Community Status Updates
Nighteyes → Hellsing
Το Berserk δεν το έχω δει ακόμα. Για το Claymore όμως, το manga συνεχίζει την ιστορία, η οποία γίνεται πολύ καλύτερη. Στο είχα πει κι [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1755-anime-recommendations-116.html#post292703"]εδώ [/URL]αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν το έλαβες υπόψιν γι' αυτό το επαναλαμβάνω. Τα περισσότερα anime αφήνουν μισοτελειωμένη ή τελειώνουν με δικό τους διαφορετικό τρόπο την ιστορία του αντίστοιχου manga. Οπότε για να δεις την αληθινή ιστορία, αυτήν που έφτιαξε ο δημιουργός της, θα πρέπει να το διαβάσεις. Ειδικά αν δεν σε ικανοποίησε η τροπή που πήρε το anime. Το Claymore έχει τρομερές ανατροπές στο manga.
Για να διαβάσεις manga online υπάρχουν πολλά site και ένα είναι [URL="http://www.onemanga.com/"]αυτό[/URL].
Mar 12 2009 13:52
Cassiel → Nighteyes
Απλά έτυχε να σκεφτώ με την μία τα τρία επόμενα cosplay που θα κάνω. Δεν τα ετοιμάζω όλα ταυτόχρονα φυσικά. Ένα ένα ανά πάρτι. Άντε να σε δούμε και εσένα στο επόμενο πάρτι αν μπορέσεις να έρθεις:drink:.
Mar 08 2009 21:03
Nighteyes → Cassiel
Δεν ήμουν παρούσα στο προηγούμενο πάρτυ. Τις φωτο είδα στο thread. Μπράβο πάντως που ασχολείσαι τόσο πολύ. Από τώρα για το καλοκαίρι...
Mar 08 2009 18:24
Cassiel → Nighteyes
Thankies:congrats:.
Να υποθέσω δηλαδή ότι ήσουν παρόν στο προηγούμενο πάρτι;Τώρα αν το επόμενο μου θα είναι το ίδιο καλό δεν θα το κρίνω εγώ φυσικά:Blissfull:.Σίγουρα όμως δεν θα είναι το ίδιο πανάκριβο και το ίδιο χρονοβόρο στην "κατασκευή" με του Ace.Αυτή την "τιμή" (διπλή έννοια:hahaha:) θα την έχει το μεθεπόμενο μου για το καλοκαίρι. Φυσικά ήδη άρχισα να το ετοιμάζω από τώρα.Χειροποίητα ftw λέω πάντα:wis:.
Mar 08 2009 11:16
Nighteyes → Cassiel
:hahaha:
Δεν μου είχε δοθεί ευκαιρία να σε συγχαρώ για το προηγούμενο cosplay σου. Μια που το ανέφερες λοιπόν, να πω κι εγώ ότι ήσουν πολύ πετυχημένος Ace. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό το επόμενο cosplay που ετοιμάζεις. Αν είναι για τις 3/4, μπορεί να το δω και live. Θα δείξει...
Καληνύχτα και σε σένα.:byejg9:
Mar 08 2009 03:19
Cassiel → Nighteyes
Thanks για την ενημέρωση σχετικά με την σόγια:Blissfull:.Αυτά συζητούσα σήμερα και με μια φίλη στην Ιαπωνία προσπαθώντας να καταλάβω τι στο καλό είναι το λεγόμενο soy milk & αν το tofu είναι το ίδιο πράγμα τελικά με την φέτα σόγιας. Τώρα σχετικά με το θέμα δεν νομίζω ότι παίζει περίπτωση υποκρισίας αν εσύ δεν το θέλεις και η μάνα στο βάζει στο τραπέζι:hahaha:.Είναι άλλη μια "τεχνική" για να με παχύνει ενώ αντιστέκομαι:wis:.Κομμένα όλα από Δευτέρα. Πρέπει να είμαι σε φόρμα για το επόμενo cosplay σε 25 μέρες:bike::fromabove:.Καλό βράδυ.
Mar 08 2009 03:08
Melkor → Nighteyes
muahahahahha, Nee-san, εχω την εντυπωση οτι σε διεφθειρα...
εχεις απολυτο δικιο ομως σε αυτο που λες.
Mar 07 2009 08:37
Kenny → Nighteyes
Μην ψάχνεις λογική στο Heal/Hurt Game. Εγώ γι' αυτό το παράτησα σαν παιχνίδι. :smokingg:
Μα να πεθαίνουν χαρακτήρες σαν τον Spike Spiegel και ο Krauser να γίνεται Heaven God; :bahhh:
Mar 07 2009 07:59
Nighteyes → Melkor
Είπα να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά.[url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/6778-%CD%E7%F3%F4%E5%F5%E5%F4%E5-5.html#post291979[/url]
Mar 07 2009 02:18
Dante80 → Nighteyes
Καλησπέρες...^^
Δεν νομίζω πως αναφέρθηκα καν στο σχέδιο για την σειρά, μιας και έτσι και αλλιώς αυτό προσομοιάζει αυτό του Takahata στο ομώνυμο manga.
Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα αυτή η σειρά (όπως και άλλες σαν το kiminozo, το NGE, το elfen lied κτλ) λειτουργεί σε love it/hate it basis. Δλδ, ή θα σου φανεί φοβερή, ή [U]υπερβολικά[/U] αποκρουστική. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα (ο καθένας με την τρέλα του) οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος περαιτέρω αναλύσεως...;)
Χαιρετούρες, Γιώργος...^^
Mar 07 2009 00:35
Nighteyes → Dante80
Επειδή δεν έχω σκοπό να ανοίξω thread για το Saikano(Το θεωρώ λίγο άσχημο να δημιουργήσω ένα topic μόνο και μόνο για να θάψω ένα anime) ήθελα μόνο να σου πω τα εξής: Το σχέδιο του Saikano δεν με ξένισε όπως πιθανόν να νόμισες, το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Για μένα όπως και να χει αυτό είναι δευτερεύων λόγος για να κρίνω αυτό που βλέπω. Ούτε η γενικότερη υπόθεση. Αυτό που με ενόχλησε είναι οι χαρακτήρες και η υπόθεση που αφορούσε τις μεταξύ τους σχέσεις. Για να αναφερθώ και στην Chise, αφού από κει ξεκινήσαμε λόγω του παιχνιδιού, εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας της με θίγει ως γυναίκα. Αυτά. Δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Το manga που αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει αλλά μπορεί να το κάνω μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι το anime ήταν κακή μεταφορά του και θέλω να το σιγουρέψω.
Mar 07 2009 00:10
Nighteyes → Kenny
Χαίρομαι που σ' έκανα και γέλασες(Εγώ πάντως έκλαιγα μέσα μου όταν τα έγραφα.:bahhh:) και περισσότερο που με καταλαβαίνεις αφού πέρασες κι εσύ τα ίδια. Και να σκεφτείς ότι ήμουν κάπως προετοιμασμένη γιατί μου είχαν πει να μην περιμένω πολλά. (Πολλά... Χίλιες φορές τα fillers του naruto ή του bleach. Εκείνα τουλάχιστον είναι αυτό που είναι. Δεν το παίζουν ψαγμένα.)Έριξα και μια ματιά χθες στο anidb τις βαθμολογίες των reviews, και οι μισοί του έδιναν πάνω από 9. :uhh:Ποιοι τα γράφουν αυτά; Τα εννοούν ή μας δουλεύουν; Γιατί βλέπουν anime; Το τόλμη και γοητεία ακόμα παίζει απ' όσο ξέρω. Εκτός από το Saikano έχουν δει άλλο anime πέρα των hentai;
Δεν θα πάρω ποτέ απάντηση στα παραπάνω, αλλά θέλω να πάρω στο εξής: Γιατί μπήκε η Chise σε God mode στο heal/hurt; Ήταν συνειδητή η επιλογή της, ή την ψηφίζανε χωρίς να έχουν δει το Saikano;
Mar 06 2009 15:08
Kenny → Nighteyes
Γέλασα πολύ με τις εντυπώσεις σου από το Saikano. :hahaha: Μου θύμισες εμένα όταν το έβλεπα... (πριν δύο χρόνια, όταν ξεκίνησα να βλέπω anime :if:). Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί μισώ την GONZO. :P
Mar 06 2009 05:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed