Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealNighteyes

Και γραψε οτι θες δεν με πειραζει(αν θες να γραψεις στο θρεντ μου:))
Apr 28 2009 21:13
Photo

ΑΑΑΑ ρε γμτ τωρα την ειδα την εικονα:deadga6: ...πουσου ρε θα απαντουσα αλλα ξεχναω (το βλεπω το θρεντ με τις εικονες αλλα ειχα απαντησει στο αντιστοιχομε τα μανγκα:wis:)Οχι απλα σε ρωτησα γιατι νομιζω οτι εχεις δει αρκετα ανιμ και μηπως εχεις δει και αυτο (ανοιξα και ενα θρεντ αλλα ...νεκρα:nanana:)(πλακα κανω)Και η εικονα που εχω στο αβαταρ ειναι απο το shounen onmyouji ειναι ο seiryou αλλα σε μοντερνα εκδοση(μ αρεσει πολυ αυτη η φοτο) Και ναι ενταξει το d gray ειναι λιγο καλυτερο(δν αρεσει να κανω μεγαλες συγκρισεις γτ οτι βλεπω μ αρεσει αλλα ειναι πιο ενδιαφερον το d gray man)
Apr 28 2009 20:59
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Καλά μέσα στο μυαλό μου είσαι; (Μήπως είδες την εικόνα που έβαλα στο trivial, γι' αυτό; ) Εχθές το τελείωσα. Τώρα πήγαινα να γράψω τις εντυπώσεις μου στο thread, αν και δεν ξέρω πως θα σου φανούν. Σε είχα ρωτήσει όμως και δεν μου απάντησες:Το avatar σου από που είναι; Απ' ότι κατάλαβα βλέπεις και D.Gray-man. Την ιστορία του D.Gray-man την βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα.
Apr 28 2009 20:03
Photo

Βασικα αν θες να το δεις (αν δεν το εχεις δει)στο λεω ειναι ωραιο ,αλλα μικρο...26 επ ειναι αλλα ειναι γαματο
Apr 28 2009 19:27
Photo

Να σε ρωτησω εχεις δει το shounen onmyoji ???
Apr 28 2009 19:25
Photo

Erisadesu → Nighteyes

λογικά θα βγουν έξω τα παιδιά. contact melkor the usual suspect.
Apr 28 2009 18:20
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Έτσι εξηγείται. Ελπίζω να τα πέρασες καλά. Γιατί, τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο;
Apr 28 2009 16:54
Photo

Erisadesu → Nighteyes

έλειπα αυτές τις μέρες ευχαριστώ για τις ευχές σου. λογικά θα τα πούμε το σαβ/κο εκτός αν λείπω πάλι.
Apr 28 2009 16:44
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Που εξαφανίστηκες τον τελευταίο καιρό... Λοιπόν, χρόνια πολλά σου εύχομαι.:drink: (Είδα το ποστ σου στο thread των γενεθλίων, αλλιώς σιγά μην το ήξερα ότι γιορτάζεις.:congrats:)
Apr 24 2009 23:35
Photo

DevilMayCry → Nighteyes

Thenks που μου τοπες ... Σου αρεσουν Gintama , Seirei no moribito οοοοοοοοοο ... [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Εχις πολυ καλο γουστο στα anime ...[/FONT][/SIZE] [COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Στο Gintama κανουν ******** μαι τα sub eeeeeee ... Που πηρε μια ωρα:hahaha: να τα βρω και μου λείπουν ακομα 6 ep μαι sub:emptyonexg1: ... 1-154 ep [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Apr 24 2009 03:00
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Εξώφυλλο απο cd Είναι ωστόσο δεν θυμάμαι που το βρήκα.
Mar 31 2009 17:32
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Βλέπω, καινούργιο theme. Από που είναι; (Δεν έβγαλα άκρη από τον τίτλο της sig)
Mar 31 2009 15:16
Photo

mysticismlover → Nighteyes

ναι,το είχα διαβάσει στο myanimelist για το alive. πάντως είναι κρίμα που το anime κατέληξε έτσι.είχε καλές προοπτικές =/
Mar 31 2009 00:10
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Βλέπω κάτι να κινείται στον ορίζοντα. [URL="http://www.onemanga.com/Spiral_-_Suiri_no_Kizuna/"]Spiral - Suiri no Kizuna Manga - Read Spiral - Suiri no Kizuna manga scans online.[/URL] Οπότε μείναν άλλα 6-7 chapter. (Έχω δει τα raws.) Το άλλο που λες είναι το Spiral: Alive. Είναι spin off. Μιλάει για το παρελθόν. (Προσωπικά δεν με πολυ ενδιαφέρει.)
Mar 30 2009 16:16
Photo

Nighteyesiristella

Συμφωνώ μ' αυτά που λες, όμως απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι (μέσα ατο thread) έχουν την εντύπωση ότι έπραξε σωστά(Ότι ήταν μια πράξη ελέους κτλ). Αυτήν την εντύπωση μου έδωσαν. Κι εμένα. Καλά όποτε τους δείχνει σε shonen ai φάση ρίχνω ΤΟ γέλιο. Και τα κοριτσάκια τριγύρω να λιποθυμούν. :hahaha: Και απ' ότι φαίνεται ο Hikaru την έχει πατήσει με την Haruhi και δεν το χει καταλάβει. Είμαι περίεργη να δω ποιος θα το καταλάβει πρώτα: αυτός ή ο Tamaki. Κι αυτόν τον συμπαθώ βέβαια αν και στην αρχή ήθελα να τον δείρω. Έχει πλάκα όμως τελικά και είναι αρκετά διαφορετικός απ' αυτό που δείχνει αρχικά. Μάλλον μ' αυτόν θα καταλήξει (αν καταλήξει) η Haruhi. Θα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τον Hikaru λόγω Kaoru.
Mar 26 2009 15:22