ακριβώς τον ίδιο αριθμό post.:dazed:
Feb 24 2009 03:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed